Inlägg

Inlägg som patriot har skrivit i forumet
Av patriot
Skrivet av Carl Uhlhorn:

Har ett defekt par Sennheiser HD 58x Jubilee. Pma om du är intresserad

Skrivet av Mikeyland:

Har ett par QPAD QH-85 med defekt mic som även är löstagbar. Pma prisförslag

Skickades från m.sweclockers.com

Tack för svar! Det kanske var lite oklart i annonsen men det gäller alltså komponenter och hörlurar för just Oculus Rift headset som jag är intresserad av. Ursäkta om detta var otydligt. Går inte att ändra annonstexten längre heller tyvärr. Mvh

Av patriot

Oculus Rift Defekt / Trasigt / Hörlurar / Komponenter

Hej! Är på jakt efter Oculus Rift delar. Om du har gamla grejer liggandes som du kan släppa för ok pris så hör av dig.

Defekta headset kan vara intressant då jag behöver hörlurarna på dem, letar också efter extra torn och handkontroller, sladdar och tornhållare, så köper gärna av dig ditt kit även om det har någon defekt del.

Om allting är i prima skick och du ändå vill släppa de för ok pris så kan det ev. vara intressant också, hör av dig!

Mvh Jonathan

Läs hela annonsen här

Av patriot

Om någon har en extra key så kan ja erbjuda en beta nyckel till ett indie spel jag håller på att jobba på när jag släpper beta på de Har själv spelet men har en polare som jag väldigt gärna skulle lira med.

Av patriot

Hej! Har spelat betan nu ett tag och gillar den starkt! Synd bara att det går så otroligt segt framåt med nya heros, i den här farten kommer de va klara med alla heroes från ettan om typ ett år :/

Men, min tjej har börjat lira! Tänkte se om det möjligtvis fanns någon som hade en extra nyckel? Vi är ett litet kompisgäng som kör, och min tjej har nyligen börjat vilja va med, hon lånar mitt konto (från samma ip) när hon vill spela lite, men de vore kul att kunna köra med henne. Hon är ju ganska grön men lär sig fort, om någon hade en extra key skulle hon bli riktigt glad! Om ni vill va med o spela med oss så går de fint också! Vi kör mest på senare kvällstid.

Mvh, Jonte

Av patriot
Skrivet av Derivator:

Jag sitter oxå på en key som jag kan tänkas byta mot nån annan intressant invite..

Skickade ett PM med lite erbjudanden

Av patriot

Det är riktigt svårt att få tag i dessa keys, fattar inte hur folk lyckas. Om nån råkar ha en över så skulle jag va riktigt tacksam! Kan lova en betakey till mitt nästa spel som tack

Av patriot

är det nån som vet ifall DDTS-100 kan köra stereo (input) till alla högtalara? (gör om signalen så att det låter ur alla högtalare istället för genom 2 st). när jag kopplar min dvd (left/right) till min gigaworks S750 så låter det ju bara genom suben och front sateliterna (left och right fram) inte centern.

Av patriot

Aha, tack så mycket precis det jag letade efter

Av patriot

Öppna fönstret - Mapp?

Hej, tar detta kort. Som du säkert vet kan man ändra/lägga till olika genväger i mappen "C:\Documents and Settings\DittNamn\SendTo\" som sedan kommer då man högerklicka och väljer "Skicka till" / "Send to". Är det någon som vet om man kan välja vad som ska finnas i detta fönster? (det område jag markerat med rött)

http://www.picaroni.com/openbrowse.jpg

Kanske någon mapp eller någonstans i registret? jag har alltid funnit dessa genvägar helt onödiga men om man kunde ändra dem skulle de kanske kunna komma till nytta.

Tack.

Av patriot

Ok nu har jag fixat till det. Tydligen kan man aktivera "Stereo Surround" i ett creative program. Så det låter riktigt bra nu. Brukar köra CMSS2 på film osv men hade den av annars. Ska nog köra på Stereo Surround mest hela tiden nu.

@liberty_aa
Systemet låter otroligt vackert! För mig är det helt perfekt faktiskt, musik, film och spel låter underbart. Man kan störa grannarna rejält med sub woofern om man vill men annars är det inte ett system som ska andvändas till att spela riktigt högt med. Det är tex inte något man ska montera upp i en sal när man ska ha party, även om det säkert skulle funka. Fast det vet du nog redan. Se till att du har 7.1 stöd på ditt ljudkort innan du köper systemet dock, själv var jag tvungen att köpa ett audigy2 men det var det värt, gör nog det lilla extra i kvalitéten.

Av patriot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av spinboy
Oj, mitt fel här, jag missa en viktig sak.

När du har "directsound output" markderad så trycker du på configure, därefter under device så har du möjliheten att välja vilka ljuddrivrutiner du vill ha. Då är det bara att välja det ljudkort som man har istället för primary sound drivers.

Tack för hjälpen Spin, fast hittils har det inte påverkat ljudet någonting, plus att jag tror att min "primary sound driver" är just Audigy2 ändå. Jag ändrade och provade starta om winamp fast det hjälpte inte. Får testa mer senare idag fast jag måste dra till skolan.

edit; här är min directsound log, kanske hjälper till.

Output format: 44100 Hz, 16 bits per sample, 2 channels Active buffer size: 2000 ms (352800 bytes) Device: "SB Audigy 2 ZS Audio [A000]" Mixing: hardware, primary buffer: inactive Buffer playback cursor: 228456 bytes [=========================================#======================] Buffer write cursor: 193140 bytes [===================================#============================] Data buffered: Total: 1965 ms (346680 bytes) Async buffer: 166 ms (29196 bytes) Buffer locks done: 901 Underruns: 0 Time played: 1:59.295 (21043656 bytes) Time written: 2:01.260 (21390336 bytes) Total time played: 1w 1d 2:20:06.235 Volume: 0.000000 dB / 0.000000 dB

Av patriot

7.1 Musik?

Hej, jag har köpt mig ett Gigaworks 7.1 med ett Audigy 2 några månader sedan. Det jag har problem med är att få winamp att använda alla högtalare, just nu spelas endast musiken i front right och left, med lite hjälp av subwoofern. Det jag skulle vilja är att alla högtalare andvänds, även om inte musiken har 6-8 kanaler. Jag kollade på winamp.com men hittade inget som kunde hjälpa mig. Ungefär som en downmix fast istället så att alla högtalare andvänds. Ni förstår säkert. Någon som kan hjälpa mig?

ps. Om jag andvänder spelaren man får med Audigy2 (Creative Media Source Player) så hörs det i alla högtalare, fast kanske lite lägre i de bakersta. Det är så jag vill att winamp ska spela. Fast den spelaren suger rätt hårt så jag vill inte andvända den.

Av patriot

ladda ner NanDub eller VirtuaDub. (samma fast like olika utgivningar) Sedan öppnar du din film, drar dit du vill, och tar "save BMP" från "File"

finns nog att hämta på http://www.doom9.org om jag inte minns fel.

Av patriot

man klarar sig väl utan blod? det är ju inte så farligt mycket ändå, det är ju ändå storyn som är så tagande i tvåan, har klarat ut både tvåan och trean och dom är ju bara för underbara.

Av patriot

låter trevligt det här, jag är lätt på. har inte lirat BW på några år med det ska nog gå bra ändå. ska försöka komma ihåg att gå in på den här sidan och kolla när det blir av. fredag / lördag funkar nog bra för mig.

Av patriot

656GB i WB deluxe edition + en raptor

Av patriot

Skaplig HDD :)

Tänkte bara dela med mig av den här lilla bilden jag tog på min diskhanterare. Visste ni att det fanns så här stora och felfria diskar?

http://jonathan.nuclear-dawn.net/misc/stordisk.jpg

Av patriot

spärra internet sidor?

det finns en del sidor jag skulle vilja spärra på min dator så att inte man ska kunna komma åt dom från denna dator, finns det något program eller liknande för att göra det?

tex spärra www.sparramig.nu och alla undersidor?

Av patriot

ta bort jobbiga filer

har en jobbig fil 150mb avi fil som funkar att köra till viss del, tydligen något fel på den. har den på flera olika ställen på hdd:n, och den går absolut inte att ta bort, börjar störa mig nu, har provat i felsäkert läge, msdos prompt, allt, det står att den andvänds av ett annant program, har råkat ut för detta förr men då har det gått i felsäkert läge.

nån som vet vad det kan vara? finns det kanske nått program som tar bort filer som inte går annars?

/tack på förhand!

Av patriot

annars går allt sånt här att ställa in i registret om jag har rätt, någon som har nån aning var jag ska leta?