Inlägg

Inlägg som Shaggyofc har skrivit i forumet
Av Shaggyofc

Lånar tråden då detta gäller samma chassi, vill byta ut orginalkylarn och jag vet att jag förlorar garantin, men vill ha bättre temps på cpun någon som vet och kanske bytt kylare i detta chassi tidigare som vet vad som passar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc

Jag och frugan har valt att använda oss av 14 dagars ångerätt och öppet köp 60 dagar, men det framkommer inte i GT'S villkor att datorn inte får lämnas i butik när det finns en fysisk butik, och det ska väl framkomma till Kunden före beställning av en order. vi ligger förtillfället i tvist med GT och vi kommer inte ge oss, dem vill gärna att vi ska skicka datorn som vi inte öppnat för att sedan troligtvis beskylla oss att den blivit transportskadad och vi åker på något. vi har valt att få prata med den högsta uppsatta och telefonsamtal och mail finns sparade. vi måste bli av med ett företag som detta. och jag kommer publicera all infomation jag har när detta är klart!

Av Shaggyofc

Nu har även jag och frugan hamnat i klämeri med greattech, men vi har spelat in alla samtal, sparat alla mail och kommer lägga in en ARN anmälan hos dem. vi kommer också publicera en längre video där alla samtal kommer finnas med. nu är jag less på dessa nötter.

Av Shaggyofc
Skrivet av Spicebeast:

Ser bra ut för mig. Släng in Speccy så får du en detaljerad vy över alla komponenter som sitter i burken.

Kör med det i min nuvarande burk så det blir hem o snygga till min o frugans dator hörna o kika vad datorn innehåller egentligen

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc
Skrivet av Semireject:

Tycker det känns som ett ganska sjysst pris jag. Om man plockar ihop något med typ samma komponenter är det svårt att komma nära.

Det är så pass alltså, då känner jag mig trygg med datorköpet!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc
Skrivet av Panzerfister:

Va bra grejer de tryckt in i den, skönt med PSU 850 w platinum så man inte har några begränsningar där inför framtiden! Vad för skärm har du tänkt att para ihop den med?

Edit: Det är väl bara öppna o kolla vad för mobo som sitter i?

Kikar med ett program när jag kommer hem sen:) vart spontan tripp till Stockholm från Dalarna (Ludvika)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc
Skrivet av Panzerfister:

Va bra grejer de tryckt in i den, skönt med PSU 850 w platinum så man inte har några begränsningar där inför framtiden! Vad för skärm har du tänkt att para ihop den med?

Sitter på en 27tums aoc, dock freesync (amd) vilket är lite tråkigt, får bli ett bättre skärmköp med g sync till våren.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc
Skrivet av Andreaz1:

Den är ju enormt överdimensionerad för CS och PUBG men det finns väl inget direkt att klaga på. Som alltid med färdigbyggda datorer har jag frågetecken om moderkort, PSU, chassi och uppgraderbarheten av dessa.

Ja men precis, man vill ju alltid kunna ha möjlighet att byta cpukylare osv, men MSI verkar vara ett bra varumärke. Men sitter nu o funderar på vad för moderkort det är i för jag har nämligen 3200mhz ddr4 minnen hemma. Man vill ju veta hur bra moderkortet är!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc
Skrivet av Stromming90:

@Shaggyofc:

Vad är poängen nu när du redan köpt den?
Men jo, ser bra ut. Den är ju faktiskt prissänkt 4000:-

Nyfiken om jag kan köpt grisen i säcken! Spelar pubg och CS endast

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc

Ny burk

Åkte o köpte denna idag, https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar...

Priset är väl bra för dem kompenenterna? Har alltid byggt datorer tidigare men nu orkade jag inte. Ni som är riktigt duktiga kan gärna få säga vad ni tycker om denna burk!

Av Shaggyofc

Nu har Barnen lagt sig, Jag hade funderat på en i7-8700k och en 1080GB, såg att elgiganten har sänkt en dator 4000kr, hur är den datorn? https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar... men skulle vilja ha en bättre kylare och kanske kan det bli billigare att köpa en på inet ändå?

Av Shaggyofc

@MacAllan: Jag kan inte så mycket om dem olika tillverkarna av grafikkorten, i kommande spel kan det ju bli aktuellt att spela i högre upplösning men PUBG som jag lirar nu håller jag mig till 1080p. nu har vi räknat med att 20k ska datorn kosta, givetvis trevligare om det bli billigare

Av Shaggyofc

@MacAllan: Kikar vidare lite senare mot kvällen, tack för tipset!

Av Shaggyofc

Databygge

Hej! Ska få köpa mig en ny burk, tyckte frugan, men jag är inte så insatt i vad som faktiskt gäller för att hålla en burk flytande med spelen som kommer ut på marknaden kommande åren. jag har en budget på 15-20.000kr. spelet jag spelar just nu är PUBG och det är väl det ända just nu, vill ha det spelet till bästa prestanda på 1080p. vad är det då som gäller? kikat lite på 1080 gtx och en i7-7800k, har också hittat ordet flaskhals i datorsammanhang, men hänger inte direkt med vad som menas, någon kunnig datorbyggare som sätter ihop en kundvagn åt mig? Hårddisk behövs inte i detta bygge! God jul på er!

Av Shaggyofc

@DilluTioN: det är väl inte som det ska om jag inte får rätt internet från rätt operatör, men vi har kontaktat hyresvärden och dem ska kontakta tidigare hyresgäst, (araber) så vi får väl se hur detta går.

Av Shaggyofc

@Elghinnarisa: vi är ju på den 30de nu hoppade igång inatt med 250/100, idag när jag vakna, satt mig framför datorn, hade jag det gamla igen som tidigare hyresgästen hade.

Av Shaggyofc

Flyttat in i en ny bostad, fel internet?

Hej! Beställde breband på min nya adress den 28de och valde aktiveringsdatum 30de, men kopplade in datorn tidigare och såg att jag redan hade internet 29/6(igår), jag beställde 250/100 med ownit, men verkar som jag har Bredband 100/100 av något annat bredbandslevrantör, står Telia company på levrantör när jag kör bredbandskollen, hur gör jag för att få mitt internet? Borde jag ringa Ownit imorgon?

Med Vänliga Hälsningar Tom.

Av Shaggyofc

För några månader sen tog frugan över mitt abonnemang hos tele2 för att kunna utnyttja hennes student rabatt mer vi hade 100gb+fria samtal/sms 299kr 2 ST sådana abonnemang, nu byte vi ett till unlimited o det dära sms och 5gb surfpott gräns har vi inte sett röken av, vi har använt 55gb sedan 21 april, så jag måste ge detta abonnemang och denna möjlighet till obegränsat surf 2 tummar upp, vi har ingen möjlighet till adsl eller fiber, men vi kan använda 4g, vi har ett extra kort i routern, kommer upp i 52ner 11upp. Unlimited abonnemanget betalar vi 380kr på.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Shaggyofc

attans, hoppas Apple gör nånting åt det, enda sättet att använda telefonen är ju i princip om man har laddaren ansluten... rackarns äpple!

Av Shaggyofc

IoS 8.1 :/ kan man downgradera till IOS 7 nånting?