Inlägg

Inlägg som Dan_89 har skrivit i forumet
Av Dan_89

Du kan inte montera in dvd brännare i lådan du valt

Av Dan_89

Tänk på att du inte kan köra någon optisk 5.25 enhet i Define s chassit.

Av Dan_89
Skrivet av Triton242:

Det finns molex adaptrar till 6 pins pci-e adaptrar. Det kräver att psu kan leverera 75watt som max på 12 volten.
Då skulle du kanske kunna köra med ett semi passivt Nvidia 960. De kostar iofsig en slant men som gamingkort och htpc kort på en och samma gång är det oslagbart. tyst, strömsnålt och små men ändå med tillräcklig 1080p prestanda i de flesta fallen. Antar att du inte har en 4k TV kopplad till den
300watt bra agg borde inte ha några problem att driva det så länge inte dina andra komponenter drar en väldig massa.

Har bara en 1080p TV inkopplad, pioneer TV;). Kan du förmå dig att länka ett sånt kort?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dan_89

Nytt grafikkort till äldre htpc

Jag har en Htpc som byggdes ihop 2010 men har fått problem med hdmi utgången på moderkortet nu på sistone så jag är på jakt efter att införskaffa ett grafikkort till den. Burken har används till att surfa och titta på film fram tills idag men tänker att om jag liks ska införskaffa ett grafikkort så borde det gå att spela något om man vill. Dock kommer ju övriga saker att flaska rätt fort men vill veta att man får ett system som lirar ihop någorlunda.

Spec: Intel I5 650, Corsair xms3 4gb , Zotac H-55itx ,300w nätagg utan pci-e kontakt

Vad ska jag satsa på för kort för att kunna få ut det mesta ur systemet samtidigt som det sköter videouppspelning snyggt?

Av Dan_89

Ny mus

Söker en ny mus som ska vara trådlös och ha bakåt och framåt knappat samt med laser som klarar glas som underlag! Blå laser? Är helt off på marknaden så välkomnar era förslag.

MVH Dan

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dan_89
Av Dan_89
Skrivet av Jackop195:

Altså strömförsörgningen till processor fläkten? ja, den snurrar och sitter rätt

Nej 4pin kontakten är väl strömförsörjning till cpu och ev något mer har jag för mig. En separat kontakt 4 kablar 2gula,2svarta vanligtvis.

Av Dan_89

Har du 4pin adaptern inkopplad rätt om du har varit och pillat på den oxå?

http://nasgeek.com/wp-content/uploads/Asus-P8H77-I-CPU-4-Pin-...

Av Dan_89

Kör med någon sluten vattenkylning med 120mm radiator då? Kör sån i min htpc och är väldigt nöjd.

Av Dan_89

Detta känns som en riktigt tråkig men väntat utveckling Finns det några fler kvar som tillverkar plasma efter att Panasonic lägger ner sin tillverkning? Först Pioneer och nu Panasonic. Gillar plasman bättre än lcd.

Det känns skönt att man sitter på en Pioneer G9 modell ännu. Kommer ha kvar denna så länge det går!

Av Dan_89

Asus Padfone 2. Huawei har en 4g modell. Sedan kommer det nog flera nu till våren.

Av Dan_89

Jag skulle instämma på Arc S.

Av Dan_89

Bildskärm till spel Max 2500kr?

Hej jag håller på att bygga ihop en speldator åt en kompis och sitter och funderar på vad man ska köpa för bildskärm. Han vill ha runt 23/24" och har en budget på 2500kr.

Vad rekommenderas?

Har sneglat på denna men är orolig över antiglareskiktet. http://www.inet.se/produkt/2205978/dell-ultrasharp-23-u2312hm...

Av Dan_89

Fixat! klickade i aktivera på MTik Compatibility under trådlösa inställningar i routern. Om någon undrar senare så kanske det här hjälper dom.

Av Dan_89

Hjälp med att få repeater att funka.WNDR3700 v2 med ddwrt och Dlink dap1353.

Hej jag försöker få repeatern att fungera hos mina föräldrar. Setupen är följande. En router Netgear WNDR3700 v2 med ddwrt v24-sp2 inlagd och en repeater Dlink Dap1353. I repeatern så kör jag survey som vanligt och väljer det nätverk jag vill förlänga och det går ju bra. Men får ingen access till internet när jag är uppkopplad mot den. Kan inte heller logga in på den när jag är ansluten till routern. Är det några speciella inställningar i ddwrt man måste klicka i för att tillåta repeatern att fungera?

De två enheterna ligger under samma Ip range så det är rätt. Dvs 192.168.1.1 och repeatern på 192.168.1.50

Det fanns i original firmware inställningar för att tillåta signalen repeteras.

Tacksam för all hjälp jag kan få.

Av Dan_89

Kanske det vore något att prova en accespunkt som du kan använda som brygga. En sådan har ju i regel bra mottagningen. Och då kan du ha den utanför skåpet och tp kabel in om du nu har möjlighet till detta.

Av Dan_89

Kan med egen erfarenhet säga att ugnstorkning i 50grader funkar utmärkt på telefoner. Har själv gjort det det på 4-5 telefoner. Ur med batteriet bara. Farbrorns Nexus S blev utdömd hos telia för att den var fuktskadad. Han torkade den i ugnen på 50 grader och sen startade den och tuggar på fortfarande efter ett halvår. Visst problemen kommer säkert att återkomma men innan dess så brukar dom fungera bra!

Av Dan_89

Du borde ha spelat Chrono Trigger till Snes. http://www.nintendo.se/wii/vc/CHRONO-TRIGGER
Finns även att tillgå till Ios och Nintendo Ds.

Ett spel som ingen får missa.

Av Dan_89

Remote för spotify Pc-Pc?

Hej jag har en Htcp som är kopplad till min receiver hemma där all musikuppspelning sker. Men jag är ute efter en remote klient för att kunna fjärrstyra spotify ifrån min laptop. Har Spotimote i telefonen och är ute efter en liknade lösning till datorn. Finns det något sådant program. Har sökt men har inte funnit något lämpligt. Provade vnc men tycker att de är för besvärligt. Svårt att få connection och sen stämmer inte upplösningarna ihop.

Finns det en bättre plats för denna tråd så flytta den.

Av Dan_89

Processor:Intel I5 650
Fläktar: 2
Överklockning: Stock 3.2ghz. Vcore 1.15
Max Temp: 50
Test: Prime95
Övervakning: Hw Monitor