Liten och Tyat Spelmasking. OBS (så liten som möjligt)

Permalänk
Medlem

Liten och Tyat Spelmasking. OBS (så liten som möjligt)

Efter flera timmars läsande i sweclockers och surfande har jag kommit fram till detta paket:
http://www.inet.se/kundvagn/visa/1821468/2012-05-19

Tycker datorn verkar lite för stor, har maxxat alla fläkt platser med detta paket vilket resulterar att jag kommer förmodligen köra alla fläktar på ca:30% kraft för minimalt med ljud.

Min fråga är då, Kan man köra med ett mindre dator paket?, vad som knasar sig då är följande att jag kommer stoppa i ett ytterligare 670 om något år. räcker nät agget? Plats för ett till kort verkar finnas i detta chassi inte helt säker dock. undrar däremot om jag kan få tag i ett mindre chassi och mer "kub-format" men endå få plats med 2st 670s?

Ps. måste inte vara med kubformat men mindre generellt.

Tack på förhand

-Rookye

Permalänk
Medlem

ingen som har koll på hur man bygger en bra mATX dator här på forumet?

Permalänk
Medlem

Tråkig service :/

Permalänk

http://www.sweclockers.com/forum/74-chassin-och-nataggregat/
Är inte så bra på chassin, men fråga där.

Visa signatur

Mitt kärnkraftverk
|Asus PRIME-B350-PLUS|PH-TC14PE_OR|Ryzen 5 1400@3890MHz|Vega 56@Vega64bios |Corsair 2x4GB 3200MHz|Corsair TX 650w Bronze|CM Storm Enforcer|AOC G2460PF / 24"144Hz FreeSync|

Permalänk
Medlem
Permalänk
Hedersmedlem

*tråd låst*

Trots att du tidigare uppmärksammats på att det är förbjudet att skapa mer än en tråd om samma sak har du nu brutit mot regeln igen, den här gången genom att skapa ytterligare trådar om ditt datorinköp. Att vi har den här regeln beror på att vi tycker att det är viktigt att alla får samma chans att få sina trådar uppmärksammade. Om någon skapar mer än en tråd, trycks andras trådar undan snabbare, vilket blir orättvist.

I och med att du trots tidigare tillsägelser brutit mot regeln igen, är jag rädd att jag nu måste låsa alla dina trådar om ditt datorinköp. Du får inte lov att skapa fler trådar om det efter att de här har låsts, så tyvärr har du förlorat din möjlighet att få hjälp med ditt datorinköp. Jag beklagar verkligen att det behöver bli så här, men tyvärr kan jag inte se någon annan utväg i det här fallet. Jag hoppas att du har förståelse för mitt agerande, även om det drabbar dig negativt.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Rookye:

Tråkig service :/

Dessutom är jag rädd att den typen av inlägg som bara är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen är förbjudna enligt § 4 i reglerna. Det beror på att vi tycker att det är viktigt att alla får samma chans att få sina trådar uppmärksammade. Det vore alltså bra om du kunde tänka på även det i fortsättningen.