Inlägg

Inlägg som Freemax har skrivit i forumet
Av Freemax

Asus Z170 Pro Gaming 400 pickadoller + frakt

Av Freemax

Fasen nu blev jag lite sugen på din RPi, om du slänger på nätkabeln så klipper jag den för 500kr + frakt

Av Freemax

Ta en titt på Athom Homey, finns otroligt mycket att göra med dessa små pokébollar..!
Jag har haft en sedan länge och är mer än nöjd, det mesta går att lösa men det krävs lite kreativitet och forumlurkande för att hitta det man söker. Nackdelen är priset som är ganska högt för enbart en controller, fördelen är dock att de pengarna du lägger där sparar du snabbt in då du i regel kan använda alla typer av kringutrustning.
Annars finns det nog lika många lösningar som träd i skogen, i alla prisklasser & utformningar. Men är du helt grön så skulle jag nog ändå satsa på någon färdigbyggd controller istället för att göra något själv. Ta gärna en titt på www.m.nu för att få dig en uppfattning om vad som finns.

Av Freemax

Hemautomation!! Säg adjö till både pengar & tid då det är vanebildande men det är en perfekt hobby när man har barn då man kan fixa & trixa mellan sovpauserna;)

Av Freemax

Om ni vill spara in ytterligare lite så kan jag skicka över en hårddisk eller två då jag precis gjorde om lite i min NAS hemma. Har både 1- och 2tb som till övers som jag mer än gärna ger iväg till detta projektet. Hojta till om det är av intresse

Av Freemax

Darkest Dungeon för 6,89€ - man måste ju älska den tecknade grafiken genom hela spelet trots all irritation när saker går åt helvete!
Wolcen: Lords of Mayhem för 14,99€ - visserligen early access men det har sån potential att nostalgin från barndomens Diablo-dagar får mig att studsa av lycka!

Av Freemax

Slänger upp ett gäng jag har liggandes:

Giana Sisters: Dream Runners: 2IRPN-V0KE8-8Y7N0 /
Osteya Stem Key: WEIPF-XR6FP-35YAR /
Russian Horror Story Steam Key: R4VN6-RGBCC-B5DCJ /
Princess.Loot.Pixel.Again: 6V96B-TBP2G-BVWKA /
Pressure: C5IPW-HXA9N-4XV0Y /
Earth 2150-Lost Souls: JVAG9-ARITZ-IHZMJ /
Pirates of Black Cove: BLMVK-3PPA6-XPPDR /
Gorky 17: DR4Z9-IEBKK-YP9YI /
Enclave: RC6ML-VK3JX-EA5GD /
Commander Conquest Of The Americas: YWE06-65QTR-35XHV

Av Freemax

8 pickadoller för hela alltet. Passerar Göteborg lite då & då så hämtning eller frakt går att lösa åt alla håll

Av Freemax

Köpråd

Fick precis min laptop stulen så det blir till att återgå till stationär burk igen.
Jag har varit helt offline på hela hårdvarubiten de senaste åren, med snabba googlingskills och förhoppningsvis lite sunt förnuft så satte jag ihop följande:

https://www.inet.se/produkt/b1010912/jahaja

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/datorbygge/bild/b1010912/jahaja

Önkemål:
Chassit jag egentligen vill ha är "Corsair Carbide Air 240" men det gick inte att ta fram i inets byggare av okänd anledning, kanske löser sig vid beställningen. GPU - här blir det till att smacka in ett 1080TI, men vilken modell lämnar jag åt er som kan detta bättre än jag. Enda anledningen till att dessa ram minnen valdes är att jag vill att hela skiten ska gå i svart/rött/vitt.
Fick tag på en ASUS 34" ROG Swift PG348Q för en väldigt billig peng som jag tänkte använda som skärm, utifall detta påverkar era eventuella tankegångar kring vad jag borde köpa eller se över.

Så nu till själva frågeställningarna till allt & alla som har en åsikt eller kan bistå med lite tänkvärda tips:
1. Datorn är en ren spelmaskin, jag spelar allt möjligt i den mån det finns tid - tanken är att datorn ska stå sig ett par år framåt, rimligt?
2. Finns det några komponenter som är bättre att köpa i syfte att få ner priset? Eller ska jag slänga på några lappar extra för att få något bättre och isf varför & vad?
3. Vilken 1080TI kort är mest "bang for the buck"? Enda konkreta kravet är att det ska passa i ett Carbide Air 240 chassi (290mm).Bonuspoäng om det matchar i vitt!
4. Vattenkylningen, 0 erfarenhet men lite av en barndomsdröm. Är det värt det, är det underhållsfritt och framförallt hur bra är det?

Har säkert missat något men frågan är som sagt öppen till allt & alla som har en åsikt och jag är mer än tacksam för alla svar!

Av Freemax

Äh, det löser sig alltid i slutändan. Pma din adress så skickar jag det med DHL i veckan

Av Freemax

Jag har ett Asus GTX470 liggandes (har inte använts på ca 1 år men fungerade finfint då) som du kan få om det skulle passa. Chassi går jag tyvärr bet på då jag gjorde mig av med nästan allting från vinden förra månaden :/
Finns i Jönköping men kan skickas om det är så

Av Freemax

Mellandagsrea 2017 – Tips, butiker och erbjudanden

Snubblade över detta påvägen ut från Ica efter att ha panikhandlat julmust och creme fraîche;

Produkt: Logitech Harmony Companion
Länk: https://www.icahemma.se/fjarrkontroll-universal-logitech-p-45...
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3305393
Pris: 799

Av Freemax

Ja rent geografiskt kan jag inte konkurrera med att bo i Stenungsund men vi har kontor i Växjö/Ljungby/Värnamo/Jönköping där det alltid finns någon på plats så jag höjer mitt bud till 3000kr och hoppas på någon smidig logistisk lösning däremellan.

Pergite

Av Freemax

2500 bjudet, kan lösa att någon möter upp i Växjö alternativt Jönköping om du råkar åka fel väg till Växjö