Inlägg

Inlägg som jkrx har skrivit i forumet
Av jkrx
Skrivet av Gwaren:

Så nu vet jag och har bestämt mig vad jag ska köpa en sigelei 100w plus med 2st sony VTC4. Men det ända jag undrar är vad ska jag tänka på till min första coil build hur vet jag att min vape kommer klara den builden jag tänker köra? Finns det någon video som förklarar allt det här länk snälla lite orolig för läst om batterier som blivit överladdade och exploderat

Sigelein kommer inte att explodera. Den har vad jag vet alla skydd man kan tänka sig. Är din coil felbyggd på något sätt så kommer modden inte att fungera. Utan du kommer få en felkod i displayn som säger vad det är för fel.

Av jkrx
Skrivet av reflect:

@MuffinManxD: Okej.. Finns det inget annat knep jag kan använda? Känner att de borde ge lite mer än en vecka liksom.

Finns bara två möjligheter. Byta förbrännaren eller bygga en coil.

Av jkrx
Skrivet av Gwaren:

Men hur vet jag om min vape kommer att klara den build jag kör då? Hur vet jag att min vape klarar en viss del ohm vad är max, etc (ohms law) har inte riktigt förstå den någon som skulle kunna förklara eller hjälpa mig lära mig den

Hur menar du?

Av jkrx
Skrivet av Gwaren:

Något jag borde tänka på inför min första build? några videos man kanske ska kolla på? något att rekommendera

Checka riptrippers på tuben. Väldigt lärorikt.

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Oj, det gick fort! Min snabbaste order tog nog 13-14 dagar nåt.

Vet inte exakt vad du beställt men allt mitt låg i lager och var ett rätt litet paket. Så kan vara därför.

Av jkrx

Beställ aldrig batterier från FT..

Av jkrx

http://i.imgur.com/9D9jV5O.jpg

Fasttech levererar. Tog drygt en vecka.

Av jkrx
Skrivet av Gwaren:

Tjenare allihopa så jag har blivit intresserad med att börja röka vape testat sådan här ego nybörjare paket och funderar på att gå upp till dom mer avancerade grejerna. Har en budget på runt 1000-1500 kr. Kollat lite reviews på Youtube och läst lite här men jag undrar vilken jag ska köpa och var ifrån jag ska beställa den här i Sverige eller i eu så länge jag får min produkt är jag glad :P. Har blivit intresserad av att köpa iTaste MVP3.0 men vet inte var jag ska beställa den ifrån eller om det är något att ha, några tips eller rekommendationer som någon skulle kunna dela med sig?

http://1life.dk/product/itaste-mvp-2725/

Av jkrx
Skrivet av Henka44:

Jag tänkte på hela kombon, inte bara batteriet, effekten beror väl på "förångare" också, och lufthål osv.
Åter igen, du tror altså att jag kommer få MYCKET bättre effekt ur ovan nämnda produkt än min EGO C4 eller vad den nu heter.

Edit: Tror jag hittade den jag äger http://www.myvape.se/prissankta-produkter/ego-set-om-2x-e-cig...
Hur pass stor skillnad kommer det vara på min och ovan nämnda?

Effekten kommer du definitivt att märka. Har inte ägt C4an själv men har haft liknande och det är som natt och dag. Nautilus Mini kommer du att vara nöjd med. Kvalitetsvejp. Subtank mini är ännu bättre men kostar lite mer. Om jag hade viljat komma så billigt undan som möjligt fast med så bra kvalitet som möjligt hade jag antingen tagit nautilus paketet eller något som det här.

http://esmokes.se/forangare/sub-ohm-clearomizer/kanger-subtan...
http://esmokes.se/kanger-kbox

Av jkrx
Skrivet av Henka44:

Det blir inte för klent igen då som det är för tillfället med den jag har? Är rädd för meningen "Den är perfekt för nybörjare" vill ju komma ifrån att behöva suga sig snurrig i huvudet.

Nej. Med tiden blir ju batteriet självklart klenare men det är bra batterier som håller i alla fall 6 månader. Vill du ha bättre än det så finns ju olika mods. IPV2 mini är en hyfsat billig variant.

Av jkrx
Skrivet av Henka44:

Vad skulle ni rekommendera för en relativ nybörjare, äger redan en E-cigg men den är riktigt klen.

Har läst genom många sidor i den här tråden och ser att många rekommenderar

Aspire Premium Kit (VV) och Aspire Platinum Kit, Sub Ohm Kit (VV)

Vad tycker ni, ska jag köra på någon av dom ovan och i så fall vilken eller ska jag satsa på något helt annat?

Äger nån sorts Ego? för tillfället som jag tror ligger på 1100mAH, köpte den förra sommaren och tycker den är riktigt klen, man får suga så man blir snurrig i huvudet.
För övrigt så röker jag nikotinfri e-juice.

Pengar spelar en stor roll, hamnar det under 500 så blir jag riktigt glad, men blir det bara något skit liknande den jag redan har så får jag helt enkelt gå upp till 700-800~

Kör på det billigaste aspire-kitet. Den är perfekt för både mun och lunghits för nybörjare. Det är också en bra början för senare uppgraderingar.

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Ja, det har jag med hört, brukar också välja så hög VG som möjligt (Typ 80VG), men det är nog mest för att jag gillar det bättre. Hostar som fan om jag skulle ta en 60PG juice i en RDA. I tank går det bättre dock, då det är slutet system.

Yea, jag kör 70/30 minst. PG är inget bra ändå.

Av jkrx
Skrivet av Lightstar:

Saken är den att pauser räknas in på arbetstiden, lunch är inte arbetstid.
Rökförbud är rökförbud, det kan jag hålla med om men med e-cigg är det mer en tolkningsfråga eftersom att det är ånga och alla förbud gäller inte alltid för det om det inte nämns specifikt e-cigg också.

Snus är fullt tillåtet men enligt mig luktar det mer och värre än e-cigg den tiden som dosan är öppen, så egentligen borde det inte vara några problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag frågar alltid arbetskamraterna om de har något emot om jag vejpar men för det mesta går jag ut (jobbar på bottenvåning med altaner så inga problem för mig)

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Mjaa, njaa, jag skulle väl inte påstå det, Både PG och VG har kommit upp att vara näst intill ofarligt, vad som finns i just smakerna vet jag inte, Diacetyl är ett ämne som finns i vissa sämre juicer som inte är så bra för dig.. Men det är ytterst få vad jag har sett, tror Suicide Bunny har/hade det i sina juicer. Det är så sjukt mycket bättre för dig än rökning.

Vill bara tillägga att PG kan vara "farligt". Speciellt om du är allergisk. Eftersom att det kan börja skadaandningsvägarna om man fortsätter vejpa trots allergin. Men det är framförallt just att PG är ellergiframkallande som jag tycker är lite tråkigt.

Och ja, det finns rapporter om det även utanför vårt användningsområde. Försöker ha så lite PG som möjligt när jag köper juice.

Av jkrx
Skrivet av Luminous:

Jag har hört att "oljan" man laddar e-ciggs med innehåller ämnen som är farliga utöver nikotinet. Hurpass ligger det till där?

Alltså, e-juice är ju inte en ofarlig produkt eller helt utan risker. Poängen med det är att det är betydligt hälsosammare än tobak.

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Lemo e rebuildable.

Sorry. det var maganus jag tänkte på

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Hört bra om båda, men hört bättre om Subtank Mini, men Atlantis v2 och Delta 2 är fortfarande riktigt bra om du ska köpa sub ohm clearo. Delta 2 är lite svårt att se hur mycket juice man har kvar dock..
Ska du ha en RTA så är Cthulhu RTA riktigt nice! Rätt billig för en authentic med.

Subtank mini är förmodligen den bästa men jag har hört mycket gott om arctic och lemo från polare.

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Det beror helt på vilken ohm du kör. Kör du t.ex. 0.15 ohm på 100W så får du ut 100w, kör du 1 ohm på 100W får du absolut inte ut 100W.

Ska se om jag kan hitta källan så jag kan verifiera hur det låg till. Återkommer

Edit: Woops, det gällde 150w versionen.

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Testade runt med Cthulhun på högre watt. 50W brukar funka fint, men testade 100W för skojs skull, den vekar på som fan, den funkar på 100W! Dock är det jävligt varm vape på 100W. Kör 0.5 ohm bygge.

Sigelein tappar dock ganska mycket watt på max. Tror det var 12W eller något sånt. Det jämnar ut wid 80 har jag för mig.

Av jkrx
Skrivet av MuffinManxD:

Nej, tyvärr, testade skillnaden på min kompis Subtank Mini.
Menar du storleksmässigt eller lufthålmässigt? Jag kan göra en jämförelse på Orchid, Kayfun och Fogger v4 om du vill?

Menade mest lufthålsmässigt fast det kan ju vara mindre hål och bättre luftflöde ändå. Så glöm att jag frågade