Inlägg

Inlägg som Escan har skrivit i forumet
Av Escan

@Jfqvist: Windows 10 är redan installerat på datorn nu. När jag köpte den för ett par månader sedan hade WIndows 10 inte släppts ännu, uppgraderade den med detsamma. Så jag kan alltså formatera utan produktnyckel nu?

Av Escan

Formatera Bärbar med windows 10. Ingen prodkuktnyckel?

Jag måste formatera min bärbara Asus F553M. När jag köpte den var det Windows 8 och jag fick således en uppgratering till Windows 10 utan kostnad. Nu till min fråga, jag har ingen produktnyckel eftersom att man helt enkelt inte fick det. Enligt Microsofts hemsida står det: "Om du till exempel har uppgraderat till Windows 10 utan kostnad får du ett berättigande i stället för en produktnyckel."

Så, hur gör jag nu om jag vill formatera datorn. Behöver jag inte fylla i någon produktnyckel då?

Av Escan
Skrivet av Trebsor:

@kupster Nja man flyttar markören upp och ner med båda volymknapparna, powerknapp för att välja alternativ.

@Escan Det behövs ett kretskortsbyte på telefonen, inte värt att betala för då SV är en billigare modell som nu dessutom får anses som gammal, möjligtvis om du har försäkring så ni kan få skärmen bytt samtidigt också.

Källa: Tidigare auktoriserad servicetekniker av just HTC

Okej, tack så mycket för ditt svar. Då var det bara att kassera den telefonen då. Suck.

Av Escan

@kupster:

Trycker vi volymknappen ned för att komma till Reboot och sedan på volymknappen upp så flyttar vi bara upp till Bootloader. Om vi väljer Reboot så stängs den av och lampan blickar rött sedan händer inget mer.

Av Escan

@born_in_fire:
Nja, alltså. Den hade dött för att mobilen hade laddat ur och när han sedan satte i laddaren och den startade så kom sidan ni ser på bilden upp. Den går inte att stänga av ens utan vi måste ta ur batteriet för att den ska stängas av.

Någon uppdatering har han inte gjort om den inte gjorts automatiskt och sedan dött på grund av dåligt batteri.

Av Escan

Ingen som har lite tips till mig ? :'(

Av Escan

Snälla hjälp med HTC One Sv!

Makens telefon laddade ur igår, när han satte i laddaren på kvällen så kom plötsligt detta upp:

http://www.ladda-upp.se/bilder/kldpassjdranlx/

Vi har försökt allt, valt alla kategorier men det hjälper inte. Det händer liksom inget när vi väljer något av dem, ibland stängs den av men sedan står det stilla. Vi har också försökt detta med att hålla ned volymknappen och startknappen men inte heller händer det något då.

Vi försökte koppla in den till datorn men datorn hittar inte telefonen.

Någon som har tips?