Inlägg

Inlägg som lazyass har skrivit i forumet
Av lazyass

Någon som vet hur ma. Ändrar i en annons?

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass

Samma hände mig. Dog vid start av windows. Har fipplat lite med kontakten verkar fungera nu. Tack för tipsen allahär.

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass
Skrivet av kronwalled:

Ett tips är att du tar reda på vad det är du säljer, och listar detaljerade specifikationer, i synnerhet när du lägger ut en annons på ett "entusiastforum".

Lite värdering av de delar du listat:
8350 - ~800kr
"värsting moderkort" - ~600kr
ram - ~300kr
gtx770 - ~700kr
ssd - ~600kr
montering ~0kr

nätagg/chassi/fläktar - bristfälliga specs, men säg 1-1.5k sammanlagt, max.

Helt klart bättre kritik än tidigare dock förstår jag inte hur du värderar det. Tex ram minnen kostade 800st nya för två år sedan grafikkortet 3000 för två år sedan. Jag räknar ungefär på en halvering av priset på två år. Anser att de som är entastuaster borde ha en rimlig pris bild. Bara för att tekniken har gått frammåt dem senaste tiden betyder inte att det är några större framsteg man missar. Säg 500 kuda kärnor till så pungar folk ut 7000 extra vilket i min mening ger så nätt skillnad så det är löjl.

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass
Skrivet av Antonheeh:

heh, Vem vill köpa ett slitet chassi för 1500?

Chassit är i bra skick. Bättre skick än ett nytt mastercooler defenitivt trevligare att hålla på med. Bara lite dammigt på bilden

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass
Skrivet av Ink7:

Sammanbyggning av dator, 1000kr?! Chassi 1500?
Fråga: hur gammal är datorn? Vad kostade chassit nytt?

Vissa delar äldre än andra chassiet är 2 år och kostade 2300 nytt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass

Anser det rätt rimligt, då det kommer med nät agg kostar 1000, chassie 1500, grafikkort 1000, moderkort processor 1500 , ramminnen 1000, ssd 700, fläktar radiator 300, sammanbyggning av datorn 1000. Totalt 8000 kr. Men om ni har konstruktiva förslag får ni gärna dela med er men att spamma skit och tro att jag ger bort den kan ni glömma då behöver ni inte dela med er av era åsikter. Alla pricer som är skrivna är ca hälften av ny pricer eller mindre.

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass

Speldator av förra generationen.

Har en dator av förra generationen som pangar de flesta spelen idag på bäst-bra grafik. Säljer då jag har en ny. Lite dammig på bilderna.

Det i är lite luddigt just nu har inte kollat på den på kanske 3 månader,
Det är ett phantek chassi det första de producerade som jag valde speciellt ut för dess goda byggnations möjligheter så när det är dax att uppgradera så får allt plats och är ett väldigt fint chassie av hög kvalitet och borstat stål. Hightower.

Tror att kortet som sitter i är ett gtx 770, Det är 8 gig ram med 2155hz med 2 platser öppna om man vill lägga till. En amd kärna 8350 8kärnig med 4.0ghz som har stått sig väldigt väl. Kommer inte ihåg vad det är för moderkort men det var värstingen för 3-4 år sedan, . Säljs utan Windows,
Har en sprojlans ny SSD disk som med följer med Kingstone 240GB som läser och skriver i 450MB/s, då jag kände att behovet för 2 stycken ssd:er som överflödigt. Ljud kortet som sitter i följer inte med. Har missat en del men det är bara att ställa frågor.
Helt klart kompetent dator 7900kr eller högst bud.

Läs hela annonsen här

Av lazyass

Skit kul spel. Dratt 30 timmar på det. saknar bara lite nytt material nu.

Av lazyass

För att troll ska kunna tjäna pengar oxå

Av lazyass

Beror vad du ska ha den till. Bara att räkna ihop effekterna.

Av lazyass

Sweet tack så mycket.

Skickades från m.sweclockers.com

Av lazyass

Program för att använda en ensam dator till hela hushållet.

Som rubriken lyder så undrar jag om det finnes något program så man kan använda en dator till hela familjen på olika platser. Tanker mig något som man kan köra flera desktops så man kan spela och surfa på flera platser samtidigt. Räkna bort prestanda problemen. Vet någon om något liknande finns?

Av lazyass
Skrivet av ozo64:

Det funkar inte så. Folk lägger pengarna på annat istället så det blir samma skatteintäkter ändå.

det du säger stämmer inte riktigt. Skatte procesen är som en cirkel och om vi säger att man laddar man ner en film så hoppar man över ett varv.
Det är vad man kallar omsättning ingående och utgående pengar, om man skippar filmen får man en lägre omsättning en om man skulle behöva betala för både film och tangentbord tex.

Av lazyass

Hahaha tänk vad staten tappar i moms det där, det e inte något att "skojja" om.

Av lazyass

Så någon som vill hjälpa mig på vägen ?:)
Det blev lite blixtrande och sprakande när jag skulle montera grafik kortet. Det e ej nåt fel på kortet, alla fläktar går oxå.

Av lazyass
Skrivet av netbuddy:

Snälla, sluta med trådnekrofili... 7 år gammal tråd?

Precis bättre att skriva på en gammal en att skapa en ny. Du som bara vill tjafsa, jag skulle vilja rekomendera något pubertalt tonårsspel. online*

Av lazyass

bump

har samma problem som sisst nämde någon isom har en ide? ligger på ett gammalt am2 moderkort med processor värt att laga elller bara köpa nytt ?