Inlägg

Inlägg som Genetic har skrivit i forumet
Av Genetic

Ålder: 21
Plattform: Ps3, Wii, PC
Spelar: Jrpgs, fighting, hack and slash, i väntan på d3

Av Genetic

Testar posta igen för att jag är desperat! Får abstinens av att inte kunna spela haha. PMa om någon har en key till salu eller någon som känner sig givmild. Skulle verkligen uppskattas!

Av Genetic

Antingen Monk eller WD, eller båda! Hoppas på en nyckel snart. Någon som vet när nästa våg kommer?

Av Genetic

Skulle kunna gifta ett valfritt spel på steam för en betakey, om det är någon som har en övers! Bara å pma om du är intresserad.

Av Genetic

Speldator ~13k budget - OK?

Tjenare! Polaren har bett mig bygga ihop en speldator som ska kunna köra dem flesta spelen på High/Max, kikat runt lite på andra trådar och detta är vad jag lyckades plocka ihop. Skulle uppskatta era åsikter!

http://data.fuskbugg.se/skogsturken/------datorn.jpg

Tack på förhand!

Av Genetic

Luktar scam? Inte en chans man lägger ut den för 7000:-, samt då han kan lägga ut den på tradera och få mycket mycket mer. Gå minus 26000, vem skulle vara så dum? Inte en chans säger jag! FAKE N GAY!

Av Genetic
Skrivet av Swij:

Händer inte så ofta att man överklockar RAM minnen som "casual gamer" så de 100 kronorna kan han spendera på en bättre HDD eller kanske till och med ett bättre chassi, som tex Lian Li chassit PC-K62 för 999kr som enligt mig slår R3'an, även om den inte alls är lika stilren erbjuder den en mycket bättre kylning och Eftersom det är Lian Li, en mycket hög kvalité för det låga priset. men chassi'n är oftast en smaksak som inte någon annan borde bestämma över ;)!

Och du borde verkligen lägga till gratis frakten som inet erbjuder alla sweclockers medlemmar!
Gratisfrakt

Uppskattas Funderade lite över chassit då jag kommer köra 2xGrafikkort så kan det nog vara en idé med bättre kylning, kommer inte köpa datorn förrän nästa vecka så finns fortfarande lite tid och klura. Men det blir nog chassit du länkade istället

Av Genetic
Skrivet av Swij:

Lite mycket tjat om taurus nu :P... Jag skulle säga att du skulle byta dina minnen från de som är klockade till 1600MHz till ett par 1333MHz för du behöver inte så hög klockfrekvens om du inte tänkt överklocka själv ;)! [URL="Lite mycket tjat om taurus nu :P... Jag skulle säga att du skulle byta dina minnen från de som är klockade till 1600MHz till ett par 1333MHz för du behöver inte så hög klockfrekvens om du inte tänkt överklocka själv ;)! skulle säga att dessa räcker bra https://www.inet.se/artikel/5304315/corsair-4gb-2x2048mb-1333mhz-xms3-10600

Haha du menar! Tack, kommer inte överklocka dem så är nog smart och göra som du säger

Av Genetic

Tack för alla snabba svar, uppskattas! Tror jag kommer köra på detta paket efter jag läst era svar, blir ingen färdigplockad dator här inte!

Av Genetic

Första speldatorbygge, 10k budget - Godkänd?

Hallu, hade tänkt köpa en ny dator och vill självklart få max prestanda för pengarna, lyckats plocka ihop dessa delar, men innan jag beställer skulle verkligen uppskatta experternas synpunkter. Något som kan förbättras, eller något som inte stämmer?

http://data.fuskbugg.se/skogsturken/compjutern.png

Tack på förhand