Inlägg

Inlägg som mr.Henk har skrivit i forumet
Av mr.Henk

najs ska testa direkt! Tack för svar!

Av mr.Henk

Itunes, sök

Hej, någon som vet om det finns ett kortkommande för att komma upp i sökrutan i itunes? Stört mig ganska länge på detta nu.. att antingen klicka eller sitta och tabba!
Vore trevligt om någon hade en lösning till detta lätta problem=)

Av mr.Henk

Funderar också på detta med 3g modem, bor i linköping. Men tres bredband är alltså ett bra surfmodem eller märker man av den dåliga upphastigheten?

Av mr.Henk

macbook vit till tjocktv

Hej, skulle vilja koppla min macbook 2.14 gighz till en tjocktv med scartutgång. Någon som vet om detta går? Och vad isånt fall ska jag använda för typ av kablar?
tack i förhand

Av mr.Henk

Låter ju kanon blir o sätta in ett par extra i veckan då!

Av mr.Henk

macbook ram

Hej, köpte min macbook i aug o enligt sälaren kunde jag ha 3 gig i macen. Har för tillfället bara en och hade först bara tänkte uppgradera till 2, är det värt ett par hundra o slänga i en gig till? märker man någon skillnad?
/Henke

Av mr.Henk

Hjälp tack! konstigt datorskärm problem

Köpte för en vecka sen ut datorskärmen och datorn från ett hyrpacket som vi haft och nu när jag satt vid den slocknade skärmen helt plötsligt. Gjorde inget konstigt, bara vanligt surfande. Det konstiga är också att on knappen blinkar gult, och detta slutar inte förrän man drar ur kontakten.. Skärmen startar sedan heller inte, utan blinkandet fortsätter när elsladden åker in igen. Modellen är en hp f1904 om detta hjälper. Vad kan ha hänt?
väldigt tacksam för svar!

Av mr.Henk

Någon som vet om det går att streama från en mac?

Av mr.Henk

(funderar själv med på att köpa en 360=) ) men vad har man på hårdisken förutom spel, demos etc. kan man spara musik med som ps3:an? O finns det möjlighet att ansluta en extern disk via usb o spela upp därifrån?

Av mr.Henk

Lånar tråden lite, broschan min är ute efter en billig surfdator som han ska kunna kanske se lite film o skriva lite i word med. Kommer högst troligt inte spelas något spel på. Tror ni en sån här duger, eller faller det på celleron processorn?

Av mr.Henk

tror du kan få lite hjälp från denna tråden http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=6...

Av mr.Henk

Köpvärda hörlurar?

Hej är så att jag tillbringar min tid i australien och har upptäckt att de säljer dessa bose http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=220299 för ca 850 spänn. Köpvärda förstår jag nästan att de är, men någon som testat dem? eller om man ska satsa på ett par andra lurar i samma prisklass?

Av mr.Henk

Funderar också på att införskaffa ett wii, o har ett par frågor. Har hört att det ska gå o streama musik o film från datorn till tv:n via wii, går det? O någon som hört något mer om den blir dvd-kompatibel?

Av mr.Henk

Men eftersom du kan installera linux på maskinen borde du väl kunna lägga in både musik o filmer? ala xbox, o då är ju det inte fel o ha en större hårdisk

Av mr.Henk

Nån som läst något datum när smash bros kommer egentligen? väntat länge nu=)

Av mr.Henk

Alltså, kabeln är lätt men är ändå av bra kvale. Jag har haft lurarna i nu snart 1,5 år o använt de relativt ofta och de håller fortfarande. Så är du bara försikiga med dem är det nog inga problem

Av mr.Henk

Kan liksom I'm rekommendera cx300 efter eget bruk, hade sonys motsvarighet xl-70 (eller nått) tidigare. Till saken är iaf att senheiserlurarna känns mycket mer kvalitetsmässiga, med större element vilket gör att man har inte risk att proppa igen ljudhålet med vax. Sedan är också kabeln väldigt lätt. Lurarna har en fin balans av bas o diskant, rekommenderas!

Av mr.Henk

Na tycker nog telenor som operatör är bra förutom att de är rätt dyra. Teckningen är väl skaplig o kundtjänsten har vart bra när ja använt den. Fast det bästa hittills är nog passport tjänsten.
Men se till o få mobilen utan deras jädra programvara bara så=)
god köplycka

Av mr.Henk

Nej, du kan använda vilken mus du vill.

Av mr.Henk

Avast antivirus och zonealarm free. gratis är gott:)
Edit, som sagt håll dig borta från norton. Slöar ner hela datorn fruktansvärt!