Inlägg

Inlägg som Exsosus har skrivit i forumet
Av Exsosus

@m4gnify:
Hej, prövade du en omstart av dator först? Synd att det här problemet fortfarande finns i året 2019.

Av Exsosus

Hej!
Det här ser ut att vara en Windows 10 bug. Gmail är typ den ENDA webbsidan på hela gjorden jag haft problem med. En snabblösning med ditt system på utan omstart är 'Öppna Gmail med vanlig HTML sida' (gammeldags stil!! wohoo!) vid laddning om du lyckats komma till 'Gmail' logo som laddar innan felet inträffar.

Huvudlösning: Starta om din dator.

Jag är även testat med at rensa alla kakor, starta om nätverkskortet, även loggat ur och in Windows 10 till ingen lösning alls. Men nu kan du lösningen.

Varsågod.

Av Exsosus

@hunkaboy86: Hej, ledtråd ägaren!

Det finns många här som tydligen aldrig använt SLI, endast läst om det och kollat på youtube videon som kritiserar SLI eftersom många videos har fel konfiguration av korten.

En huvudregel som jag lärt mig om under 10 år erfarenhet av nVidia SLI samt Radeons gamla Crossfire teknik när det fanns är följande: Vissa kort går ej att använda i samband med varandra. Dom ger med andra ord, inget hjälp med FPS över huvudtaget.

En sak jag lärt mig hit tills med nVidia är Ti korten rekommenderas utan SLI. Standard GTX korten, de rekommenderas MED SLI. 1070x2 på SLI ska ge prestandan som liknar RTX 2070 (inte Ti varianten). RTX 2070 är ett kort som är snabbare än 1080 Ti. Jag tänkte testa detta den här månaden och om jag har tid så återkommer till tråden då med lite åt er alla att få kundskap om.

1080 Ti är bra om man vill ha x1 kort.
1070x 2 kort i SLI konfiguration ger bättre prestanda (skall ge) än 1080 Ti. Du kommer eventuellt att få höra från mig igen.

Med vänlig hälsning,
SLI-gurun

Av Exsosus

@stoffson: Hej! Jag har kontaktat BeQuiet! ikväll för en ny "Fitting Kit" för Intel CPU:r då mitt plastpaket med delarna försvan i mitt förråd så jag vet hur detta känns för dig De är ett tyskt bolag så det är bara att skriva på engelska till dem på deras support hemsida. Hoppas du har fått dina delar. Jag mejlade dem inatt.

Hälsningar,
Michael