Inlägg

Inlägg som Leifson har skrivit i forumet
Av Leifson

Ingen fara, det funkar.

Av Leifson
Skrivet av borgona:

Klarar inte 1200p.Meth? Droger? Hittade inget på Google som var vettigt XD. Ska nog gå att lösa, men får kolla vidare på passiva kort... Men det med HDMI borde jag klart ha tänkt på. Så länge Alina har kortet för 3500 kr är det lite tjärft. Köpte det förvisso för den summan, men vet inte vad man skulle våga sätta... Jag vill gärna, som säkert många andra, få ihop så mycket som möjligt :D. Men lite går man back såklart. 20-30% hade jag tänkt kränga den för XD

http://www.inet.se/produkt/5409223/gigabyte-radeon-hd6770-102...

Där då? HDMI-porten klarar iallafall 1200p, så med rätt adapter där bör det fungera.

Meth = Methamfetamine En del kokar skiten hemma, och vill då inte vissa upp sina labb

Ett 580 borde du fortfarande kunna få iallafall 2.5-3K för, beroende på kylare och märke.

Av Leifson

http://www.inet.se/produkt/5409291/kfa2-geforce-g210-1024mb-m...

Detta är i princip det enda passiva kort jag kan hitta som har två DVI. Jag skulle rekommendera dig att köpa ett billigare istället och en HDMI>DVI-adapter eller liknande istället.

Och det gör ju inget, även om det är lite märkligt. Har du meth-labb hemma..? Men skriv i annonsen att du endast skickar varan eller något, bara. Att lägga upp bilder på det är nog nödvändigt dock.

Av Leifson

Ska grafikkortet ha någon prestanda, eller bara kunna driva två skärmar i desktop, liksom?

Nu förstår jag inte riktigt vad du menar. Vill du inte visa hur kortet ser ut i datorn?

Av Leifson
Skrivet av Poss3:

om det är vad jag tror du menar så är det kontakterna (typ usb, mus osv). För hittar inget annat som är 5-7 st av vid "ultra durable saken"

De sitter under kylaren som "Ultra Durable" står på.

Av Leifson

Mosfets. Det vill säga, de har hand om strömförsörjningen till processorn. De dyrare korten ska klara överklockning bättre, och har därför kylning på dessa, så de inte ska bli för varma när det överklockas.

Av Leifson
Skrivet av erikom:

"eftersom att hans ena 580 gått sönder och kan "bara" sitta på sin Alienware nu"
Låter inte jättetrovärdigt det heller..

Så bara för att man har mycket pengar är man ett troll? Finns ju faktiskt folk som har råd, tro det eller ej. Trött på folks gnäll och avundsjuka i såna här trådar, är ju bara kul med folk som har råd att köpa datorn vi alla drömmer om?

OnT: PÅ den sinnessjuka upplösningen kommer tre kort att behövas, inget snack om saken. I ett chassi som Cosmos II kommer det förhoppningsvis inte bli för varmt heller, sålänge du fyller ut samtliga fläktplatser med bra fläktar. Räkna inte med något tyst system dock, för låta kommer det. Massor.

Av Leifson
Skrivet av OvrclockedBrain:

brist på saker att göra... vad gör ens poängen? är rätt ny här. behöver ingen e-penis då min vanliga räcker!

Vanligtvis vill man ändå prestera så gott man kan, och att inte ens orka försöka ta vettiga bilder och lite information, det är inte vad jag kallar så gott någon kan. Om du inte orkar anstränga dig för fem öre skulle du väl kunna sluta skita ned galleriet, så att de som försöker och bryr sig får mer plats?

Orkade inte rösta mer än 1.

Av Leifson

Lämna dem. De påverkar inget negativt, och ger dig ännu mer RAM.

Av Leifson

http://www.sweclockers.com/recension/14844-amd-radeon-hd-7970...

Går jättefint, sålänge du inte klockar för hårt.
Se till att du köper ett moderkort med väldans gott om plats, om du ska köra DCII Crossfire (rekommenderar det inte).

Jag hade dock tagit ett guldcertat agg istället. Dumt att spara in på en förhållandevis liten kostnad som nätagg när det handlar om en så påkostad dator som den du tänkt bygga.

Av Leifson
Skrivet av Starric:

ett 7950 är ju ändå 800kr billigare, men är fortfarande väldigt bra. ovärt skulle jag inte säga att det är... http://cdon.se/hemelektronik/sapphire_hd7950_3gb_pci-e_ddr5%2...

Tittar man på prestanda så ser man att 7970 får starkare prestanda/pris än 7950, tvärtemot trenden (som säger att billigare grafikkort presterar bättre per krona, med peak runt 6850), så lite fel i pris ligger det nog.

Av Leifson

Ovärt är det, men inte grymt. 7950 bör ligga på cirka 4000 kronor för att ligga i klass med 7970 gällande prestanda/pris. (Ytterligare lite lägre, faktiskt).

Av Leifson

Vi gjorde detta igår, 2x Engi, 1x Recon, 1x Support. Riktigt roligt faktiskt, även om det kanske inte är optimala strategin för att få poäng direkt. MEn efter ett tag vågade folk inte flyga helikopter alls, och knappt flygplan heller. Värt att testa!

Av Leifson
Skrivet av Geforce9500gt:

Är det helt säkert att jag kommer klara vattenkylning, cf med dom korten, och resten av mina saker som är till datorn?

Helt säkert. Det klarar överklockning också (med viss måtta), så det är bara att köra på! Ett tips när du undrar såna här saker är att göra som jag gör när ja svarar; Kolla i SweCs test på kortet, de har ju mätt strömförbrukningen, även i Crossfire.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Leifson

Jajjemänsan, inga problem.

Av Leifson
Skrivet av Ninotramp:

Hej hoppas du inte har köpt 6850 OC kortet. Det går nämligen inte röra volten på kortet. Helt värdelöst kort om man är ute efter att klocka.

Det går ju alltid att flasha om BIOS, för det är där den eventuella låsningen sitter.

Av Leifson
Skrivet av chrippee:

Haha aa det har det men jag menade Delarna

Jaha. Ja, de funkar ihop

Av Leifson
Skrivet av furuliden:

Kan man tro att en man som sträcker upp sina händer i luften i ett sista desperat försök att vinna Lol sover?

Ähh, man vet aldrig vad asiaterna kan tänkas hitta på. Han dog för sitt lag, helt enkelt!

Av Leifson

Alla som har HAFX borde väl ha ett par såna här liggandes, om de använder 5.25"-grunkor? Bara be snällt, alternativt pröjsa en slant

Av Leifson

Tycker artikeln är tramsig, de trodde väl att han sov? På Dreamhack ser man konstant folk som sitter ihopsjunkna i sina stolar eller deckade framför tangentbordet, och då antar man att de helt enkelt sover. Visst, att sitta brevid han i 13 timmar utan att kolla är lite märkligt kanske, men inte mer än lite.