Inlägg

Inlägg som Arzei har skrivit i forumet
Av Arzei

Snyggt var det ju definitivt inte, men jag kommer hålla ögonen på det. Blir intressant att se hur deras koncept fungerar i en öppen värld.

Av Arzei

7/10. Det är som nämnt riktigt rörigt med alla namnbyten och olika termer som syftar på samma sak.

Av Arzei

Så typ 15% högre prestanda för 70% mer pengar? Bra deal!

Av Arzei

Frank Dandy med bambu, riktigt bekväma och håller hur länge som helst.

Av Arzei

En till röst på For All Mankind, riktigt intressant med alternativ rymdhistoria.

Av Arzei

Funderar mer och mer på att hoppa in i Microsofts ekosystem i stället men det kanske inte är så mycket bättre där? Enkelheten att ha ett gäng produkter som fungerar ihop (Mail, Keep, Calendar, Maps, Drive, etc.) är väldigt smidig, men ja...

Av Arzei

Jag styr TV, soundbar och Shield med Shieldens fjärr och det funkar klockrent. Jag använder iofs bara TV:n som en bildskärm så det är extremt sällan man behöver göra något mer avancerat än att byta källa på den.

Av Arzei

Att gå från ett GeForce 4 MX 440 till ett X1900XT var helt galet. Steget från 60 till 144 Hz öppnade ögonen rejält det också.

Annars är nog SSD det bästa som hänt, de få gånger man stöter på datorer med hårddisk nuförtiden så blir man ju tokig direkt.

Av Arzei

Jag vill minnas att det var Z-5500 som alla raveade om på SweC för femton år sedan?

Av Arzei

Datorn är hårddiskfri sedan 2011. Allt som ska långtidslagras bor på mitt NAS.

Av Arzei

Jag ser inte riktigt varför detta är ett "naturligt nästa steg". Teams gör väl redan allt Discord gör och lite till? Att fortsätta pusha Teams för konsumenter och baka in det i Xbox-ekosystemet känns som en betydligt billigare lösning, men vad vet jag.

Av Arzei

Lite småsugen, mest för att kunna spela Genshin och för att SD888 innebär BT 5.2 vilket borde innebära LC3, men... Alltså, seriös fråga - hur fan får folk ner dagens telefoner i jeansfickan? Min Mix 2S är 151mm lång och det är på håret att jag kan sitta ner med den i fickan. ROG Phone 5 är två centimeter längre.

Av Arzei

4/10. Huang har tydligen snackat ännu mer skit än jag trodde...

Av Arzei

Jag gick på en CX och en Samsung HW-Q86R soundbar i slutet av förra året och är toknöjd. Dessa Atmos soundbars är så mycket lättare att ha och göra med än traditionella 5.1/7.1-system, bara plugga in och köra. Låter klart över förväntan.

TV:n har som känt väldigt trevlig bild och lågt input lag, men jag har inte hunnit hårdköra den för spel eftersom PS5 som känt inte stöder VRR ännu och jag väntar på att få hem en HDMI-kabel som fixar 4K120 10-bit 4:4:4 till PC:n. Det här med gamma shift är ju lite oroande. Ska man få årets modell till okej pris så får du nog vänta till nästa Black Friday dock.

Av Arzei

Passerar 30-sträcket inom kort och känner att ett jobb med sex timmars arbetsdag eller att gå ner till 80% vore guld. Lördagen blir ofta bara en mental återhämtningsdag där jag inte gör något av värde och på söndagen tänker jag alltid "i morgon är det jobb igen". En dag till vore nog inte fel.

Av Arzei

Intressant. Jag körde Tidal ett tag just av den här anledningen, men Spotifys Connect-funktion till receiver/soundbar och ett bättre utbud gjorde att jag gick tillbaka till Spotify rätt snabbt.

Jag vet inte om det är placebo, men jag tyckte att Tidal gjorde skillnad med true wireless earbuds - som känt så är ju två vändor komprimering sällan att rekommendera (320 kbps Spotify in i SBC = ugh).

Av Arzei

Jag är också inne på PSU-problem - kolla så att fläkten på PSU:n faktiskt snurrar. En polares dator hade sugit in ett par decimeter sytråd som satt sig runt PSU-fläkten så att den inte kunde snurra. Datorn spontanslocknade om man gjorde nåt nåt tyngre än webbläsare.

Av Arzei

30 bast här och känner igen mig lite. Jag har dock ännu mindre intresse av multiplayer då jag har fått nog av ohyfsade 13-åringar som skriker i örat på mig. Jag tål inte att min underhållning är beroende av någon annans välvilja och samarbete.

På singleplayersidan så håller jag med om att det är sällan något känns nytt och jag har definitivt blivit mer kräsen. Jag köper färre spel per år idag än för tio år sedan. Jag känner mer och mer att ett välskrivet spel är det viktigaste för mig - story, karaktärer och världsbyggande.

Om ett spel half-assar de bitarna så tappar jag ofta intresset oavsett hur kul gameplay det har eftersom jag inte förstår varför jag gör det jag gör. Ett välskrivet spel som dessutom har gameplay som fortfarande är kul efter 30-50 timmar är guld och underhåller mig än idag.

Av Arzei

Min "roligaste" CPU var en Athlon64 3700+ (San Diego) för femton år sedan. Var inga problem att skrämma upp den från 2,2 GHz till 2,8 GHz. Vips så satt man på en FX-57 utan att betala tio papp.

Av Arzei
Skrivet av Kryll:

Plot twist. En mod har fixar problemet innan CDPR kommer med en patch.

( https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/107?tab=files )

Ah, en klassisk Bethesda.