Inlägg

Inlägg som Dennis af Forselles har skrivit i forumet
Av Dennis af Forselles

Förra helgen köpte jag "webhallen config" för 19500:- så jävla nöjd... kör alla spel på ultra med 150fps typ.. fast det ingpr ju inte monitor..

Skrivet av Nemaine:

Hej allihopa,

Min gamla trotjänare som nu kommit upp i åtta år ska bytas ut. Dessutom är den här datorn en tidig 30 års present. Jag går igång på att kunna spela spel som Dishonored 2 och Thief 4 på very high/ultra-inställningar. Spelar en hel del Mechwarrior Online och har börjat köra tävlingsinriktat så det känns viktigt att den kör jämnt och fint trots att det är många explosioner, ljus och ljud etc. Lagring behövs till spel (ssd) och jag fotar och filmar en del så det måste finnas lagring för det också.

Jag är novis när det kommer till datorer så det jag har packat ihop i min kundvagn är baserat på det jag läst på det här forumet. Förutom skärmen och HDD-hårddisken som är chansningar från min sida. Jag har lagt till "Montering av dator"eftersom jag inte vill sätta ihop en den själv.

Budget: Har satt den på 20 000:- men är såklart öppen för förslag. Har redan spräckt den som ni kan se i kundvagnen men det är en fingervisning om hur mycket jag har tänkt.

Min kundvagn: http://www.webhallen.com/se-sv/varukorgen/175225

Tacksam för all hjälp!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dennis af Forselles

500:- + frakt. som det står i annonsen