Inlägg

Inlägg som M33P har skrivit i forumet
Av M33P

Någon som vet någon lösning för Mac??

Har media server men sen har jag ingen aning om hur man gör för spotify.
Jamcast är endast för windows iaf.

Av M33P

Värmen i Windows 7 med de senaste Macbookarna har detta problemet JA.

Fläktstyrningen fungerar inte i Windows 7 utan den kör på lägsta varvtalet. Min dator skenar iväg upp i 80 grader utan att fläktarna drar igång i windows 7.

Lösning? Dessa har jag hittat:

1. Vänta på uppgradering från Apple.
2. Installera smcfancontrol under Mac OS. Ändra fläktarna till typ 4000 varv eller liknande. Tror 6000 rpm är max på min 15" Pro men har man 13" Pro ligger den på lägre. Varva inte sönder fläkten. Starta sedan om datorn och välj Windows. Nu har du samma fläkthastighet i Windows som Mac OS. Stänger du av datorn går fläkthastigheten tillbaka till default igen. Denna avänder jag mig av.
3. Installera ett windows-baserat fläktprogram. Detta har jag inte fått o fungera alls bra. Windows buggar ur totalt.
4. Installera ett äldre Windows. Funderar jag på att göra.

Av M33P

Har själv en PS3 från Kanada. Det där med NTSC kan jag inte då jag har platt-tv.

Det enda du behöver är en billig strömsladd från typ claes ohlsson. Jag hittade dock en hemma som inte användes. Tog från en gammal boomblaster. Här är ett exempel: http://www.misco.se/Product/Product.aspx?P_ItemId=84771&hbx_C...

Online med svenskar? Ja, skapa konto i europa bara. Svenska blue-ray är jag tveksam till, kan behövas regionsfritt. Svenska spel fungerar dock.

Av M33P

Kan ni sluta me pajkastandet nu? Vem bryr sig?

Jag har en fråga: ja kan inte öka upplösningen till högre än 1280x800 eller nåt sånt, vad kan vara galet? Vill ha 1400 för o fylla ut min 15" macbook pro-skärm. Har ett 9600m GT sittandes i.

Av M33P

Dir-655 har jag själv använt med mkt goda resultat. Kom upp i princip 100mbit throughput (98 eller nåt).
Har dock skaffat en 855 nu istället för att få bättre trådlös prestanda (vill ju kunna ha de där 100mbit överallt och trådlöst).

Av M33P

Men det går att endast välja till ram annars (på apple store). Nån hundralapp dyrare än att köpa löst, men värt det i min mening. Minnen har en tendens att strula, vilket du antagligen slipper om du köper via apple. Hårddisk däremot håller jag med dig om att det är värt att köpa på annat håll.

Av M33P
Citat:

Ursprungligen inskrivet av keishi
Ja, du har rätt angående upplösningen på 15"mbp men det jag tror M33P syftade på var upplösningen på hans nuvarande dator, att den var 1280x800.

Japp, korrekt.

Tack för all hjälp. Lutar dock åt att jag tar 15" iaf för ja e rädd för o sitta o behöva kisa osv. Tar nog även bättre grafikkort.

Av M33P

Det har du ju faktiskt rätt i! Har samma upplösning ja. Det kommer gå med andra ord, skönt! Blir inte allt jobbigt litet då?

Av M33P

13" Ok för ex Photoshop?

Funderar på en Macbook Pro 13" men är lite orolig för storleken. Vill helst slippa ha extern skärm och annars har jag bara min 40" LCD TV som e lite jobbig att sitta vid. Sitter en del med photoshop (hobby) och redigerar bilder. Blir detta ett problem eller fungerar det? Är lite orolig för att alla reglage osv kommer ivägen. Är en 13" jobbig att sitta vid en längre tid. Använder för närvarande en 15" som fungerar helt ok. 15" Macbook är dock så himla dyr :/

Tack på förhand

Av M33P

Jag tappar inte alltför sällan alla mina bokmärken när jag kör automatisk uppdatering av firefox. Riktigt, riktigt dåligt måste jag säga. Tur att man har backuper..

Av M33P

Någon som klarat B3 nu på senare tid? Kollar på videor på youtube o där behöver man bara 1.14.000 för att få guld, men på min behöver jag 1.13.500 för att klara guld?? Har de ändrat? Får strax under 1.14.000 med sjukaste körningen men ja kommer ju aldrig klara den nya gränsen!

Kan man använda sig av /tuned-bilarna på dessa typer av event? Det står ju inget om att man får det och jag antar att man inte får de.

Av M33P

Någon som har testat någon av alla de dual-SIM-varianter som finns ute? Det finns ju sådana till Diamond. Man får passa sig så den stödjer 3G bara tydligen.
Sen undrar ja om man på något sätt kan köra 2st SIM-kort samtidigt? För vad jag har sett så kan man genom program switcha mellan 2 SIM, fast ja skulle vilja ha de ett steg längre. Vet inte om det är möjligt men jag tänkte att SIM-korten jobbar på olika frekvenser... ena på 3G och andra på GSM. När man ringer någon så vill jag ha ett val vilket sim jag skall ringa med. Känner på mig att detta inte finns bara?

Av M33P
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SurduSurdu
Borde det inte finnas ett tredjepartsprogram som gör så att ÅÄÖ finns med i FULL QWERTY?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410524

Tadaaa!

Gjorde en DOA (dead on arrival) på min mobil häromdan. Rätt var de va gick de inte att koppla in den till datorn längre. Testade me olika datorer, softresetade, hardresetade, provade bootloader, mm. Körde HTC's 1.93 ROM med tillhörande radio då. Nu vågar ja inte stoppa in nåt annat än 3:s egna programvara i mobilen längre ifall nåt skulle hända igen. Läste om fler folk som råkat ut för de här nämligen men ingen visste vad det var eller hur man löste det.

Förresten: Är det bara jag som tycker touch-skärmen fungerar mycket bättre efter att jag klistrade på det tillhörande skärmplastskyddet? Kan va ett tips kanske.

Av M33P

Testade Diamonden häromdan... tyckte den va väldigt seg, t.ex. när man bara byter bilder i albumen. Eller de går ju rätt snabbt så, men man märker att den inte har tillräckligt många "fps", hackigt liksom. Tyckte de verkade lite B. Ordnar detta upp sig med ny programvara?

Funderar på att köpa en här i dagarna nämligen.

Av M33P

Jag fick hem mitt ps3 med just de två spelen igår och visst GTA är ju GTA (enormt stort och allt men oxå väldigt likt föregångarna förutom grafiken) men bad company e faktiskt riktigt skoj! Valet är inte lätt, men ja kan ju säga att de spelet ja har spelat mest nu är bad company (singelplayer). Om du är ny inom GTA så ta definitivt GTA. Har du däremot spelat igenom alla GTA är skillnaden inte så stor, förutom onlineläget, och jag hade därmed valt Bad company.

Av M33P
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dpa
Ni som jag sitter på en E4300 och detta mobo, vilket BIOS kör ni? Jag downgradade till 0401 när jag köpte plankan och har kunnat maxa min klock vid 3.2ghz vid 1.45v vcore. Allt över det är det tvärstopp. Frågan är ju om man skall våga prova något av de senare BIOS eller om man skall vara nöjd?

Jag kör 0703 eftersom inget annat funkar stabilt. Funkar ditt så ser ja ingen anledning till att byta. Om du vill testa så flasha _INTE_ genom windows. Vilka inställningar kör du för att få processorn så högt?

Av M33P

Dum fråga, I know, men hur får man fram fps:en?
Har faktiskt letat, men e väl dålig på att söka då då.

Av M33P

Ok, då var det som jag misstänkte då!
Summa kardemumma:
1. 32" är nog för litet för att surfa på (speciellt med lite avstånd).
2. FullHD är onödigt/värdelöst vid surfande

Blir att investera i nåt större då (37"-40"), troligtvis utan FullHD för att kunna lägga pengarna på nåt bättre - svärta osv.

Av M33P

Ok, även om jag e sugen på en 40" FullHD, kanske de blir en 32:a iaf... Men är det någon som har en 32" och använder den som datorskärm (surfa osv)? Fungerar det bra på 3m avstånd eller vad sitter ni på för avstånd?

glemmy: Jo, pixelmappning är helt klart ett krav!

Av M33P

Hur stor lcd bör jag köpa? Full-HD?

Jag undrar lite vilken storlek ni tycker jag ska ha på lcd-tvn som jag tänker köpa?

- Har ca 3m tittavstånd
- Tänker använda tvn som datorskärm, alltså surfa, titta på film och eventuellt spela på den.
- Funderar på en lcd mellan 32-40 tum.
- Student, vilket gör att ekonomin är begränsad.

Följdfrågan lyder: Behöver jag FullHD? Tyckte inte att jag behövde de tills ja kom på att de kanske e bra att ha ifall man ska surfa?