Inlägg

Inlägg som Lajun har skrivit i forumet
Av Lajun

Verkar vara en grym liten laptop. Finns även en dockningsstation att köpa till som erbjuder dvi-d kontakt för er som tänkt använda den som htpc eller ansluta till extern skärm.

Av Lajun

Instämmer, grym skärm! Märker inte av nått lagg alls, men är ingen gamer heller så. Har både 213t och 244t och båda är av bra kvalitet med fina färger och kontrast. 244:an funkar perfekt till 360:n också och panelen känns väldigt rapp i jämförelse med min 213t.

Av Lajun

jepp som jag sa så har jag sett produktbilderna på www.jensofsweden.se men man kan inte riktigt lita på deras egna produktbilder, ofta missvisande p.g.a. redigering. Ett par riktiga live bilder vore kanon, typ när man håller den i handen osv.

Jo tjära är ju riktigt nice också, samt den vanliga vita.

Av Lajun

MP-400 CHROME bilder?

Tja, ingen som kan ta och sen slänga upp lite schyssta produktbilder / "liveshots" på sin fräsha JOS MP-400 CHROME spelare. Gärna lite storleksjämförelser också om det går bra.

Har hittat lite bilder på en vita spelaren men vill gärna se lite på denna också. Produktbilderna på jensas site är inte tillräckligt. Hur är den kromad? Är det enbart lack eller har metallen polerats/slipats upp till kromeffekt. Skulle hellst ha sett en svart spelare med alu-baksida utan krom för jag misstänker att den känns mer plastig om det är ditlackat, samt att det blir mer fingeravtryck och liknande nu, men jag vet ju inte.

Av Lajun

fsb test

Tackar för bios tipset, an7de8 funkar kanon för mig.

Dock sätter mina minnen stop för 250fsb. Kommer upp i 238fsb i 2.5-2-2-11 med mina BH-5 stickor. Jag tyckte att det skulle vara kul att se skillnaden mellan denna hastighet och 200fsb med 2-2-2-5. Detta eftersom man ofta får offra lite timings vid högre fsb. Minnesbandbredden ökar så klart men i spel osv ser man inga större skillnader.

Resultaten ser ni här: http://www.designportfolio.se/prestandatest.htm

Av Lajun

har haft min ett par månader och måste säga att den är riktigt skön
håller med om att 1600*1200 kan tyckas lite för 21,3" men det gör också att man kan placera skärmen en bra bit ifrån sig, få bra med plats för annat, och ändo få en schysst skärmyta.

tummen upp.

Av Lajun

Beställde en sån för några dagar sen, fast då athlon varianten, är förmodligen precis samma. Finns att köpa på http://www.kylning.com för 395:-

Ska bli intressant att se lite resultat.

Presterar bra på bl.a.
http://www.techtastic.ca/reviews2/silent-boost.html
http://www.pcextreme-fr.com/index.php?page=articles/cooling/T...
http://www.legitreviews.com/Reviews/ttsb_2.shtml

Av Lajun

Jag fick "checksum error" när jag flashade med det bioset. Någon annan med samma problem?