Inlägg

Inlägg som Suppis har skrivit i forumet
Av Suppis

men men, har beställt en ny hårddisk nu iallafall, kommer väl imorron, så ska slänga ut den gammla och koppla in den nya, se om problemet löser sig, annars så får jag väl köpa ett nytt nätaggregat. Förresten så körde jag Goldmemory, och det stod och testade alla 400 testen på mina minnen i 9 timmar, men hittade inga fel, så om det inte löser sig med ny hårddisk, så är det väl aggregatet. har tyvärr inget annat hemma som man kan prova med, :S

-------------------------------

Så, har fått nya hårddisken, och installerat windows och allt fungerar perfekt hittills.. Tack för er hjälp allihopa

Av Suppis

fast jag kör med min orginalkylare.. och har ganska kasst luftflöde i burken..

Av Suppis

Hjälp?

Jag har laddat ner en XP-version, och tänkte bränna ut den och installera om datorn, men den fungerar inte att Boota med.. Det är en .ISO fil, så har provat att mounta den i D-tools och sen försöka boota från den men funkar inte, har försökt att bränna den som Bootbar skiva, men funkar inte det heller.. Finns det något annat sätt att bränna på så det fungerar? För den ska gå att boota med..

Av Suppis

Bootar ej XP-skivan

Jag tänkte installera om min dator, fast när jag startar om datorn, och ska installera om, så bootar datorn ifrån hårddisken istället och Windows XP börjar laddas, har ställt in så att den ska boota från CD/DVD-läsaren först, men det fungerar inte. Och om jag ställer in att det bara ska boota från CD/DVD-läsaren, så kommer det bara fram: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ANY KEY

Vad kan vara fel? :S

Av Suppis

okej, fast det är inte det att datorn startar om, utan den stängs av helt.. Men jag ska iallafall köpa ny hårddisk så ska se om det fungerar bättre då..

Av Suppis

ahaa okk, jag ska kolla minnet då med det där programet du tipsade om, kanske bara är så enkelt som minnesfel hehe.. jaja, tack för allas hjälp iallafall, kommer tillbaka om jag inte kunnat luska ut problemet..

,

Asså jag får inte det där Goldmemory till att fungera, har bränt en bootable CD-Rom, men den bootar ju inte..

Av Suppis

ahaa okk.. Nja, jag tror faktiskt inte jag har satt den fel, då jag satte den fel från början och temperaturen var då 60 grader idle. När jag roterade den så sjönk temperaturen till runt 40 grader idle, och nu när det börjar bli varmt ute, så har temperaturen stigit med några grader.

Jasså du, det här angående nätaggregatet, rekomenderar du något annat aggregat? Får hellst inte kosta över 600:- ..

Av Suppis

okk, hur mkt pasta behövs då ungefär, och hur ofta behöver man lägga på pasta?

Av Suppis

Okk, thxx då blir det väl till att köpa de 2 delarna till veckan! Och du förresten, en sista fråga.. haha ^^.. Jag tänkte på det att mina kärnor ligger på runt 46,47 grader IDLE.. och en kompis till mig sa att han hade köpt Arctic Silver 5 XL Kylpasta och att hans kärnor sjönk med 4 grader i temperatur. Är det värt att köpa det, eller tycker du jag ska köra på orginal pastan som fanns med ?

Av Suppis

aha okk thxx Något bra hårddisk märke då ? Tänkte köpa en Western Digital SE16 320 GB, men den finns inte kvar på Komplett.. Ska jag satsa och köpa 500 GB istället för 995:-, eller är det värt pengarna?

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=331024

Av Suppis

okej, jag var inne och kollade på detta; http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=329104 vet inte om det är något att ha, men har ju fått bra kritik iallafall

Av Suppis

Jag har ett 350W nätaggregat, som följde med mitt Chassi. Men sen är det så också, att min hårddisk är lite knasig. Ibland när jag sätter på datorn, körs Check Disc, och ibland kommer det upp felmeddelanden om att vissa filer är låsta för att sektorer på hårddisken är trasiga. Så kanske är det som är problemet? Men jag tänkte först också att det ick för lite ström i och med att jag endast har 350W.. tänkte köpa en ny hårddisk, och får väl köpa ett nytt aggregat samtidigt. Något du rekomenderar i prisklassen 500-600 sek ?

Av Suppis

Ej tillräckligt med ström?

Jag har vissa problem med min dator. Ibland när jag spelar, eller bara när datorn har varit på ett tag, så stängs den av utan förvarning. Vet inte vad det beror på, men anar att det är mitt nätaggregat.

Jag har; Intel Core 2 Duo E6400 2,13 GHz, 2 GB Ram minne, 160 GB S-ATA2 Hdd, Ati Sapphire Radeon 9600 256 MB, 1 chassifläkt 120 mm, 1 IDE DVD-ROM, 1 IDE DVD-brännare.

Av Suppis

Styling till Vespa

Jag behöver hjälp med olika styling sidor till vespor..
jag har en Peugeot Speedfight 2 Silver Sport.. skulle vilja ha bl.a. Lexus Baklyse... har hittat för 399:- helt nytt.. tänkte bara jämföra med andra sidor och se vilken som är billigast.. eller är 399:- ett bra pris ?

Av Suppis

ah okej.. det är en Barton jag har.. moderkort: ASUS X-Series A7N8X-X.. Kylning: ja den är hyfsad
Ska prova de du sa... och se va som händer
Tack

Av Suppis

Klockning av AMD 2800+

jag skulle behöva lite hjälp med hur man klockar en AMD Athlon XP 2800+ och hur mkt det går klocka den till...