Inlägg

Inlägg som Lindquiz har skrivit i forumet
Av Lindquiz

2900 + frakt om det ej är försent

Av Lindquiz

2700 + frakt

Av Lindquiz

alltså seriöst, säkert väldigt noob fråga, men exvis i HUT så innan matchen kan man välja på Standard, Normalinställning och Hardcore, hardcore är ju utan passningshjälp o allt, men vad fasen är skillnaden på standard och normalinställning?????????

Av Lindquiz

någon som har en aning hur jag ska få 3d bluray att fungera helt felfritt på min samsung 3d ready tv? går att sätta på 3d när som helst hur som helst på tv:en. men det blir inte äkta 3d som det blir exempelvis på mitt ps3. Då känner tv:en auto av att det är 3 aktivt men det gör den inte när jag sätter i 3d filmen på min dator??? hur får ja allt att stämma här? har ett 6970 kort med hdmi 1.4, + en 1.4 kabel. kör genom powerdvd 10 som har stöd för 3d men tv:en känner inte automatiskt av detta. Är det ATI/AMD drivrutiner som gör att detta inte blir helt korrekt? Kan tilläga att när jag aktiverar 3d på tv:n så blir det en del suddigt och en del inte o allt är allmänt knas. ställde in i powerdvd på 3d funktionen, 3d ready tv med 1.4 och står typ det inte har stöd för det eller något i datorn? dock ska det ju fungera på något vis???? Hjälp please?

Av Lindquiz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Karvanen_Tissi
Hmm, länken fungerar inte Skrev du rätt länk eller fungerar den helt enkelt inte längre?

Nej jag märkte nu att den inte fungerar längre? vet dock inte varför men det var den länken jag kopierade från mitt d-links svars mejl. Skriv till dem och klaga!

Har även kommit överfund med att mitt grafikkort geforce 8800 gts drivrutin force ware 163.69 inte fungerar ihop med mitt nyare nätverkskort. ingen annan force ware heller osm jag har prövat så skickade ett mejl till nvidia om det och svaret borde vara inne på deras faq´s eller någon sådan sida inom några dagar?

Av Lindquiz

satan jag har också samma problem. Har köpt ett splitter nyt D-link DWA-547 och datorn hänger sig då jag kör windows vista 64 bit.? Vista crashar till och med när jag försöker ansluta till nätverket så det kommer upp en blå skärm då den dumpar cache minne eller fysiskt minne eller vad det nu står? hade samma problem med ett annat trådlöst nätverkskort på samma dator ajg använder nu fast med windows xp och köpte detta d-link för att det andra var inte kompitabelt med vista. Please help

"kan vara löst"??
Fick mejl från d link nu idag och fick en fil som var modifierad den
4/10 2007 så kan vara en fungerande drivrutin? jag vet inte om det fungerar då jag lämnade tillbaka mitt kort till siba på öppet köp. Men skickar länken jag fick och så kan ni ju testa.

ftp://dlinkTEMP:dlink@194.117.170.198/DWA-547%20XP%20and%20Vi...

jag kollade upp gränssnittet på mitt pci på mobo och gränssnittet på DWA-547 kortet och på kortet så var det pci 2,3 och på mitt mobo var det 2.2, vet dock inte om detta också kan vara ett problem? någon som vet det? kan ju vara bra om jag ska köpa ett nytt kort?

Har köpt ett nytt trådlöst nätverkskort nu! och gissa vad. när ja tryckte på anslut så hängde sig vista "igen"!!! fast efter ca 2 min i stället för 2 sec. men jag ändrade värdena för 802.11 b/g i både accesspunkten och nätverkskortet, från auto till 802.11 g. och typ nånting med radio off osv. och nu sitter jag ovh surfar och det verkar fungera:D. synd bara att ajg ahr ett segare nätverkskort nu men fan det funkar ju iaf!!!! så testa att ta bort all auto modes på routern/accespunkten + nätverkskortet.

BTW köpte ett sandberg wireless G54 PCI. Ralink"tech" står för chipset och drivrutinerna.

Av Lindquiz

jag tror på cysis. Men att man behöver den mest extrema hårdvaran till detta är kanske inte så sant. DX10 "jobbar" på ett annat sätt än DX9 och därför ska det bli mer "lättdrivna" spel om man nu har ett DX10 kompitabelt graffe kort då. Har jag läst, sg juut som om det skulle fungera i teorin men praktiken är ju aldrig det samma:D

Av Lindquiz

öhh?? detta var nog det knepigaste tror jag??
Jag gjorde så här för att lösa mysteriet med dålig och suddig text i windows:P jag tog och valde hdtv+analog skärm i stället för analog skärm+hdtv??? är inte det en aning mystiskt? det borde vell inte spela någon roll?? dessutom borde jag köpa nya glasögon för att öka skärpan ytterligare hahaha!! lol på mig själv lite där:D.

Av Lindquiz

jo kanske det men hur fasen infogar jag en bild då:P har lixom aldrig haft bruk för en bild här på sweclockers? men att lägga ut bilden kan ta ett tag i vilket fall då jag måste låna en digitalkamera.

Av Lindquiz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Prästen!
Det är upplösningen på tv'n/projektoren som avgör hur bra kvalitén blir.
En vanlig bildrörs tv och bakprojektions tv har ju en rätt låg upplösning och därför lär bilden krympas och då uppstår en kvalité förlust.
LCD-tv har ju en högre upplösning, i och med det så behöver ju inte bilden krympas och ingen kvalité förlust uppstår.
Även en modern projektor har ju stöd för högre upplösningar.

Rätta mig gärna om jag har fel i det ja säger.

Jo men om upplösningen ligger på ex 1280*720 så ska det ju inte vara några problem med grafiken!! spec inte om det är bara i windows det fukkar sig???

Hilfe!!

Av Lindquiz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Prästen!
Den enda tv typen du kan få bra bild på är en LCD-tv, om jag inte missminner mig, om det inte rör sig om film etc d.v.s.

Sen är du medveten om att bakprojektions-tv har en begränsad brinntid på runt 2000 timmar och efter det behövs en ny lampa som brukar kosta ett par tusen.
Så dom rekomenderas bara till filmtittande och inte som en vardaglig tv.

jo jag vet det men brinntiden på denna ligger mellan 5000-10000 timmar. Det blir ca 5 år med typ 3 timmar varje dag elelr vad jag räknade ut. Men sen köper jag en ny lampa och då får det bli en ännu värre tv.
Men om du har varit på konferens nån gång som jag antar att du har så har dem projektioner eler hur det nu uttalas på en vit skärmduk. Med windows och där är bilden iaf hyfsat bra. På tv:en så ser man knappt vad det står om texten är hyfsat lliten. typ storlek 12 är vad det kan tänkas vara syns knappt:/.

Dessutom tänker jag inte ha den som en vanlig tv när det är otroligt grymt att smyga runt i djungeln i far cry på 50" :D.. väntar och längtar till crysis:P..

Så vad kan det vara då? projektorer funkar ju helgalant? Men om jag köper en DVI skärmkabel eelr vad det heter då? kan det bli något bättre då? för jagahr en sån kontakt i tv:en men kör med komponent som sagt var? nån som har ett svar på det?

Av Lindquiz

ja det är inga fel att lösa små texter i spel, det är liksom bara i windows som text och allt annat är suddigt. det är inte en crt tv. Det är en bak projektions tv. men principen med Hz:en är kanske den samma? men borde ju vara styggt i spel också då om bilden inte rör sig?

Av Lindquiz

ja just det det glömde jag att ta med! component använder jag men det borde inte göra ngon skillnad då det är bra grafik i spelena men inte i windows??

Av Lindquiz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xeefus
Kör du den optimala upplösningen för TV'n då?

Jag skrev ju det i inlägget om du hade läst men men?

Men det är inte bara texten som är suddig. det är lixom allt i hela windows. Men fortfarande INTE suddigt i spelen som jag sa tidigare.

Please help...

Av Lindquiz

Ful grafik i windows men inte i spel???

Hej hej och hjälp får jag vell säga då?

Jo det är så att jag har kopplat min nya dator till tv:en" 50" ". Jag har testat massa olika upplösningar osv, även den upplösningen som tv:en ska ha i HD osv.

Men det konstiga är att i spel som ex far cry och battle field 2 så har jag på bästa möjliga grafik och spelar och alt är frid och fröjd för ögonen och inget lagg osv"i alla spel som jag har". Men så fort ajg är i windows och ex chattar på msn och så vidare eller kolar ruint litte på internet så syns texten fruktansvärt dåligt! alltså det är suddig bild i windows men inte i spelen! för i spelen finns det text och den är hur tydlig som helst? vad kan detta bero på?

Hoppas nån har någon idé?

Vad jag har för dator btw står längst ner.

Av Lindquiz

Ciao. Snor tråden jämt lite. Nån som vet hur fasen man får force feedback att fungera på carbon? Hittar nämligen inga inställningar till detta och det är en aning roligae om det vibrerar lite i gampaden när man spelar såns spel. Eller finns det något program som gör att man kan ah force feedback i nästan alla spel? Ex nhl till dator har ingen rumble funktion med finns det något program som fixar till det? tycker det är dåligt för att dem gör alltid konsol spelen så detfinns vibrationer i dosan och grejjer men inte till pc versionen:(

Av Lindquiz

Det är verkligen skit spel. Det gamla spelet porsche unleashed eler hur det nu stavas var dock riktigt grymt!!! eller inte tala om gran turismo till playstation;). bilarna ska gå sönder osv. Blir bara revor i lacken och halv trasig ruta. Hoppas testdrive blir annorlunda som kommer snart till pc. Nån som vet om det finns force feedback till varbon då jag inte hiitar någon inställning för det för kör med en gamepad och litte könare med litte vibratoner;)

Av Lindquiz

Om du har ex xfire installerat så måste du kanske stänga av detta för att kunna få det att fungera. Har haft problem med call of duty 2 pga xfire när jag ändrar inställningar på grafiken, så testa???

Av Lindquiz

har haft samma problem men jag löste det på något annat sätt än att reparera eller formatera windows har jag för mig.. kommer tyvärr inte ihåg så hjälper ju inget;)

Av Lindquiz

Men jag tyckte det stod att home inte har stöd för New Technology File System?? (NTFS)?? Detta kan vell int stämm, för man kan ju inte köra med det gamla fat32?? Har för mig att stora filer krånglade då med fat32?