Inlägg

Inlägg som brandskadad har skrivit i forumet
Av brandskadad

Eaglehorn:
Då verkar jag inte vara så långt bort i mina tankar på designen för jag har funderat på att centrera den samt göra den bredare för jag har märkt att sidan med underlägg börjar bli lite väl lång och jag tror det skulle bli bättre med fler på bredd där. Jag har både CSS samt javascript på länkar för jag använder bilder till menyn på höger sida o har som sagt inte kommit så långt än med CSS att det blev enklare att ta ett färdigt javascript o klistra in för att få det att se bra ut.

EDIT: Har centrerat samt gjort lite bredare nu, plus lagt till en liten blomma.

Av brandskadad

kritik på hemsida

Har gjort en ny hemsida och skulle vilja ha konstruktiv kritik...vi gick ju igenom upphovsrätt förra gången så det behöver jag inte höra igen. Har inte kört så mycket i CSS ännu men lär mig. Vet att den är väldigt grön o svart och har funderat på att lägga ren färg runt i stället för streck samt nån diskret bakgrund i tabellerna...en fråga med tanke på tabeller...ser här att vissa inte gillar när dessa används, varför?

http://home.koping.net/u7231a/

Av brandskadad

VirtualDub sparar bara i avi om jag inte missminner mig. Codecs att använda där är väl de största DivX och XviD som jag skulle rekommendera eftersom de är så utspridda och vanligt förekommande.

Codecs läggs till automatiskt när du har dessa installerade på din dator.

Av brandskadad

hittade ett par stavfel också bla på förståss, ska bara vara ett s på slutet

Av brandskadad

Får jag göra reklam för några jag komponerat själv? Tack!

http://home.koping.net/u7231a/sve/data/under.html

Av brandskadad

Har lite underlägg på min sajt...kolla om nåt där passar.

http://home.koping.net/u7231a/

Av brandskadad
Citat:

Ursprungligen inskrivet av slender
Ja, släng ner burken på golvet och sätt skärmen där, så du kan sitta riktigt och skriva/spela.

Själv tycker jag att jag sitter skönare så när jag spelar men när man skriver o läser kan det bli lite tungt ibland. Har nyss köpt en platt skärm o den gamla fick inte plats rakt framför mig...gick bara av farten att ställa den nya där.

Av brandskadad

Tejprullen e så gott som borta.

Av brandskadad

Det här är mitt skrivbord, några tips?

http://home.koping.net/u7231a/Bild003.jpg

Av brandskadad
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bogg
Det är företaget? Ett företag behöver ju inte precis heta exakt vad deras websida heter..

Eller tycker du att datorbutiken.com ska döpa om sig till "shoppingsajternasvenskaab.se"?

HAHAHA!!!! Den va helt klockren!!!

----------------------------------------------------
Transportskador
Utan oskäligt uppehåll ska kunden efter det att kunden märkt fel eller brist ska anmärkningar mot posten framställas. Vid synlig minskning eller skada på gods skall anmärkning framställas (till chauffören) omedelbart vid godsets mottagande och annars inom 3 dagar efter mottagandet.
------------------------------------------------------

Titon(Peder) om du fortfarande läser här. Försök att använda ett språk som inte komplicerar till det för kunden. Rätta även stavfel o dyligt för att få en sida med ett mer seriöst intryck.

Av brandskadad
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pr0bz
Kan du lägga upp en print på dina inställningar?

Inte så mycket att lägga upp egentligen. Kolla i din hjälpfil på DC++, där står det hur man skall göra o default tiderna där e det jag fyllt i. Har bara ändrat på hastigheten lite. Du får nog testa dig fram med den tills det funkar bra för din uppkoppling. Märkte att den inte droppade om man inte fyllde i rutorna även fast tiderna ska va default från start så se till att fylla i alla rutor bara så ska det nog gå bra.

Av brandskadad

Kanske dum fråga men har du kollat alla kablar så dessa e intryckta helt? Gjorde nämligen den enkla missen själv en gång.

Av brandskadad
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pr0bz
Men vet i fan om de funkar Verkar inte så.

Det funkar för mig men du måste ställa in tiden som den ska testa hastigheten under också. Typ 10 sekunder sen lägger den ner. Du kan även lägga till att den inte ska ta ner fillistor från långsamma användare.

Av brandskadad

Prova att stänga av DCOM med det här programmet om du inte vill fippla med det själv.

http://www.grc.com/dcom/

Av brandskadad
Citat:

Ursprungligen inskrivet av termnial
Tycker att den blåa var för mörk, såg nästan ingenting på min CRT-skärm. På en TFT går det bra eftersom de är ljusare, men det gäller ju att tänka på alla!

Det är riktigt svårt att få till en snygg mörk sida.

Har ändrat textfärg nu

Av brandskadad

Tips till min hemsida

Bla bla bla bla bla...moralkärringar som inte kan göra annat än att klaga på småsaker...man blir så trött på sånt skenheligt beteende.

Tack iaf till dom som hjälpte till med sidan o höll sig till *topic*

Av brandskadad

Ska du ha den till skrivbordet behöver du ju bara högerklicka o välja använd som skrivbordsunderlägg. Då sparas den ju även på din dator i rätt storlek på en gång o du kan skicka den vidare om nån mer vill ha den.

Av brandskadad

Kolla om du stängt av messenger också som det finns info om i en annan tråd här.

Av brandskadad

Geobytes träffade klockrent men dnsstuff sa att jag bor i sverige...visst gör jag det men lite närmare kanske man kan komma.