Inlägg

Inlägg som CYBERPAIN har skrivit i forumet
Av CYBERPAIN

Ok tack för tipsen! ska byta mjukvara i den sen får vi se!

Av CYBERPAIN

fråga 1 ser ut som en gammal AT kontakt hmm!

Av CYBERPAIN

d-link vs Telenordia

Har försökt få polarens switch/router (dlink 804) att funka med telenordias adsl i timmar i dag inte en chans! nån som lyckats med att få telenordia_adsl + winxp+d-link 804 att funka????
Mitt sista hopp står till att byta fimware till 200b4!!!
Alla tips tas i mot med glädje!

Av CYBERPAIN

Titta på Msi 845PE Max stödjer DDR200/DDR266/DDR333 DIMMs och har nya Intel 845PE chipset och LAN onboard !http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_...

Av CYBERPAIN

MSI 845PE Max2-FIR vet inte om det finns i Sverige ännu men ser lovande ut !

Av CYBERPAIN

måste ju gå! på min Dell så trycker man F2 prova F2 F10 osv

Av CYBERPAIN

jepp Bios gör dom !!!!!!!!!!!!

Av CYBERPAIN

"data" suck köp en Gamecube eller Xbox

Av CYBERPAIN

bad sectors= BIG problemas köp ny hd!

Av CYBERPAIN

ok det måste va nått annat fel med datorn får skicka den på service suck! sist var den borta 17 dar !! :-/

Av CYBERPAIN

Msi Äger!! mitt 845G Max L är det bästa moderkortet jag ägt sen mitt kära Abit ZM6!!!

Av CYBERPAIN

batteri slut?

Nån som vet hur länge ett batteri till en Dell Inspirion 8100 ska hänga med ? Mitt batteri laddar efter 1 år inte upp sig överhuvud taget längre !

Av CYBERPAIN

Pc1 1024 mb DDR PC 2700 Samsung
Pc2 (Dell bärbar) 256 mb Sdram pc133

Av CYBERPAIN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kamala

Förbannat bra tråd det här ! Jag har problem. Jag har en 2,26/533 och två st Samsung PC 800/256 i min nya Dell Hem Pc. Nu tänker jag bygga om den lite. Jag har inhandlat ett nytt chassi, cpu fläkt, samt nytt Moderkort. Moderkortet är ett Asus P4T 533 c. Igår flyttade jag över CPU-HDD-RAMBUS-CD-DVD+RW och GF4 Ti 4600 till mitt nya chassi och moderkort. Men något fel har jag gjort, ty jag får inte igång det nya systemet. Jag får ingen bild,kommer inte in i BIOS. Går inte att boota från CD eller floppy.
Får ett meddelande från monitorn att den inte får någon signal. Jag har provat med annan monitor och kabel, samma resultat,ingen bild.Jag har nu flyttat tillbaka komponenterna till Dell-chassit,och allt funkar som det ska.Alltså inget hårdvarufel. Kan det vara något med strömförsörjningen. Jag kopplade in den vanliga ATX- kabeln och den lilla fyrpoliga saken. Jag har även en vanlig Molexanslutning på moderkortet, men den struntade jag i. Jag gjorde heller ingen formattering av HDD innan flytten. Ska man göra det? Kanske Dell har lagt in något skit,på disken som gör att den inte startar med ett annat moderkort. Många frågor blev det ! Hoppas du eller någon annan kan hjälpa mig.

Måste va nått med MK eller PSU eftersom dom är dom nya delarna börja att kolla där!