Inlägg

Inlägg som Manogrande har skrivit i forumet
Av Manogrande

Vill bara ha en stadig bra gaming PC som alla andra har som pallar dom bästa spelen på så bra grafik som möjligt. Fattar att man kanske inte kan ha högsta på alla spel i världen beroende på vilket spel det är. Vet inte hur jag ska beskriva det bättre.

Upplösning vet jag inte, spelar inte i nuläget därför jag vill införskaffa en dator , bara den bästa/näst bästa som går. Vill kunna lira typ COD MW och nya MW2 som kommer i höst på så hög kvalitet som möjligt utan lagg, samt BF serien. Vill inte känna mig speciellt begränsad. Så gott det går så att säga.

Av Manogrande

Tack för alla svar. Kom gärna med fler, ska försöka bestämma mig ikväll.

Av Manogrande

Köpråd Gaming PC för en okunnig kille

Tjena allihopa.

Ska hålla det kort och gott nu, vill köpa en färdig bygd gaming dator. Det behöver inte vara en monster dator, men vill inte heller känna mig begränsad.

Budget: 15-20k. Helst från typ Webbhallen eller liknande sidor.

Några spel jag vill kunna spela: COD spel(nya MW2 som kommer nu till hösten bland annat), alla Battlefield, GTAV(FiveM). Som sagt, vill inte känna mig speciellt begränsad så kommer det något nytt schysst spel vill jag ändå kunna lira det.

Tack på förhand allihopa och trevlig helg på er. Uppskattar er hjälp.

Mvh

Av Manogrande

Gamingdator Köpråd

Hej!

Jag blev tipsad denna sida från Reddit. Jag ska köpa Gamingdator, och ja jag är medveten om att grafikkorten är svindyra nu för tiden och man helst ska vänta lite.

Hur som helst har jag budget på ca. 14k-15k max. Vill ha en dator som jag kan spela typ dom nya cod spelen på typ 1920p eller 1080p, samt GtaV (FiveM). (är rätt okunnig). Hoppas ni kan hjälpa mig. Tack på förhand och trevlig vecka.