Inlägg

Inlägg som carr3 har skrivit i forumet
Av carr3
Skrivet av anon334363:

Kan rekommendera denna. Klarar dom flesta spelen faktiskt, trots prislappen!

Många klagar på att kylningen är dålig på den, men jag har inte haft några problem med min. Haft den något år nu och har inga som helst problem med varesig ljudnivå eller prestanda.

https://www.webhallen.com/se/product/350835-ASUS-TUF-Gaming-A...

Lite dyrför att använda i max 3 månader dock, tror du man kan köpa nå billigare eller borde man köpa något begagnat?

Av carr3

Jag bor på ett hotell med internet ^^ men efter kl 19.00 har jag inget o göra, därför tänkte jag köpa mig en laptop unden dom hära 1-2 månaderna som klarar classic

Jag åker bil till stället där jag ska jobba, men jag tänkte ha en laptop som man kan spela något på under kvällarna på hotellet

Av carr3

laptop för lätta spel

Hejsan!

Kommer börja att veckopendla ett tag kanske 1-2 månader. så söker en billig laptop för att kunna spela tex wow classic i någon timme på kvällen.

Vad skulle man behöva?

Av carr3

Ålder på Beyerdynamic DT 990 Pro?

Av carr3

Finns halo kvar?

Av carr3

Har en logitech 920 knappt använd, ingen kartong kvar.

Av carr3

Är nog lite intresserad, bor i falun, följer tråden

Av carr3
Skrivet av dabman:

Varför köper ni inte något nytt före ni säljer, om nu tanken är att ni vill bo i hus framöver med?

Om man inte skulle lyckas sälja detta, kompisen stod på 2 hus ett tag, vilket smakade lite i kassan hos honom

Av carr3

Det är väl just planlösningen som vi inte trivs med, men ska ta kontakt med en mäklare imorn, det dryga är just att hitta en lägenhet som man kan bo i medans man hittar något nytt

Av carr3

Köpt hus för 1 år sedan, vill sälja nu

Hejsan!

Vi köpte vårat första hus för ca 1 år sedan, tänkte höra om någon varit med om att dom har bott där i max 1 år och sedan sålt det?

Jag har renoverat lite, men tror ändå inte att jag kommer att få tillbaka pengarna som vi la (Känns det som) mäklaren ska väl ha en viss % utav allt med, så jag antar att man brukar gå back med lite?

mvh

Av carr3

@wahlmat: Ah, fårse lite hur man gör då ^^ kanske väljer nå annat inom it ist, vet dock inte vad man skulle kunna göra.

Av carr3

@wahlmat: Tog du flera utbildingar efter det? du kanske inte jobbar med programmering nu?

Av carr3

programmerare eller teknikutbildning

Hejsan, Jag är extremt less på mitt arbete och har varit sugen nu under en längre tid att byta, men har inte riktigt kommit på till vad jag skulle vilja byta till, men har tänkt mycket på just programmering eller teknikutbildningar.

Tänkte först om man skulle göra Spåk och Kommunikation 1 och sedan Programmering 1 och 2, tror ni man skulle kunna lyckas hitta nå jobb med dessa utbildningar?

Bryr mig inte om jag bara skulle få ut en 17k efter skatt, jag ha mkt investeringar redan, tänkte bara att försöka byta jobb så man kanske kan börja må lite bättre än vad man har gjort på senaste tiden.

mvh

Av carr3

@zonar: La till att bakgrundbelysning finns, har bara stängt av det, blev för mkt när jag tog kortet. Mx silver speed Switchar

Av carr3

Ducky one 2 mini - Silver Switchar

Halloj!

Säljer nu mitt ducky one 2 mini tangentbord, Jag har bytt ut vanliga keycapsen till ett par svarta clean keycaps, byttes igår (fredag)
Orginalet kommer givetvis med (vita). Finns bakgrund belysning

Säljer detta då jag kommer att gå tillbaka till topre switchar, tangentbordet är köpt förra året och använt lite fram och tbx.

Tänkte mig en ca 700 kr då tangentbordet ligger på 1250 kr på maxgaming och keycapsen kostar ca 300 kr med frakt ifrån kbdfans.

Med RGB: https://gyazo.com/5c66534f28d2e9d3532db0d94d38284b
Mvh

Läs hela annonsen här

Av carr3

Detta hände en kompis föräldrar till mig för ett tag sedan, dom fick en lägenhet att bo i medans huset byggdes på nytt, det tog dock säkert 2 år innan dom fick stiga in i den nya villan efter branden.

Beklagar

Av carr3

@m4gnify: Den första länken är en annan platta dock ;S och aliexpress skickar bara ifrån Australien, så dom skickar inte till Sverige då

Verkar vara slutsålt lite överallt faktiskt

Av carr3

Aliminum med holypanda switchar

Hejsan!

Tänkte köpa detta: https://www.banggood.com/Aluminum-Alloy-Version-Geek-Customiz...

Men hittar ingen annan butik som jag vet är legit, någon som vet någon annan hemsidan än banggood som säljer denna plattan?

Av carr3

@StuntmanMike: Dom ska tydligen vara lite trögare att trycka in så som jag uppfattar det ^^ alltså om man typ spammar, röra sig åt höger och vänster i cs

Av carr3

Var lite sugen på https://www.amazon.de/gp/product/B07KFM9VQ3/ref=ox_sc_act_tit...

Någon som använt sig utav topre förut? hur är dom för gaming osv