Inlägg

Inlägg som Robinlod har skrivit i forumet
Av Robinlod

@bärplockaren: ska prova det så småningom , detta händer ju sällan men när de väl händer är de jobbigt , så om inte någon annan har något förslag på vad som kan göras får jag göra som du säger. det händer kanske max 1 gång om dagen

Av Robinlod

Skärmarna blir svarta!

Hej , som rubriken lyder blir mina skärmar svarta från och till och datorn är fortf igång , inte säker på om själva windows är igång men fläktar går runt och datorn lyser. detta händer helt random inte när jag pressar den hårt eller något sånt.
Har nyss bytt grafikkort samt moderkort och prossesor.

Funderar på om de kan va mitt nätagg som är för klent ? har ett 750W eller att jag helt enkelt har förlite ram just nu för har bara i ett minne då mina andra är i ett moderkort jag lämnade in på lagning och glömde ta ur dom.

SPECS:
Intel Core i7 4790K 4 GHz 8MB
Gigabyte GeForce GTX 970 4GB G1
Gigabyte GA-Z97P-D3
128gb ssd
500gb hdd
250gb hdd
4gb ram

någon som har någon teori vad det kan vara?
EDIT : Windows värkar också lägga av när de blir svart då jag satt i skype med en polare medans de hände häromdagen. fast datorn lyser och har ström som att den vore igång

Av Robinlod

@cider123: testade precis och den gör fortf exakt likadant :/
@BrusE: har ett corsair tangentbord utan numblock på så kan inte se det

Av Robinlod

redan gjort funkar inte :/ @BrusE:

Av Robinlod

Akut hjälp datorn visar inte bios!

Som rubriker säger så har jag problem när jag ska starta datorn , den blir bara svart skärm med ett bindes sträck som blinkar en gång sen fryser uppe i vänstra hörnet och så står det B2 nere i högra hörnet (SE BILD). jag undrar då om det finns något att göra åt detta? har redan försökt att ominstallera datorn som inte heller går pga att den hoppar över "moderkorts loggan" så jag kan trycka F12 för att komma in i bios.

den alltså startar blir svart (se bild) och sedan står så i ca 1-2min och efter de startar den windows helt normalt utan att visa någon slags av bios.
moderkortet är förövrigt ett MSI X79A-GD45(8d)

Bild

all hjälp uppskattas enormt!

Mvh Robinlod

Av Robinlod

CM Storm QuickFire Rapid Keyboard Red fråga

Hej tänkte köpa ett "CM Storm QuickFire Rapid Keyboard Red" från komplett , och min fråga är hur blir de med Å Ä Ö knapparna osv ? för enligt bild så finns dom ju inte http://www.cmstorm.com/images/products/34/image_197.jpg , blir de samma med åäö bara att tangenterna inte visar dom eller blir de helt fucked up?

Tack för svar!

Av Robinlod

Hade F knapparna varit närmare 123 så hade de vart Helt OK , men de är de jag strävar efter att hitta...

Av Robinlod

Hjälp med att hitta speciellt tangentbord !!

Heeej , har nu letat länge efter ett nice gaming tangentbord , problemet är att jag inte hittar ett som är uppbyggt som jag vill ha det........
tangentbordet ska helst va utan Numblock knapparna och isf att ha ett litet mellanrum mellan dom vanliga "123" knapparna så ska F1/F2/F3 osv sitta precis ovanför 123 . Ska se ut ungefär som detta http://yoomon.net/EbayPics/ChocMiniBrown/New%20CHOC.jpg fast med svensk layout !

Tacksam för seriösa svar.

tack i förhand !!