Inlägg

Inlägg som Fernon har skrivit i forumet
Av Fernon

Vad tycker ni om denna Acer Aspire 5750G?

Har tänkt köpa en ny laptop för mellan 4-5k och har fastnat för denna (http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=749479#extra) Acer Aspire 5750G på komplett - vad tycker ni proffs, är det tillräckligt med valuta för pengarna? Brukar inte spela speciellt mycket spel så behöver ingen värsting.

Såg samma dator på webhallen (http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/159883-acer_aspire_57...) men med ett lite sämre grafikkort, kanske är värt att lägga till några hundralappar och köpa den via komplett.se istället?

Tack på förhand!

Av Fernon

Ny laptop, slappa gångjärn efter 4 mån - garanti?

Köpte en ny HP laptop från webhallen i augusti för cirkus 8 000 kr. Datorn har fungerat perfekt bortsett från att gängjärnen som håller ihop skärmen och burken nu börjat bli svaga, alternativt gått på en sida, vilket således lett till att skärmen är svajig och ostabil i fast läge.

Jag undrar vad man bör göra åt det här problemet, täcker garantin detta? Bör man vända sig direkt till webhallen eller till HP?

Tack på förhand!

Av Fernon

Netgear WGR614v2

Jag har köpt en Netgear WGR614v2 och det verkar som att den inte får nån kontakt med mitt Telia 8MBit. När jag jag kollar router status så så är det blankt för inkommande ip, DNS och gateway. Har ringt support på både på telia och netgear och alla inställningar ska vara rätt. Någon som vet vad problemet kan vara?