Inlägg

Inlägg som Wardancer har skrivit i forumet
Av Wardancer

@GladiatorN: Den har precis blivit såld, så nej tyvärr.

Av Wardancer

Skrev PM

Av Wardancer

Oculus Rift DK2

Säljer min Oculus Rift DK2 då jag inte behöver den längre. Den är helt komplett med låda och alla sladdar, linser, etc som kom med vid släpp. Den är i bra skick utan repor på linserna (har enbart använt B linserna för närsynta) eller sliten ansiktsmask.

Telefon:
Finns i Malmö att hämta, frakt kan vi lösa.

Läs hela annonsen här

Av Wardancer

Var kommer moraltjaffset ifrån? Detta har ingenting med moral att göra utan hur kvinnor framställs i sådana här sammanhang och hur det drabbar de tejjer som faktiskt vill vara med på "riktigt".

Av Wardancer
Skrivet av Eavo:

Okej, för det första. Hur många tjejer är på dreamhack? Seriöst? Hur många tjejer gillar att sitta och spela dator i flera dagar? Jag vet att dem finns, absolut. Men det är inte många alls. Jag har faktiskt varit på dreamhack en gång 2006 tror jag det var. Det var absolut inte många tjejer där och dem flesta som var där jobbade med evenemanget. Skulle vi då sula upp en snygg kille så skulle det ge mer motsatt effekt då killar dras inte till det (har inget emot det), men dras helt enkelt inte till det. Om man då inte är homosexuell (som inte är menat som dåligt).

Sen så HAR jag faktiskt hört mig för om detta med tjejer för att få deras bild. Bland annat av min flickvän och arbetskamrater. Ingen av dessa bryr sig alls utan blir precis som jag irriterad över hur ni kan bry er så mycket om sådana här saker när det faktiskt finns värre saker att ta tag i.
Det ni borde lägga ner energi på är våldtäkter om något. Det är hemska saker jämfört med detta. Det går inte ens att beskriva hur "nedvärderande" det är.

Det är helt enkelt en "dead end" för er som vill försöka ändra på detta.

EDIT: Min flickvän sa en bra sak angående detta. Dessa tjejer kanske inte älskar det dem har som arbete just nu. Men vem fan älskar sitt jobb? Alla försöker ju arbeta sig uppåt till den nivå man vill ligga på och där man är nöjd. Det är som att jag skulle eller någon av er skulle sluta jobba med det man gör för att man inte "älskar" det. Alla jobbar sig ju uppåt tills man nått sitt mål.
Jag tycker ärligt talat att det känns som att ni inofficiellt trycker ner tjejer som dessa för att dem försöker nå sina mål i livet. Det är inte snällt.

Varför tror du det är så få tjejer på dreamhack? Kanske pga attityden som finns att tjejer inte hör hemma där, för det ska bara vara finniga 15 åringar som dräglar över boothbabes. Denna tråden är ett strålande exempel på en av anledningarna till att det inte finns tjejjer på dessa event. Vill du veta fler så är det bara skapa en profil som tjej på valfritt spel och spela lite. Inte öppet säga du är tjej men om någon frågar så säg att du är det. Du kommer märka att folk behandlar dig extremt olika så fort de får reda på att du är tjej. Den som vill se lite bevis på det här så finns bloggen fatuglyorslutty.com som enbart består av den skit som tjejjer åker på enbart för att de är tjejjer. (Ja killar får samma skit till viss mån men inte i samma utsträckning och det är ju knappast ett försvar för beteendet).

Sen kan jag väl ta ett precis lika användbart exempel för att motbevisa din extremt statiskt bevisade tes om att tjejer inte bryr sig, för min flickvän (oj oj oj) tycker det är skit irriterande att det i de flesta spelen alltid finns nån storbystad brutta eller att det ska stå nån bimbo och åma sig på en bil. Samt notera vad du skrev om vad tjejjerna tyckte att det var onödigt att lägga energin på sånt här när det finns _värre_ saker. Vilket knappast är detsamma som att det skulle vara ok. Ja det finns värre saker men det spelar ingen som helst roll, folk såg det här och reagerade. Skitbra det är exakt vad som behövs. Inte att "ääääh det är bara ett I-lands problem vem orkar bry sig" mentaliteten som annars är så vanlig.

Av Wardancer

Gillar att 90% av "försvaret" för boothbabes är att "det finns ju på alla mässor" eller "det har ju alltid varit så". Tja då kan vi la börja med slaveri, hata ljudar, förbud mot homosexualitet, förbud mot att svarta och vita gifter sig etc. För det har ju alltid varit så...

De flesta killar brukar klaga på att det är trist att det inte finns några spel intresserade tjejer, gissa varför. Bara läsa denna tråden och sen fortsätta över till http://fatuglyorslutty.com/ . Har _INGET_ med någon moral att göra utan...

Av Wardancer

http://www.dn.se/blogg/spelblogg/2011/10/17/kortkort/

Säger det mesta, det handlar inte om moral, eller om naket, strippor ladiesnight etc. Det handlar om att man hellre vill se tjejjer söka sig till sånna här evenmang pga att dom är intresserade. Våga visa att de är tjejjer när de spelar online och till slut komma och spöa skiten ur pojkarna i e-sport.

Titta på lättklädda flickor är enklare o trevligare på andra håll, så som strippklubb eller dylikt.

Edit: Finns ju folk som gärna vill se att "nåt för finniga småpojkar"-stämpeln försvinner från sånna här evenemang.

Av Wardancer

Varför nämner ingen den största fördelen med enkelt utbytbara batterier. Nämligen att du kan ha med dig extra batterier. Mycket behändigt till kameror, laptops, mobiler etc. Vet inte hur många gånger jag har bytt batterier till min kamera i "fält" så att säga. Har ofta funderat på att köpa ett extra batteri till min laptop då det skulle vara väldigt smidigt att bara kunna stänga av den, byta batteri och fortsätta jobba när man inte har tillgång till eluttag.

Av Wardancer

Har en XPS1330 och tycker den engelska supporten har varit grymt bra hitills. Ibland hamnar man hos någon indier som sedan kopplar vidare dig till snubbarna på Irland som är riktigt duktiga och har hjälpt mig snabbt de gånger jag behövt ringa.

Av Wardancer

Jag får bara "stötar" från min när jag är hemma hos päronen och använder deras ojordade kontakter i källaren. Sitter jag i min lägenhet så märks inget sånt. Däremot hade man ju gärna sett en lösning på cpu-whine eller så kanske man får kontakta support igen och se om dom har någon lösning på problemet eller vill byta den, men den börjar ju närma sig 5 månader nu.

Av Wardancer

Ring apple's support? Även om den inte är helt ny kan dom ju säkert ge tips som kan få igång den...

Av Wardancer

x3100 är ju knappast det sämsta grafikchippet som går att få och snackar vi 13" så är det inte speciellt många datorer som har bättre. Speciellt inte under 10 000kr's sträcket.

The Sims och Age of Empires borde funka på den.

Men du skulle ju kunna ta en titt på XPS 1330 från dell, går att få med ett GF 8400 GS för runt 10 000kr.

Av Wardancer

9 cells batteriet sticker ut snett neråt så det fungerar som en extra fot när datorn står på ett bord och lyfter upp datorn lite.

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3826 <- XPS1330 i denna review har 9 cells batteriet. Klart värt det imho.

LED skärmen är någon millimeter tunnare, och drar mindre ström samt är ljusare än den vanliga.

Av Wardancer

Umm rätt säker på att de flest aom inte alla tv har stöd för ljud via hdmi, däremot måste man ändra sound output på datorn till digital annars får du inget ljud via hdmi'n.

Av Wardancer

Narek med ett 9 cells batteri får jag iallafall runt 5'ish timmar. Har iofs aldrig kört slut på batteriet helt men efter ett programmeringspass på 3 timmar med full ljustyrka på skärmen så burkar jag ha runt 50-60% kvar på batteriet.

Av Wardancer

Det brusande ljudet i lurarna verkar bara vara med de som ingår, iallafall hörde jag det inte när jag provade med ett par stora hörlurar till min xps1330.

Av Wardancer

Home,Pg-up/down,end sitter till höger om enterknappen. Dock sitter ju ctrl där den ska och FN knappen sitter innanför...

Av Wardancer
Citat:

Verkar som man får med Creative Hörlurar(snäckor) när man köper denna burk. Har ni läst något om det?

Dom ingick tillsammans med en sleeve och en läder folder för manualer och skivor till XPS 1330 iallafall så tror nog det ingår till 1530'n med.

Av Wardancer

Ska du lägga massa pengar på spelmaskin vänta och se om du kan få tag i en dator med GF 8800 mobile istället... Eller köp en stationär om du nu verkar tycka att en 20" "släpbar" är vettig...

Av Wardancer

Reckie om du bara sitter och surfar osv så är datorn mer eller mindre helt tyst, och fläktar och dylikt går bara igång vid spel osv.