Inlägg

Inlägg som superingvar har skrivit i forumet
Av superingvar

Skärm presets

Har letat efter en förklaring till detta men inte riktigt hittat någon som jag förstår till 100% (inte enormt insatt i små detaljer som detta)

Min datorskärm har 6 olika presets till bildkvalité
sRGB
Scenery
Theater
Standard
Gaming
Night View

vad är egentligen skillnaden exakt på dem? Ser inte direkt någon anledning att ha 6 stycken. Eller det är bara några random presets som man väljer själv vilket man gillar bäst kanske

Av superingvar

@Briliance: kan inte komma in i bios utan ström eller bild. Hur gör man då?

Av superingvar

Datorn bara startar om på startup

Skulle starta datorn. Den startar upp och lyser o allt men får ingen bild och sen restartar datorn 10sek senare typ. Den fortsätter sen o restartar oändligt. Vad kan va felet?
Jag har testat dra ut de pinnarna från moderkortet som går till start och startat snabbt med en sax vilket leder till samma sak. Den fungerade igår. Men funkade även innan idag, jag startade och kollade i bios men ändrade inget o startade om sen blev det såhär.
Kan inte vara chassit eftersom jag testade att starta med sax så isf moderkortet eller nätaggregatet?

Av superingvar

@bärplockaren: testat att föra över på usb men inte funkat hittills. får kolla mer i bios tror jag

Av superingvar

@TheWolfbane: Har gjort. fungerar inte.

Av superingvar

@xfade: 7 64bit

Av superingvar

Syns inget nätverkskort

Ominstallerade precis windows helt och har inget internet... Vet inte riktigt var problemet är om jag har fel drivrutin eller något som e fel.
I enhetshanteraren finns det ingen kategori för nätverk. Det enda med internet där står är Ethernet styrenhet med en gul triangel. Uppenbarligen kan jag inte uppdatera den för jag inte har internet på den datorn. Har testat typ 3 olika drivers men ingen funka.
Moderkort är Asus P8Z77-V le plus
så är 99% säker på jag har rätt drivrutin.

Av superingvar

jo, högerklickar på datorn så står där vilket operativsystem man har bit o sånt.. det står 64 där.
Men jag laddade ner en drivrutin på en annan dator på ett USb och skulle öppna det på denna datorn och då står det typ "Denna filen är inte tillämpad för 32-bitssystem" eller något liknande. eftersom filen jag laddade ner är för 64-bit.

Av superingvar

Windows tror...

Har haft lite problem med att installera windows korrekt nu. Gjort några fel och vet nu var allt går tillbaka till.
Skivan jag använde är 64-bit windows 7 premium. Det står även i själva datorn att det är 64-bit men ändå tror datorn att det är 32-bit. Vad är felet? :S