Inlägg

Inlägg som PrinsPäron har skrivit i forumet
Av PrinsPäron

Tack för svaren!

Ska kolla in dessa lösningar.

Av PrinsPäron

Hjälp att skapa transkriberingsprogram från API

Obs! jag kan ingenting om programmering.

Jag har ett stort behov av att kunna transkribera alla mina diktationer som jag har inspelade. Har letat runt en massa efter en applikation som gör detta, men ingen applikation jag kollat hittat stöder transkribering av svenskt tal. Googles voice-rocognition sköter ju svenskt tal helt ok, men vad jag vet finns det ingen google-applikation som transkriberar redan inspelade filer.

Finns det redan en lösning för detta vore ju det fantastiskt!

Annars så undrar jag om någon skulle kunna hjälpa mig att skapa ett sådant program. Här är en forumtråd med länkar till API: http://boards.straightdope.com/sdmb/showthread.php?t=743202

Jag betalar gärna för denna hjälp.

Kan nämna att jag hittat en lösning som google redan har (fast den är inte tänkt för mitt ändamål). Och det är att konvertera mina ljudfiler till videofiler och ladda upp på youtube, varpå jag skapar undertexter och kopierar dessa till ett dokument. Detta stöds dock tyvärr bara på engelska

Tack

Av PrinsPäron

Det kändes rätt så komplicerat. Går det inte bara att ominstallera OS och formatera som så att partition C enbart får Windows mappen? Annars får jag väl försöka följa den guiden, alternativt gå tillbaks till att bara köra på en partition. Jag fattar inte varför man har lagt skrivbordet på C från början, eftersom hårddisken redan var uppdelad i två partitioner från början så måste de ju ha tänkt att man skall spara det mesta i D och inte C.

Av PrinsPäron

Flytta skrivbordet från partition C (Windows 8)

(Obs! Noobvarning)
Går det att flytta skrivbordet, eller kanske rent av hela användarmappen, från partition C till en annan partition i win8? Hur gör jag? Pratade just med fujitsu support och de sa att jag inte kunde göra detta, men när jag googlar på det verkar det i alla fall vara möjligt på tidigare OS. Hur är det med program och andra filer, är det bara att flytta hur som helst? Köpte just en ny dator nämligen. Detta är första gången jag har fler än en partition på hårddisken på min dator, jag visste inte förr att det gick, och än mindre hur det funkade (vilket jag inte gör nu heller som ni ser). Jag vet att jag kan ta bort den andra partitionen och jag vet hur jag gör det, men när jag läst på om detta verkar det finnas stora fördelar med flera partitioner, både för prestanda och vid eventuell ominstallation av OS.

Jag använder skrivbordet till allt möjligt och har ibland rätt så stora filer där. Därför tänker jag att det är dumt att ha det på samma partition OS och windowsfilerna.

Tacksam för svar eller länk!