Inlägg

Inlägg som Helllodar har skrivit i forumet
Av Helllodar

Underhållning - Reckful, Forsen, Tyler1, Ice Poseidon. Men mestadels Forsen, dock är det roliga inte Forsen utan hans fanbase som sköter allt.

Av Helllodar

Stellaris, redan inne vid 250timmar, riktigt beroendeframkallande.

Paradox och bli beroende verkar hänga ihop.

Av Helllodar
Skrivet av Schn3id3r:

Vad jag kan se finns det ~2 platser i USA om en läser IT på Chalmers, ~4 om en läser D.
Se: https://cth.moveon4.com/publisher/1/eng

När du skriver att din dröm är USA, är det rent studiemässigt då eller vill du jobba där? Om det är det sistnämnda finns det möjlighet att göra praktik (trainee) i USA genom bl.a. CETAC. Du kan ju läsa deras reserapporter och se om det är något som kan vara intressant. Jag vet inte riktigt hur det är nu men för några år sedan var det till viss del "först till kvarn" som gällde för platserna i kommittén. Några gamla kompisar (dock andra program än IT/D) lyckades komma med och vill minnas att de var borta 6-12 månader. Minst en av dem blev erbjuden jobb (i USA) efteråt.

Vidare föreslår jag att du kontaktar Chalmers och KTH direkt angående möjligheterna till utbyte då det kan skilja mycket beroende på vilket program man läser (t.ex. D eller IT på Chalmers). Dessutom har jag, om det inte framgått redan, mycket begränsad inblick i motsvarande möjligheter på KTH

https://student.portal.chalmers.se/sv/chalmersstudier/Studera...

Vill jobba, men har hört att studera i USA ger en kickstart inför IT branschen i USA, siktar mig mot Valley i långsikt om jag nu har kapaciteten till att nå så högt vet jag inte, får väl se nästa år :P.

Av Helllodar

Bästa är nog kommande EKWB MLC som kommer i november, det är efterföljaren till EKWB Predator series.

Av Helllodar

Pff, att dom lanserar dom så tätt intill gör att man vill hellre vänta en att köpa Coffee lake...

Av Helllodar
Skrivet av UprightCitizen:

Om USA är drömmen så kanske du ska välja elektro på KTH istället, finns utbyte med Stanford. Smäller ju hyggligt högt kan jag tänka mig, men vad vet jag... går själv elektro på KTH men har inga utbytesplaner, för full disclosure. Annars tror jag inte det spelar någon större roll, tror samtliga större tekniska universitet i Sverige håller hygglig kvalitet. Välj den stad du helst vill bo i.

har inget intresse i elektroteknik, sen är det inte säkert att jag kommer in i någon av USA utbytesuniversiteten, speciellt inte ett som Stanford :P.

Av Helllodar
Skrivet av Mackey:

Gäller det civilingenjör eller högskoleingenjör? Läser själv Datateknik på KTH men kan tyvärr inte svara på hur Chalmers motsvarighet står sig mot denna. Känner du dig sugen på att flytta till Stockholm i 3/5 år? (beroende på högskole-/civilingenjör) Chalmers är väl ändå bland de mer välrenommerade studiesätena i landet så jag kan tänka mig att utbildningen där håller hög kvalité. Har du jämfört utbildningarna utifrån vilka kurser man läser?

Vad gäller utbytesstudier så finns det möjligheter för detta på KTH, för studier i USA finns ett samarbete med ett universitet i Texas sist jag kollade och då krävs ett högt betygssnitt med en majoritet av A i betyg och några B:n.

Civilingenjör.

Mhm, hört att det är riktigt svårt att få en utbytesplats i ett av USA universiteten.

Av Helllodar

Skillnad mellan KTH Och Chalmers vid Datateknik?

Hej! Jag har tänkt att plugga Datateknik (Informationsteknik på Chalmers) I kommande år.

Nu har jag hört att KTH osv är bättre men jag bor mycket närmare Göteborg, är en flytt till Stockholm värt då KTH verkar något bättre?

Sen har jag hört att KTH är bättre när det gäller utbytesstudenter, stämmer detta? Det något jag skulle sträva efter då min dröm är USA.

Av Helllodar
Skrivet av vadahu:

Jag kan ta den för 300:- under helgen om du har denna kvar.

Hämtar du?

Av Helllodar
Skrivet av Nioreh83:

Hoppas de tar till sig av kritiken vad gäller att aim assist aktiveras när handkontroll används. De måste se till att antingen stänga av det, eller se till så handkontrollsfolk enbart spelar mot andra med handkontroller i pvp, eller något sånt.

Kommer inte hända pga fuskare som säkert kan hitta ett sätt att aktivera aim assist när man använder musen, samtidigt vad är meningen med att spela med kontroller mot folk med tangentbord + mus? Är du masochist?

Av Helllodar
Skrivet av s.nilsson.94:

Finns det kvar?

Mhm ^^

Av Helllodar

Valet är B7 varje gång om du inte är miljonär och spenderar pengar på teknikprylar för utseende.

Av Helllodar
Skrivet av Json_81:

Vi spelade alltid starcraft så, inte en timme kanske, men inga rusher med 4 zerglings i början.
Önskar det fanns som spelläge online, få bygga upp basen ordentligt är ju en stor del av nöjet.

När vi körde AoE behövdes aldrig den regeln, ingen kunde spelet tillräckligt bra så vem som vann var mest slump vem som råkat pumpa ut rätt enheter

zerg rush var ju relativt lätt att kontra, speciellt om du är terran, två depos och barracks blockerar ingången eller en depo med tech lab.

Av Helllodar

3st 140mm Bitfenix Spectre Pro PWM fläktar

OBS! Noctua fläktarna I bilden är redan sålda.

75kr styck, knappt använda.

Läs hela annonsen här

Av Helllodar

Fractal Design Define R4

OBS! Hörlursingången i fram finns det glapp på

Pris: 300kr eller bud.

Läs hela annonsen här

Av Helllodar

2St trasiga Qpad QH-90s

2St trasiga Qpad QH-90s. Huvudsladden och INTE förlängaren är trasig (bild). Sladden byttes ut men ljudet blev sämre. Säljes till den som vill meka

Startbud: 100kr/st, vill helst bli av med dom asap.

Läs hela annonsen här

Av Helllodar

Steelseries rival

OBS! Gummit på bild två har jag tagit bort.

Pris:100kr eller bud

Läs hela annonsen här

Av Helllodar
Skrivet av superegg:

Jag mår själv inte så jättebra så jag förstår hur du känner det.

Jag har aldrig haft någon tjej eller tjejkompis och för övrigt så känns det bara som allt jag gör bli bara fel då menar jag fel på ett dåligt sätt allt jag vill är att göra min mamma stolt.

Jag är bara 22 år men har inte mår:t bra på många år.

Meh, har själv också inte haft någon seriös flickvän i livet, visst det hände väl lite gulliga saker från 15-18 år.

Min morsa har också blivit lite knepig och börjat säga saker som "umgås med tjejer för att lära känna dom". Personligen har jag inget emot tjejer, men anledningen jag har aldrig haft "tjejkompisar" är för att jag har tyckt att dom är extremt tråkiga att snacka med, kanske bara är jag.

Av Helllodar
Skrivet av Alling:

Vad är det du vill få plats med? Datorn i din signatur ser inte ut att kräva något extraordinärt chassi.

Min 1080 Ti kyls av H110, CPU av NH-d15, det blir sjukt tight, fick ont i fingrarna när jag monterade, tänkte uppgradera till bara vatten när EKWB släpper MLC och Define r5 blir alldeles för trångt

Av Helllodar

När kommer en uppdaterad variant av Define R5 eller ett större chassi Define XL R2?

Tycker C serien & dom andra Fractal Design chassina är för små