#switch

37

Nintendo Switch får molnspelande – med start i spelet Control

Nintendos strategi för att hålla spelkonsolen Switch konkurrenskraftig ser ut att delvis bygga på strömmande spel.

59

Uppgraderad Nintendo Switch uppges lanseras tidigt år 2021

Nya uppgifter talar om en Switch-modell med uppgraderad skärm, och enligt andra källor får den även stöd för 4K-rendering.

62

Crysis Remastered bekräftas med fokus på ray tracing

Crytek avslöjar att klassiska PC-titeln Crysis får en uppdaterad version till PC och spelkonsoler med stöd för ray tracing.

45

PC äger spelkonsoler i Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Genom ett knep lyckas PC-spelare möta konsolspelare i Jedi Academy, med förkrossande resultat för konsolpubliken.

12

The Witcher 3 på Switch delar sparfiler med PC-versionen

En uppdatering av The Witcher 3 på Nintendo Switch öppnar bland annat upp för att kombinera handhållet äventyr med spelande på PC.

37

Nintendo: "Ingen Switch Pro år 2020"

Nintendos VD Shuntaro Furukawa krossar förhoppningar om att den omtalade prestandamodellen Switch Pro lanseras under 2020.

48

Ny Nintendo Switch till sommaren

Enligt källor till Digitimes inleds produktionen av en ny Switch-modell under första kvartalet 2020, med lansering till sommaren.

62

The Witcher 3 på Switch kompromissar med bildkvaliteten

The Witcher 3 släpps snart till hybridkonsolen Switch i komplett utförande. Grafiskt sett har dock en del kompromisser gjorts, där särskilt det handhållna läget körs i en påtagligt låg upplösning.

35

Nintendo presenterar Ringfit Adventure – träningsredskap för Switch

Vanan trogen är Nintendo på gång att lansera ett nytt tillbehör till spelkonsolen Switch. Denna gång handlar det om ett cirkelformat tillbehör med fokus på träning och hälsa.

47

Sony öppnar upp för breddad spelarbas – kan lansera Playstation-spel till PC

Shawn Layden som är chef över Sonys speldivision avslöjar i en intervju att Playstation-spel kan komma att släppas på andra plattformar. Detta i ett försök att bredda spelarbasen.

37

Nintendo uppgraderar skärmpanel till Switch för längre batteritid

De kommande uppgraderingarna av Nintendos spelkonsol Switch ska bestyckas med nya bildpaneler från Sharp, vilka bland annat ska tillföra bättre batteritid.

29

Inofficiell Android-version för Nintendo Switch finns tillgänglig

För användare som vill installera applikationer och strömma spel från Nvidia Geforce Now, finns nu en Android-version som kan köras på Nintendo Switch.

47

Nintendo stäms efter upprepade problem med Joy-con-kontroller till konsolen Switch

Spelkonsolen Nintendo Switch har över två år på nacken, men nu höjer missnöjda användare rösten över problem med de tillhörande kontrollerna. Resultatet är en stämningsansökan.

50

Nintendo i topp bland SweClockers konsolägare

PC i all ära, många av SweClockers medlemmar spelar också på konsol. Men vilken är egentligen mest populär? Svaret är det som är längst ifrån PC-plattformen.

17

Nintendo: "Inga planer på att avtäcka ny Switch under E3"

Nintendo väljer att släcka förhoppningar om en ny helt bärbar modell av spelkonsolen Switch, då de bekräftar en sådan inte visas under årets upplaga av E3-mässan.