Inlägg

Inlägg som Bengtt har skrivit i forumet
Av Bengtt

Hade samma brillor i 10+ år innan jag bytte sist. Förutom det du nämner pajar även färger för mig i utkanten av glasen. Antagligen för att jag är halvblind. Man vänjer sig. Med det sagt trodde jag att vi kommit längre i RR-(Real Reality)teknologin. Antar att det är optikerna som säljer skit bara.

Av Bengtt

Hur många kärnor har kraftverket?

Av Bengtt

Är den go eller?

Av Bengtt

Annonsen är avslutad

Av Bengtt

Hej igen!

Ja det ser ut som ett sistaminutenbud drog hem allting. Rätta mig om jag räknat fel. Jag skickar ett PM till dig grönanskansen!

Av Bengtt

Update. Sluttid för budgivning i morgon kväll. Se uppdaterad annons.

Av Bengtt

3x 3060 + 1x 3060 Ti

Säljer 3st Asus 3060 Phoenix
https://www.asus.com/se/motherboards-components/graphics-cards/phoenix/ph-rtx3060-12g-v2/
och 1 Asus 3060 Ti Dual Mini
https://www.asus.com/se/motherboards-components/graphics-cards/dual-mini/dual-rtx3060ti-o8g-mini-v2/.

Samtliga är inköpta Dec 21 - Jan 22 på Webhallen och Netonnet. Kvitton och originalkartonger finns kvar. Dom har använts till mining på nån form av eco mode i kanske 3-4 månader och har därefter varit oanvända. Var tvungen att för en period koppla ur riggen men sen kraschade bitcoinen så dom blev aldrig mer använda.

Säljer dom enskilt eller ihop. Jag vet inte vad dom kan vara värda men tänker att intressenter kan buda i tråden. Jag kan skicka dom (köpare står för fraktkostnad) men föredrar upphämtning i Göteborg. Säljer till vem jag vill när jag vill.

Update!

Eftersom det var ett tag sen korten användes har jag precis funktionstestat alla och sett till att dom ligger i rätt kartong. Dom funkar fint.

Avslutar budgivningen i morgon 22/2 22:00.

Kommer ta de högsta buden och hämtning räknas som 100kr mer. Vid upphämtning finns möjlighet att testa korten. Kan skicka korten på fredag och upphämtning blir vad som pasar.

Läs hela annonsen här

Av Bengtt

Apple iRice €129 inc. Mycket bättre än vanligt ris.

Av Bengtt

Jag äter snorbilligt. Köper nästan enbart råvaror. Äter mest spannmål som havreris, matvete, brunt ris, bovete. Mycket billiga färska grönsaker som morötter, lök, potatis mm. Ännu mer frysta grönsaker som ligger på 20-30kr kilot. Linser eller bönor dagligen. En del frön och nötter såsom solrosfrön, sesamfrön och valnötter (dyra). Inga mejeriprodukter och snålt med kött. Mestadels ägg och till viss mån fisk och fågel. Lagar mat en gång om dagen genom att koka upp vatten och slänga i sakerna i ordning av koktid. Det som blir över blir lunch dagen efter. Käkar två ggr om dagen för det mesta. Ingen av mina gäster vill äta hos mig.

Av Bengtt

Ja det jag lärt mig är att 6-pinskontakten är speccad för 75W och 8-pinnen för 150W. Vill minnas att kablen för en vanlig kabel från nätagg till 2x8pin ska klara 288W. Men då det råder förvirring här på forumet och det är svårt att hitta enkla förklaringar från bra källor skulle jag gärna se en guide från Sweclockers. Kanske något för @CrispVanDahl

Av Bengtt

Snubben sitter på ett gammalt nätagg och ska köpa adapter från Kjell. Funkar antagligen bra men jag rekommenderar inte att gå utanför speccen när det kommer till strömförsörjning. Och har du inga kontakter på dina kablar?

Av Bengtt

6-pin kontakten är speccad för 75W och 8-pin 150W. Du får 75W genom PCI-E kontakten på moderkortet också. Så totalt 150W vs 225W. Kollade spec för ett random 2060 super som är 175W. Rekommenderar gasmask och brandsläckare.

Av Bengtt

"där RMX Shift når guldstatus vad gäller verkningsgrad, A-klass när det kommer till ljudnivå,"

Betyder det A eller A-?

Av Bengtt

Yes givetvis. Var tvungen att ta lite croppade bilder för att inte göra det busenkelt. Wow har 18 år på nacken nu och hittade det inte tidigare i tråden.

Av Bengtt

Sry om jag kapade tråden lite.

Här kommer en liten rackare från samma spel.

Av Bengtt

Ingen aning om vad som var rätt. Men det har gått över 24h sen bilden postades och jag är sugen på att visa upp mina alter egon så här kommer en lätt en för att få igång tråden igen.

https://cdn.discordapp.com/attachments/182538835450658826/561679...

Av Bengtt

Ge mig ett snorbilligt Torrent Compact Boomer Edition (Utan glas och RBG)

Av Bengtt

Något oklart hur man gör för att vinna. Jag bjuder iallfall 69 riksdaler!

Av Bengtt

Det tog emot att resa från goa Göteborg till Stockholm men jäklar vad jag inte ångrar mig! Tack som fan till swec/fz och alla medresenärer. <3

Av Bengtt

Blåser upp till storm i cpu-havet just nu. Och sjukt kul att vi har Jacob tillbaka på skeppet!