Inlägg

Inlägg som ManWithNoLife har skrivit i forumet
Av ManWithNoLife

Har iof inte testat så jättemycket hd-filmer men de jag sett så har det fungerat bra. Tycker faktiskt att cpu/moderkort känns hyffsat piggt. Givetvis är det inte lika snabbt som den datorn jag normalt sitter vid.

Kör 4gb minne och win 7 på Asus E351-kortet och är nöjd. Eftersom jag har datorn igång 24/7 så satte jag en 8cm tyst fläkt ovanpå moderkortet (cpu) för extra kylning. Cpu håller ca 33 grader vid normal användning och moderkortet ca 28 grader.

Använder både bluetooth tangentbord och mus för att få bättre kontakt eftersom den finns under sängen. Har testat med "vanligt" trådlöst men totalt värdelöst...

Av ManWithNoLife

Har en Antec ISK300-150 med Asus E35M1 Deluxe fusion med 1 ssd-disk och 2*500gb 2,5" diskar i. Skillnaden mellan 65 och 150 är nog bara att på 150 så sitter ett 150w nätagg inbyggt i chassit, dvs mindre plats än 65:an. 65:ans nätdel finns ju utanför chassit. Det är trångt men jag är nöjd. Just nu finns den under sängen och jag hör inte fläktarna. Är ganska känslig annars. Jag är nöjd med chassit än så länge.

Av ManWithNoLife

Hade en OCZ Vertex 64 gb som kraschade. Började med att den tappade data då och då för att till slut ge upp helt. Fick den utbytt till en Corsair Xtreme 60 gb. Den nya har inte krånglat sen jag fick den för ca 1 ½ år sedan. Nu använder jag en Corsair F-series 60 gb som c: disk. Är helnöjd med båda mina Corsair.

Av ManWithNoLife

Beställde en 40*40 mm 5v fläkt från conrad.se för ett tag sedan till en 3com switch. Fick modda kablarna lite eftersom det inte var någon kontakt på fläkten. Inga problem dock, bara att använda lite eltejp.

Axialfläkt lågvolt 5 V i Conrad online shop

eller om du söker på artikelnr: 537306