Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som BasseeBoii har skrivit i forumet
Av BasseeBoii

Corsari iCue H115i Pro RGB XT 280mm (OÖPPNAD)

Säljer min Kylare jag köpte in då jag fick en i present. Plasten sitter kvar på och förpackningen är helt oöppnad. Pris i butik 1500-1700. Betalning sker kontant eller via Swish.
Vid intresse skicka ett sms till 0735069308

Läs hela annonsen här

Av BasseeBoii

ASUS UX303LN Ultrabook - Intel i7 - Nvidia 840m - 500GB SSD - 8gb ram

Hej, tänkte nu sälja min Asus ultrabook som jag köpte för studier men pga att jag inte studerar längre behöver jag den inte. Den är snabb och startar upp på 5 sekunder. Snabb i webbläsare och klarar av lättare spel som cs med ca 100 fps. Väldigt fin IPS skärm med varma färger och touch skärm. Köpte den i maj detta år så den är väldigt ny och i fint skick och priset då var 11 000 på alina. Kvitto, låda och alla orginaldelar från boxen finns kvar!
SPECS: Intel i7 - Nvidia 840m - 500GB SSD - 8gb ram
Kan tänka mig att sälja den för runt 7-8 tusen men vid snabb affär kan jag ta emot ett lägre pris då jag skulle behöva pengarna! Men kom med förslag

Jag finns i Östergötland och framförallt Norrköping men vi kan ordna post om det är så!

Läs hela annonsen här

Av BasseeBoii

Internet funkar på modem men ej på router!

Hej! Jag har haft problem med våran internet lina hemma. Vi bor i Norrköpings Kommun och har nyligen fått Fiber. Problemet är att routern inte "skickar" vidare internet till andra enheter, för när jag kopplar in en dator direkt in i modemet så funkar det utan ptoblem men inte routern. Jag har en Netgear EVG200 som router och jag undrar om det bara är att byta router eller om det finns nån lösning då jag sett att många haft problem med just denna routern. Den medkom med TELE2 om ni undrade.

Av BasseeBoii
Skrivet av mrqaffe:

En dac kan per definition inte ha en mikrofoningång och i videon du länkar så säger han att mikrofonen är kopplad direkt i kameran när han filmade videon för att tittarna ska få en uppfattning om hur den låter, kameran får du ersätta med ljudkortet om du ska använda en dator, dac och hörlursförstärkare ger bara utsignalen från datorn men ljudkort behövs för insignalen från mikrofonen, ett ljudkort innehåller en ADC, analog to digital converter.

Men det går ju inte ihop sig då han pratar om att han gör det just då för att vissa tittarna om hur ljudet på micen är men han använde den på en stream säger han i videon. Men det finns typ inget sätt man kan koppla in micen i en mixer eller nått annat?
Men på headset brukar ju 3.5 kontakterna sitta så nära varann så teoretiskt sätt måste jag ju ha dac ovanpå datorn isåfall?

Av BasseeBoii
Skrivet av mrqaffe:
Skrivet av oxxyyd:
Skrivet av ggustavsson:
Skrivet av majje:
Skrivet av anon127948:
Skrivet av Mogwaii:
Skrivet av Xcym:
Skrivet av oxxyyd:
Skrivet av mrqaffe:

Okej, känns som att jag måste klargöra vad jag är ute efter. För det första har jag ett ljudkort just nu som inte har allt för kraftfullt då det är ett ljudkort för 250 kr. Det headset jag har tänkt att köpa är ett headset för 2000 kr som kräver att jag har nått som kan driva dem bättre än vad mitt ljudkort kan atm.

Om ni kollar på det jag länkade så var det en DAC som när jag kollade på Barnacules video personligen rekommenderade. Då Barnacules själv är en "audifil" så tänkte jag att det kanske är något man skulle investera i och något han själv använt till just det här headsetet. Då är min fråga så har han kopplat in mic ingången i DACen eller tror ni han använt någon annan lösning för att få mic ljudet till datorn?
Videon finns här: https://www.youtube.com/watch?v=6JBbGLDRVVw och han börjar prata om O2 amp vid typ 10.50 nån gång.

Så jag undrar om jag bara ska ta och köpa ett INTERNT ljudkort med amp för 1000kr för att driva mitt headset. Eller kan det vara värt att investera i en DAC eller vad ni kallar det och om ni kunde hjälpa mig att hitta en lösning för att koppla in micen nånstans.

Av BasseeBoii

Dac eller internt Ljudkort till Sennheiser G4ME zero

Hej!
Jag ska ta och beställa ett Sennheiser G4ME zero då jag tröttnat på mina QH-90 då dem börjar bli lite gamla och trasig och jag vill ha ett nytt slutet headset (har ni nått annat förslag så är tar jag gärna emot förslag ). Men det som är min fråga är om man ska köpa en DAC eller ett nytt internt Ljudkort? Just nu sitter jag på ett Xonar DGX som jag är väldigt nöjd med men om jag ska köpa ett nytt headset så är det att slänga hälften av värdet i sjön om man inte har ett ljudkort som kan driva dem. Så jag har tittat på Phoebus som ett alternativ. Men jag har också tittat på att kanske använda en DAC då jag hamna på en annan tråd här på SWEC. Där döck denna upp http://www.headnhifi.com/dac/O2-ODAC-fully-modded . Det ser ut som nått som kanske kan vara en bra lösning men jag ser inte om jag kan koppla in min mic i den och det verkar bara finnas 6.3 mm ingång på dacen eller har jag fel? För dem som undrar kommer dem användas till Skype, TS, Spotify och Spel som CS, BF och mycket kollande på streams. Tack för svar!

Av BasseeBoii
Skrivet av phoenixdisciple:

Som tidigare nämts beror det helt på nätagget.

Kör en i5 760, 8gb RAM och ett GTX 560Ti på 450w i flickvännens burk. Det är ett Bulk Seasonic 80+ Gold nätagg, så det är av väldigt hög kvalité.

Det är ett Corsair 430M 80 Bronze agg

Av BasseeBoii

430w Nätagg?

Tjenna!
Undra bara om ett 430w nätaggb räcker till min dator med 3 hårdiskar, Amd phenom 965 och ett Radeon 7950?

Av BasseeBoii
Skrivet av Gambit_2K:

Ifall BasseeBoii missat svaret på hans fråga så nej inget UD3 förutom revision 4.0 stödjer 9370 och 9590. Jag tror inte det finns många som säljer dessa i Sverige. Komplett.se säljer ju tex. bara rev 1.1 fortfarande trots att den revision av kortet har typ 2 år på nacken. Sen finns det revision 3.0 som kom efter det också.

Jag har en Rev 1.2 så jag antar att det inte. Men jag har kommit fram till att det blir mer värt att köpa en 8350 med en H100i än att köpa nytt Mobo+9370+Kylare...

Av BasseeBoii
Skrivet av MyZk0:

400 kr mer.. Nu blev det ju genast mer intressant...
För den som vill bränna pengar.

Jag är en snål jävel som tycker 8320 duger lika bra för den går att överklocka fint den med ;P

Skrivet av SwedenVirre:

den är ju trevlig den med... Läcker ju dock ström som ett såll jämfört med dom nya

Skrivet av Laggzor:

jadu, min 8350 ville inte förbi 4.6, får skuta på med 1.5v om jag ska få den över det, om ens det går :/

så att dom där andra garanterar 5ghz kan vara värt det möjligtvis

Men om vi säger såhär då, är det värt att byta upp sig från en AMDPhenom 965 till en F-8350/9370 och isåfall vilken av dem?

Av BasseeBoii
Skrivet av MyZk0:

1500 kr mer för endast det? Meh.
Väldigt få 8350'n som inte kan klocka till 5GHz / 4,7GHz~

Även med FX-9590 blir det svårt att överklocka mer än 5GHz för där säger värmen stopp.
Skulle endast köpa ett sådant om jag skulle syssla med så kallad "extrem överklockning" där man kör lite specialkylning för att slå rekord.. Inte för att man kommer lyckas göra det..

Inte 1500 kr mer utan 500 kr mer :P'

Av BasseeBoii

AMD FX-9370

Hej!
En ren spontan fråga jag satt och tänkte på var om det skulle va möjligt Att köra en F-9370 på ett Gigabyte GA-990FX UD3 (http://www.inet.se/produkt/1902049/gigabyte-ga-990fxa-ud3) ?

Av BasseeBoii
Skrivet av Mindfighter:

Minnena kommer från tiden när jag hade en stängt chassi, får väl byta ut till lämpligare färg!

haha

Av BasseeBoii

Snyggt bygge men minnena ser förjävliga ut, men annars ser det snyggt ut!

Av BasseeBoii
Skrivet av Rocklets:

Hej

Har kollat på någon guide som behandlar konsten att spela Dota 2, men killen som gör guiden nämner hela tiden LoL också. Detta får mig att fundera vilket av dessa rts (?) som "gäller"?

Fördela/Nackdelar osv?

Själv föredrar jag LoL dels för att alla kompisar kör LoL.
Men jag kan hålla med de andra om att P12:or är en vane sak när man spelar LoL.

Av BasseeBoii
Skrivet av Överkill:

Nu vill jag inte vara den som är den.

Meeen.. "visa ditt bästa game någonsin", och sen handlar det om stats?

Borde inte tråden döpas om till "visa det game där du krossade folk som uppenbarligen är sämre än dig?".

Kom inte och säg att det var utmanande att spela 33/2/10 eller liknande. För det kan det inte ha varit.

Jaa, det är det som jag menar med tråden.
Jag säger inte att just DU som läsare ska tolka det som att man ska 30/0
jag gjorde bara en tråd för vi som spelar LoL och vill shara våra erfarenheter och ha diskussion runt dem.
Som sagt DU kan tolka det som att ha bra stats men det är välkommet att visa din bästa match i t.ex ranked om du kanske får 0/2/5 om du så vill berätta om matchen och motivera varför det var ditt bästa game.
Men tycker inte att du ska komma och förstöra det för oss andra som vill visa när vi äger ut noobs eller vad du vill kalla det.
Men du är välkommen att posta ditt bästa game!

Av BasseeBoii
Skrivet av gamingpandahq:

Riktigt bra initiativ måte jag säga, den här tråden kan bli rätt rolig:)
Mitt bidrag behöver lite bakrundshistoria, jag och en kompis skulle dra ett normal och spelade bot, han som ezreal och jag som nunu. Med en teemo som var afk så fick vår janna gå solo top(fråga mig inte om team composition, var ett tag sen). Efter dryga 40 minuter hade vi endast våran nexus kvar, inga andra turrets whatsoever. Vi deffade på och efter ett tag upptäckte jag att vi faktiskt ledde i kills, eftersom dom gång på gång försökte acea oss, men aldrig lyckades. jag och min kompis sa till varandra: fan, det är ju helt galet om vi vinner denna. Efter ungefär en timme började vi pusha lite smått. Till slut tog vi modet till oss, dödade baron, aceade dom, pushade och vann. Vi belv så brutalt glada.

http://i.imgur.com/bRXJepW.jpg

TEAMPLAYER!

Av BasseeBoii

League of Legends - Visa ditt bästa game någonsin

Försökte hitta en tråd om detta men hittade ingen.
Så jag tänkte slå upp en tråd här.
Då är min fråga om vad du fick för score och med vilken champ du körde med?
Bild eller något annat bevis för att veta att det är en äkta score men att du skriver funkar det med!
Har spelat i 2 veckor ungefär så jag tyckte att min score var ganska bra

http://i.imgur.com/FRe72es.jpg

Av BasseeBoii

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/TheDanishPastry/
Seplar mest infanteri, inte bästa kd men Spelar taktiskt och kör objective play.

Av BasseeBoii
Skrivet av Rasmusen98:

Jag är inte efterbliven och om du ska skriva så dumma saker så tycker jag att du ska sticka från sweclockers eller i alla fall mina trådar, jag kan ta kort och skicka det står så men som jag sa det är mycket möjligt fel på programet FRAPS, det stämmer inte alltid, men enligt det så ligger det på 60fps !

Men du kommer bara att sänka grafiken och sedan ta kort så det är ju ingen idé.
Vad jag kan se så är du 98.
Då är du runt 14-15 år gammal och jag känner ett antal 98 och dem myttar lika mycket som du.
Så du det är lika bra att du erkänner att du har fel så blir inte fler folk sura på dig.
Nästan alla tycker att du har fel...