Inlägg

Inlägg som Flash Martin har skrivit i forumet
Av Flash Martin

Köra Asus GTX 770 på ett 550W nätagg?

Det står att 600w är recomended men jag har ett 550w nätagg. Jag kopplade in kortet ändå och det funkar ju förutom att jag var tvungen att koppla ur min ena hdd.

Så till frågan! Finns det några risker med att köra såhär? kan kortet gå sönder? kan nått annat gå sönder?

Tack på förhand!

/Martin

Av Flash Martin

Jag gissar på att det är USB kontakterna som kortsluter eftersom problemen började där. Distanserna sitter där dom ska. Men hur fixar man det isåf? Det är ju USB kontakterna på baksidan som spökar antagligen och dom går ju inte att koppla ur. Men å andra sidan så går det ju inte att starta datorn öht nu så problemet kanske har eskalerat? För visst borde det gå att starta datorn fast USB kontakterna är kortslutna? Iaf till den grad att man kan komma in i BIOS?

Finns det risk att minnen och processor har tagit stryk pga av detta? Köpte ju grejjerna för 2 veckor sedan

MVH

Av Flash Martin

USB over current detected.

Hej!

Jag satt och spelade som vanligt när min USB mus plöttsligt slutade att funka så jag provade att dra ut musen och sätta in den igen. När jag gjorde det så dog datorn och när jag startade den igen så fick jag medelandet USB over current detected datorn stängs av om 15 sek. Jag provade att byta kontakt och koppla ur usb kontakterna i fronten.
Efter att ha pillat runt ett tag och startat om ett antal gånger så startar inte datorn alls. Fläktarna går igång i 2 sek sen dör allt. Jag provade att ta ur moderkortet och sätta in det igen ifall det var nån skruv som kortslöt eller så men utan resultat.

Om det är 2 st USB kontakter som kortsluter varann så borde borde iaf BIOS bota? Kan det vara nätagget som har pajjat?

Tacksam för hjälp.

MVH: Martin

Av Flash Martin

Okej. Tack så mycket för svaret.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Flash Martin

Bild och ljud från datorn till Sony BDV-N790W hemmabiosystem.

Funderar på att köpa mig ett sådant system och jag undrar om det är några problem med att koppla en HDMI kabel från datorn till hemmabiosystemet så att jag får både ljud och bild från datorn. Antar att det inte ska vara det men jag vill vara på den säkra sidan.

Tack på förhand!

MVH: Martin

Av Flash Martin

Nej, det kommer bara upp en ruta där det står "your graphic card of current system dont match this VBIOS.

Av Flash Martin

Var kan man hitta ny bios till asus gtx560 ti cuII? Jag har försökt använda denna http://www.asus.se/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_D... men det står att jag har fel kort av någon anledning.

Tack på förhand.

/Martin