Inlägg

Inlägg som akymlin har skrivit i forumet
Av akymlin
Skrivet av perperub:

Hej!

Är det bara jag som väntat längre än de utlovade 1-3 dagarna som cdon lovar? Min order lades i måndags den 111205 (allt fanns och finns fortfarande i lager) och det står fortfarande "packas" på min order. Att de har hög arbetsbelastning är inte vårat problem, det är upp till dem att lösa. Att de skrivit ut på hemsidan lite undangömt att de för tillfället har hög belastning på orderavdelningen borde inte få räcka om ursäkt. Jag är minst sagt upprörd!

Har provat att kontakta via mail och livechatten, men de slår bara ut armarna och ursäktar sig. Mycket tråkigt. Jag hoppas att alla vi som råkar/råkat ut för detta skriver det i recensionerna på t.ex. prisjakt.se.

Tänkte att jag skulle kunna bygga dator i helgen, men icke sa nicke!.

Om någon från orderavdelningen på CDON.se ser detta får ni gärna höra av er till mig.

Pär

Samma för mig, min order har packats i 4 dar nu. Hade också hoppats på att bygga i helgen dessvärre.

Av akymlin

Hej, tänker köpa denna låda men skulle vilja veta om ett Noctua NH-D14 passar in i den fönsterlösa varianten.

Vet att det passar in bra i den med fönstret men sen är ju fönstret en bit utanför också + skummgummigrejset på insidan om man inte har fönster. Vill helst köra utan fönster men tänkte det är bäst att fråga först innan beställning.

Tror ni den passar i den utan fönster eller kan det bli riktigt tajt?
Eller så kanske det bara är jag som är ute och cyklar och det gör ingen större skillnad mellan varianterna men ville kolla med dom som har experience först.

Sorry for noob question & tack för ev svar:P