Inlägg

Inlägg som Marremarräng har skrivit i forumet
Av Marremarräng

1700 bud

Av Marremarräng

Om det kommer till PC så köper jag dirr

Av Marremarräng

Nuförtiden försöker jag investera min värdefulla tid på spel som ger mig tillräckligt mycket av något, istället för att bara hoppa in i ett spel utan att ge en ärlig tanke.

Kör just nu Project Zomboid då jag älskar överlevnadstänkande och zombies. Finns stora variationer av svårigheter och det älskas alltid, man kan ändra på det mesta om man känner att går för lätt eller känns för löjligt (om det finns allt för mycket av mat, vapen och saker du behöver för att överleva direkt på början).

Sen kör jag också Rome Total War. Ett gammalt men ett suveränt strategy-spel. Lite halvkass på det men roligt att lära sig från sina misstag.

Finns så många spel att välja mellan, bara att välja och vraka. Och såklart, vara öppensinnad. Dock inget fel att ta pauser då och då för att värdesätta speltiden. Om man spelar 15 timmar varje dag så tappar man lusten och intresset till slut, såvida man inte spelar mmorpg. Där kan det gå galet till...

Av Marremarräng

Hahah, helt sjukt. Jag hittade det spelet förra veckan på youtube efter så många år. Så ser man detta. Blev lite besviken hur annorlunda det var än när jag var mindre!