Logitech är idag en av de största på marknaden för kringutrustning och är ett populärt val bland många spelare, delvis då företagets produkter ofta erbjuder bra egenskaper till ett rimligt pris. Företaget är kanske mest kända för sina möss och tangentbord, men är även stora inom ljud med gamingheadset av olika slag.

En av Logitechs mest populära modeller inom headsetkategorin är G933 Artemis Spectrum, som nu får en uppföljare. Den får namnet G935 och är precis som föregångaren trådlös med anslutning över 2,4 GHz-bandet. Enligt företaget ska de erbjuda förbättrat ljud i sju kanaler tack vare Pro G-högtalarelementen på 50 mm.

Modellen kommer även bestyckad med Logitechs Lightsync RGB-system, som gör det möjligt för användaren att anpassa belysningen på hörselkåporna efter tycke och smak. På vänster sida av headsetet sitter även tre knappar som kan programmeras för att utföra specifika kommandon.

Batteritiden anges till tolv timmar utan Lightsync RGB och åtta timmar med det aktiverat. Hörlurarna kan även användas med 3,5 mm-anslutning på både PC och spelkonsoler.

Diskutera hörlurar och annan kringutrustning i forumet

Förutom G935 släpper bolaget även tre andra modeller – G635, G432 och G332. Den förstnämnda är en icke-trådlös variant av G935 medan övriga två är billigare modeller med färre funktioner, som avsaknad av stöd för surroundljud i sju kanaler för G332.

Logitech G935 släpps senare under februari och har en prislapp på 1 899 kronor. Modellerna G635, G432 och G332 har ett rekommenderat pris på 1 499, 799 respektive 599 kronor.