Inlägg

Inlägg som alcaponey har skrivit i forumet
Av alcaponey

Hm, har inte spelet själv, men den finns kanske någonstans i appdata-mappen. Händer det endast när det har satts in på höga inställningar kan det vara värt att se om drivrutinerna är uppdaterade, kolla tempsen, se om datorn klarar systemkraven, eller helt enkelt vänta på nästa patch etc.

Av alcaponey

Kommer det upp något felmeddelande i loggen? Posta det här i så fall.
Hehe, trodde först att det hade kommit en ny expansion som hette Battlefield 4: Freeze, vars enda "uppgradering" var att spelet hade blivit mer instabilt och mindre spelbart

Av alcaponey

Sällan man ser "dota 2" och "lugna spelare" i samma mening

Av alcaponey

Lirade aldrig Bfbc2 eftersom folket i samtiden sade att det var en simpel konsolport utan vare sig prone- eller kommandofunktion osv, men eftersom jag har en limited edition väntandes (dock så ger den inga perks som inte går att låsa upp med vanillaversionen) och att speltiteln verkar ha fått bättre anseende i efterhand av kritikerna här på Swec så kanske det är dags att testa någon gång.

Av alcaponey

Bland de populäraste brytarna så rekommenderar jag röda eller bruna brytare till att börja med. Om de skulle kännas för lätta så är det läge att uppgradera färg

Av alcaponey

För några månader sen så hade youtube buffringsproblem, men nu verkar det som att det har stabiliserats, åtminstone här

Av alcaponey
Skrivet av Tri_State:

Rapid heter den, tror jag.

Ok, funderade bland annat på att införskaffa just den. Hur mycket trevligare tyckte du Corsairen var än CM:n?

Av alcaponey

Tusen-, kanske miljontals bokmärken behöver ändra destination

Sitter på en drös med bokmärken, vilka är i en salig blandning och i absolut oordning, varav de flesta är utav sorten kanske-bra-o-ha-inom-en-avlägsen-framtid medan resterande ~3% är utav "rätt-så-bra-o-ha" typen. Jag hade förr, tills prövoperioden tog slut, hanteraren Internet downloader manager, som sorterade in bokmärkena i kategorier, vilket var praktiskt för att sortera ut bland annat musiklänkar.
Till frågan: Finns det något, helst gratisprogram - men är det riktigt bra kanske jag pröjsar för det med - som kategoriserar bokmärken och som även kan ge en överskådlig vy över dem? Ett plus om den kan sortera befintliga bokmärken med, t.ex. associera och flytta alla youtube-klipp till en specifik musikmapp/bokmärkesmapp (kanske det går att göra utan något program?). Sitter på Winx64 och använder Chrome och IE

Av alcaponey
Skrivet av Tri_State:

Tycker detta är ett av de trevligare alternativen (sålänge du inte måste ha numpad):
http://www.inet.se/produkt/6102584/corsair-gaming-k65-rgb-mx-...

Har själv ett efter att ha ägt tangentbord från Ducky, Razer, Cooler Master och jag kan lätt säga att detta är det trevligaste jag haft. Röda brytare än en smaksak men de fungerar utmärkt till spel och är även helt okej att skriva på.

Vilken Cooler Master-modell ägde du?

Av alcaponey
Skrivet av adrian_cool69:

uhm, verktyget är ju universalt... de från corsair kommer funka...

gott, blir till och testa en sådan då

Av alcaponey

Funderade på o-ringar från maxfps, men såg att verktyget för att lossa tangenter inte fanns i lager - http://www.maxfps.se/tillbehor-8/47d/wire-keycap-puller-tool
Någon som vet var man kan få tag på en? Helst från en svensk butik

Hittade även den här - http://www.inet.se/produkt/6102589/corsair-fps-backlit-keycap..., men den var till Corsair

Av alcaponey

Ursäkta för sent svar här med. Verkar ju helt klart mer stabilt med ett mekaniskt tangentbord, inte minst QPAD MK-serien.
Topre verkar lovande, men såg inte att att det fanns att testa i någon butik så får köra på ett säkrare kort. Får väl ge mig ut i tangentbordsdjungeln en gång till!
Det kanske är brytare som inte behöver bottna för att registrera ett tangenttryck som jag är ute efter, o-linjära brytare med återkoppling såsom blåa och (bruna) brytare. Men lutar mer åt att köpa en bräda med röda brytare och sedan köpa till gummiringar utifall att.

Av alcaponey

I övrigt, är det inte sämre dämpning i tangentbord med låga tangenter, vilket gör skrivandet ansträngande efter några timmar? Så var det med mitt förra, men det kan också ha berott på modellen

Som nämnt i andra tråden så kan även Logitech G710+ vara ett alternativ

Av alcaponey
Skrivet av Equilibrium:

Jag tror jag tänker skaffa ett Logitech G710+ tangentbord, bara jag får lite fyrk..

Nån som har nåt bra o säga om det, ps jag har tittat på Linus review på nätet!

Är också ute efter nytt tangentbord och kollade bland annat på det här tangentbordet. Några fördelar är att bruna brytare har mindre kraftig taktil feedback än t.ex. clear och blåa brytare, vilket nog kan vara bra att tänka på när det gäller det första mekaniska tangentbordet, och att just det här tangenbordet trots sina bruna brytare låter som tangentbord med röda switchar eftersom det sitter något extra slags dämpning under tangenterna. Men den var ganska skönt och smidigt tangenbord att skriva på så frågan är bara om man vänjer sig vid "taktiliteten" eller inte

Av alcaponey
Skrivet av RagHank:

Har ett sådant - mitt första mekaniska tangentbord. Då jag inte har testat andra mekaniska tangentbord under längre tid så kan jag väl inte riktigt uttala mig objektivt.

Tycker att tangentbordet har en bra kvalitetskänsla över sig med tanke på priset. Dock har jag lite svårt att skriva mycket på det då jag saknar en markering av att tangenten blir nedtryckt. Tangenterna är absolut inte trögare, dom sjunker ner utan motstånd.

Spelandet funkar skitbra för mig på detta tangentbord, skrivandet är det sämre med, men det tar väl ett tag att vänja sig.

Den verkar lovande. Hur är det med ljudnivån? Läste att mekaniska tangentbord låter generellt sett mer än vanliga, men såg inget i recensionerna om att den här modellen skulle låta extra mycket.

Några andra alternativ jag kollar på är QPAD MK-80 och MK-85. Det kanske inte är någon skillnad i själva uppbyggnaden av tangentbordet och dess tangenter och brytare (om de är utav samma typ), utan är fördelen med de nyare modellerna istället att det tillkommer andra finesser som usb- och ljuduttag? Behöver inte en massa bling bling om jag inte behöver det
De blåa switcharna är mer anpassade till skrivande än till gaming jämfört med de röda, men det är nog en vanesak. Hur länge har du haft tangentbordet?
Corsair Vengeance K70 Mechanical Gaming Keyboard Black MX Red verkar även det som ett ganska bra alternativ, men det lutar mer åt någon QPAD MK-version

Av alcaponey

QPAD MK-50 Gaming Mechanical Keyboard MX Red - högt snattrande?

Hej där, tänkte köpa nytt tangentbord då kvalitén på det jag har börjar bli till åren.
Funderar på ett mekaniskt tangenbord, vilket verkar mer hållbart - MK-50 Gaming Mechanical Keyboard MX Red. Någon som har testat modellen, alternativt rekommendera något annat tangentbord? Den har ju fått bra recensioner, men hur är det med ljudet från knapptryckningarna, kommer det bli tröttsamt att höra på efter att ha suttit en längre stund?
Sen det här med det mekaniska tangentbordsfenomenet, har detta också introducerat att det gör det trögare att trycka ner knapparna och skriva, dvs. bidrar det till mindre flyt i skrivandet?

Av alcaponey

När jag tänker efter så har jag sett andra trolltrådar, vilka å andra sidan handlade om att det skulle komma en pc-version utav spelet. Namnet kdramastars låter inte heller allt för förtroendeingivande
Men vem vet

Av alcaponey

Bra att det kommer till PC också, missade första versionen pga dess exkluderande av en pc-version

Av alcaponey
Skrivet av The Mupp:

Tro det eller ej men av vad jag har hört från folk utomlands så har Sverige lika dåligt rykte online som vi tycker om tex ryssland.

Många svenskar jag sett ingame har oftast dålig och naiv attityd om man jämför med andra nationaliteter, så det kan stämma

Av alcaponey

Hoppar ur nu, blev ett par tk:s med bl.a. granater men annars var det bra lir!