Inlägg

Inlägg som JesusIIIO har skrivit i forumet
Av JesusIIIO

@riger: haha där var du roligXD Okej tack för svaret

Av JesusIIIO

@JesusIIIO: http://www.siba.se/spel-och-underhallning/spel-datorer/statio... denna är det jag kollat på, bör man ha högre antal watt?

Av JesusIIIO

Vilket nätaggregat?

Hej!
tänkte köpa en speldator med ett gtx 1060 3gb grafikkort. Nätaggregatet i denna datorn är ett på 300w så min fråga är räcker det?

Av JesusIIIO

räcker ett nätagg på 300w till ett gtx 1060 3gb??

Av JesusIIIO

@Mikeybikey: för i datorn jag tänkt köpa sitter just ett nätagg på 300w

Av JesusIIIO

Tjena är det nån som vet om det räcker med ett nätaggregat på 300w till ett gtx 1060 3gb?

Skickades från m.sweclockers.com

Av JesusIIIO
Skrivet av anon42512:

skillnad i RAM alltså?

Det enda som skiljer är hårddiskarna...

Skickades från m.sweclockers.com

Av JesusIIIO
Skrivet av Paddanx:

Tror att samtliga ovan har svara på "SSD vs mindre SSD+HDD", inte dator vs dator. Är de identiska i övrigt? Ofta är OEM maskiner både begränsade till vad du kan uppgradera, flaskhalsar och även att du inte ens får öppna dem för att byta ut något (utan att bränna garantin). Frågan du ställt ovan tvivlar jag på har tolkats som "dator vs dator dock... det är mer än SSD som räknas.

Håller dock med skaran ovan att större SSD är enda vettiga om vi tittar på bara SSD vs SSD+HDD alt, och det jag sagt i åratal nu, då en större SSD har du nytta av i många år, medan en liten tappar sin nytta rätt fort.

120/128GB idag är för lite för något mer än en minimal surfmaskin. Ja det går, jag du kan klämma in lite program och kanske ett spel, men SSDer mår inte bra av att vara mer än 75% fulla heller, då det ökar slitaget. 240/256GB idag är nog det absolut minsta jag skulle rekommendera, ska du ha in spel och så vill man nog nästan titta på 480/512GB disk, då man annars får trångt med stora spel. Det går dock att köpa en 240GB nu, och spara till en extra disk för spelen senare, om man behöver det, men tänk då på att kolla så du har plats till fler diskar.

Ja de har samma delar förutom minnet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av JesusIIIO

Dator

Alltså skulle ni rekommendera att ta datorn som har 256 gb ssd?

Skickades från m.sweclockers.com

Av JesusIIIO

128 gb SSD + 1000 gb HHD eller 256 gb SSD

Hej!
Jag funderar på att köpa en ny speldator och undrade vilket av dessa alternativen man ska välja isåfall. Hade tänkt ladda ner GTA V mm (128 gb ssd + 1000 gb hhd eller 256 ssd) //Jesus