Inlägg

Inlägg som tael har skrivit i forumet
Av tael
Skrivet av gnuzen:

Köpte exakt den modellen från Dustin för en vecka sen. Blev tvungen att skicka tillbaka den just för att den inte klarar WoW, ska man ha bra FPS får man dra ner grafiken till skitnivå och även då hackar och laggar den konstant.

Av tael

Tekniskt ser den ju läcker ut, men som sagt, han föredrar stor skärm... ska vi dra ner ända till 13-tums tror jag han knorrar lite

Av tael

köpråd samt Dustins återköp

Hej! Har gjort bort mig en del då jag skulle köpa laptop till sambon. Hittade en Asus K72DR på Dustin som kompisar påstod det skulle gå att spela WoW på, men när vi fick hem den så var det inget vidare. Får dra ner grafiken utav helvete för att få anständig FPS och även då hackar det. (Kan visserligen vara lag men det tror jag knappast, spelar på samma trådlösa själv från min desktop och har inga problem.)

Nu har jag ett par frågor:

1) Hur pass medgörliga brukar Dustin vara ifråga om återköp? Har bara haft datorn i 5 dar och har alla CDs och sånt kvar + ursprunglig kartong, men har naturligtvis plockat bort all plastfilm, påsar etc. och slängt. Även tagit bort ett par program jag tyckte var onödiga. Tjejen jag pratade med sa att det skulle ta 1-3 veckor att få svar på om dom tar tillbaka den.

2) Har ni någon rekommendation på laptops som det GÅR att spela WoW på? Har tyvärr inte råd med något svindyrt, kring 8000 är ungefär vad vi tänkt spendera... samtidigt går det inte med en desktop då sambon behöver kunna ta datorn med sig lite varstans. Stor skärm är också en klar fördel, helst 17-tums.

ETA: Komplett.se erbjuder den här skönheten: ASUS N61DA som jag tycker ser lovande ut, tror ni att den skulle funka? Eller denna för lite mera pengar...