Permalänk
Medlem

Turtle Beach Z11

SÅ jag planerar att köpa ett nytt headset som helst inte ska kosta mer än 300kr. Jag kollade runt och fick fram att Turtle Beach Z11 är det bästa man kan få för den slanten. Så jag undrar helt enkelt ifall Z11:an är bra eller ifall det finns andra i samma priskalss som är bättre, som kanske SteelSeries 4H?

Permalänk
Medlem

Helt ärligt skulle jag personligen köpt denna direkt, sålänge den finns... är på 62% rabatt och kostar 520 i vanliga falll http://www.dustinhome.se/product/5010615387/akg-ghs-1-gaming-...

Permalänk
Medlem

199kr för headsetet benja93 tipsar om är riktigt prisvärt, det hade jag slagit till på.

Permalänk
Medlem

Ja den ser verkligen bra ut. Däremot så vill jag ha ett full size headset som omger hela örat vilket jag inte tror detta är.

Permalänk
Medlem

Ne det är såkallat "on ear" men enligt vad jag läst håller den ljud ute ganska bra, och den är mest "bang for the buck" annars är väl Turtle Beach ett helt okej par lurar.

Permalänk
Medlem

Eftersom jag är lite väldigt noggrann med mina kö så fortsatte jag leta och hittade Steelseries 5HV2 i samma prisklass. Den är tydligen mycket omtyckt och undrar om jag kanske borde satsa på den istället. Vad tycker ni?