Inlägg

Inlägg som Avox7 har skrivit i forumet
Av Avox7

Tack

Av Avox7

Gaminglaptop för under 14 000kr

Ok så är inte helt fantastisk på laptops så kommer hit för att be om råd, vill ha en för under 14k aka max 13 999kr, vill gärna ha en ips display och ett RTX kort, inte typ ett GTX GTX 1660 ti. Tack för hjälpen!

Av Avox7

Tack så mycket

Skickades från m.sweclockers.com

Av Avox7

4k 27" ips

Ok så vill ha en monitor med bra färger, kan ni rekommendera någon 4k, vesa, 27" ips display för 5000-6000kr?

Av Avox7

Hade tänkt köpa det moderkortet men nu funderar jag på om jag ska gå för ryzen istället men jag tycker inte att typ asrock x570 Aqua ser lika snyggt ut som det här

Skickades från m.sweclockers.com

Av Avox7
Skrivet av Riddlich:

behöver du en mic?

Nej inte så viktigt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Avox7

Bra hörlurar för bra ljud

Hade tänkt att köpa ett par nya hörlurar men kan inte riktigt bestämma mig. Jag vill ha ett par hörlurar med bra ljud och det får gärna vara surround och bra kvalitet på dem, har tittat på t.ex Blue Ella men de är ganska dyra, tittade även på Asus ROG Centurion 7.1 och ROG Strix Fusion 700 men jag kan inte välja... Har ni några förslag?

Av Avox7
Skrivet av Laxpudding:

@Avox7: Det lär inte gå någon väg. Den teoretiska lösningen vore att du hade en TV-mottagare som castar till Nvidia Shield. Men den tekniken finns inte där. Du har nog större framgång att helt enkelt koppla en separat TV-mottagare till samma TV som du har din Nvidia Shield.

Men begreppet "TV-mottagare" är så öppet/löst/förlegat idag. Det finns flera olika distributionssätt för linjära sändningar. Analog kabel-TV, digital kabel-TV, digital marksänt, satellit, fiber, iptv och så vidare.

Ok det här är lite för mycket för mig, hittade någon guide på yt som sade att jag kan köpa en Hauppauge WinTV Dual HD för att kunna titta på live tv i shielden. Finns det någon billigare grej som liknar denna???

Skickades från m.sweclockers.com

Av Avox7
Skrivet av Laxpudding:

@Avox7: Tolkar jag din fråga rätt vill du använda din Denver-TV:s mottagare för att titta på en TV-utsändning i din Nvidia Shield Tablet, alltså surfplattan?

Det går normalt inte. Du kan inte få ut TV-bilden ur en TV som en bildsignal och än mindre få in den i en tablet utan komplexa omvägar.

En del tillverkare, likt Panasonic, Philips och Samsung, har någon form av funktion för att casta vidare bilden till en telefon/surfplatta via sina egna appar. Har inte testat detta själv, men liknelsen de ofta framför är att du måste på muggen under en viktig fotbollsmatch och kan fortsätta titta i mobilen medan du klubbar loss. Detta är nog dock inget man kan vänta sig av en Denver-TV.

Oj jag visste inte att det finns en Nvidia shield tablet utan jag menar shield android tv boxen som kommer vara uppkopplad till min tv. Det jag menar är att jag vill kunna omdirigera signalen som jag får från min Anten in i Nvidia shield tvn via antenn tunern i tvn

Skickades från m.sweclockers.com

Av Avox7

Kan jag koppla min tuner från i min Denver 40" 4k tv till min Nvidia shield tv

Kan jag koppla min tuner från i min Denver 40" 4k tv till min Nvidia shield tv som är inkopplad i tvn för att titta på live tv i den???

Har inte fått dessa saker än men kommer få om en vecka.