Någon som köpt Win8 av Heinz9

Permalänk
Medlem
Skrivet av Heinz9:

Jo, jag vet. Blev ett missförstånd där.

Vad blev ett missförstånd?

Visa signatur

||Ryzen 5800X3D, Asus TUF X570 Plus, 32GB RAM, Intel ARC a750. 2TB SSD|| Surface Pro 2017 || Google Pixel 8 Pro|| Saab 9-3 Aero Cab|| BMW f750 GS 2023

Permalänk
Avstängd

Nu har han ändrat sin annons till ett mer ärligare upplägg. Det får vi nog nöja oss med, helt okej för mig:

″Jag har nycklar till Pro-versionerna av Windows 8. De fungerar till 64/32-bit.
De är alla Fullversioner och Retail, är alltså ingen uppdatering eller OEM.

De är köpta på Blocket, men det finns inga kvitton till dem. Så köp sker lite på egen risk″

Visa signatur

Höghastighetsfiber är livet :)

Permalänk
Medlem

Hur fan kan man få sälja mjukvara på egen risk på marknaden?

En sak om det är en defekt produkt som tydligt påpekas.
Men mjukvara??

Permalänk
Expertgissare

Köpte för ett tag sedan en 7 nyckel av en annan person här från marknaden. Han utgav att det var en Retail nyckel.
Men efter att ha läst denna tråden så kollade jag upp hur det låg till och ser att det är en Volume MAK nyckel, vilket innebär att personen olagligt sålt mig en nyckel som för mig är olaglig att använda.

- KMS Client and Volume MAK product keys, are volume license keys that are not-for-resale. They are issued by organizations for use on client computers associated in some way with the organization. Volume license keys may not be transferred with the computer if the computer changes ownership. KÄLLA

Ska ta kontakt med personen och fråga hur han ställer sig till detta, han han fler nycklar till salu på marknaden som "Retail"

Tack @Silcan som skrev hur man kollade vilken typ av licens man har.

Visa signatur

FD Meshify C -|- X570 AORUS ELITE -|- Ryzen 7 3700X -|- FD Celsius S24 -|- Crucial Ballistix Sport 32GB -|- Radeon RX 570 -|- WD Black SN750 1TB

Permalänk
Avstängd
Skrivet av zxhosting:

Varför ska alla hoppa på @Heinz9 för det finns många här som säljer saker utan kvitto och då är det ingen som hoppar på dom utan det värka vara som att ni är emot @Heinz9 .

Dom som har köpt av @Heinz9 har inte klagat och dom har fått det som säljer har lovat.

På blocket så är det nästan alla som ljuger i sina annonser.

Men hur många påstår sig vara från Jönköping för att sedan påstå att denna varit i Kalmar i tre veckor och har dessutom en rent kopierad annons på blocket som tydligen är i Stockholm?

Sedan att "alla" ljuger på blocket gör det inte mindre förkastligt och olagligt för det?

Skrivet av stormense:

Nu har han ändrat sin annons till ett mer ärligare upplägg. Det får vi nog nöja oss med, helt okej för mig:

″Jag har nycklar till Pro-versionerna av Windows 8. De fungerar till 64/32-bit.
De är alla Fullversioner och Retail, är alltså ingen uppdatering eller OEM.

De är köpta på Blocket, men det finns inga kvitton till dem. Så köp sker lite på egen risk″

Mjukvara SKA inte säljas om de ska användas "på egen risk". Låter mer och mer som personen suttit och köpt billiga nycklar på ryska skumsidor för att sedan sälja dem vidare här och på blocket.

Skrivet av Heinz9:

Tyvärr inte min annons.

Ändå är den identisk med din till minsta bokstav... Hur vore det om du var ärlig för engångsskull?

Visa signatur

||NZXT H440 Black/Red||Intel i5 2500k @ 4,2GHz ||Noctua NH-D14 ||GA-Z77X-UD3H ||8 gb Corsair Vengeance 1600mhz DDR3 ||MSI GeForce GTX 970 ||OCZ Agility 3 120GB SSD ||Samsung Spinpoint F3 1TB ||Corsair HX750W||
Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds

Permalänk
Medlem

Säger bara, sanningen kommer att sätta dig fri, men kanske lite försent i det här fallet..Bättre att vara ärlig från första början.

Visa signatur

Samsung Odyssey G9 240Hz HDR1000 5120x1440 9900K 5,3GHz 1,335v adaptive Asus Z390-I
Asus RTX 2070 Dual EVO Advanced 8GB G.Skill Trident Z RGB B-Die 3200MHz CL16 2x16GB Samsung 970 Evo 1TB
Seasonic Focus Plus Gold 850W 2 x Dell U2715H Corsair K65 Speed SteelSeries Rival 500 Bose Companion 5
Secretlab TITAN 2020 SoftWeave Corsair H100i RGB Platinum Noctua NF-A12x25 x 4 PnP Neo G Mini GB4: 6869 CB15: 233

Permalänk
Medlem

Går att höra med Microsoft vad dom anser om detta ...

Visa signatur

Låda thermaltake view 91 M-kort ASUS X399 ROG Zenith Extreme CPU AMD Ryzen Threadripper 1920X 3.5 GHz Kylning Hemma byggd vattenkylning 2 x 480mm + 1 x 420mm radiatorer Minne 8 X 16Gb DDR4 HD SSD 240GB OCZ Trion 100 Grafik Gigabyte Geforce RTX 3080 10GB GAMING OC WATERFORCE WB AGG Corsair RM 1000w 80+ Gold Skärm ASUS 43" ROG Strix XG438QR 4K VA HDR 120 Hz

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av crazysanta:

Hej,

Problemet är fortfarande att det inte finns något som helst sätt att bevisa någonting, så jagandet kommer inte leda någon vart. Det kan mycket väl vara så att Heinz licensnycklar är helt äkta och köpta på rätt sätt. Därav min kommentar, att det inte är någon ide att jaga honom för han kan likväl vara 100% legit och helt enkelt haft tur med budgivningar. Det är trots allt så att windows licenser i all tid kommer vara mycket efterlängtade så det är ett väldigt säkert sätt att veta att man får sålt dom när man gjort köpet.

Ingenting menat för att provocera någon överhuvudtaget, men jag väljer att tro det bästa om Heinz.

Med vänliga hälsningar
Victor

Det är tyvärr en regel som jag tycker akut borde införas retroaktivt; Licenser får enbart säljas med kvitto och ska kunna uppvisas till admin / marknadsansvarige vid stick kontroll.

Permalänk
Medlem
Skrivet av archie:

Haha denna tråden är ju fantastiskt rolig!

Ni som klagar, varför göra en tråd och hoppa på någon?! det är väl upp till Swec att inte lägga upp annonsen/annonserna alternativt ta bort dem om det är något fel. Vad jag har läst så har ingen som köpt utav @heinz9 som klagat...

Häxjakt!

Jag klagade, då jag ifrågasatte var de licenserna jag köpt i god tro av honom kom i från.

Detta frågade jag innan affär och fick ett svar som inte verkar stämma med kommentarerna han ger här. Därför har jag, som har köpt, reagerat på detta.

Skrivet av Heinz9:

Tack, skönt att alla inte är emot mig. Swec kontaktade faktiskt mig pga klagomål och de tog bort annonsen. Men det löste vi snabbt, så nu får jag lägga upp annonser igen.

Som sagt ovan, det enda jag reagera på är att informationen du angav till mig är missvisande mot vad du säger här. Det kan mycket väl finnas en förklaring, men ingen har givits.

Kan dock säga att Licenserna du har sålt mig verkar vara 100% fungerande, och jag håller på att spåra typen och ev var de kommer från och går gärna i god tro för dig om det du sagt stämmer.

Och vill du kunna förnya annonserna? tillåt kommentarer. Då hoppar den upp direkt när folk svarar på den, och du kan svara själv "bara 2 kvar" när en är såld, och få upp den igen.

Skrivet av crazysanta:

Förstå mig rätt nu, inte rätt att jaga stackars Heinz för att han är entreprenör, sen så bör väl det finnas gränser för hur man marknadsför ett väldigt lätt sätt att tjäna pengar.

Skulle man vilja tjäna pengar så kan vem som helst gå in på Aliexpress och köpa nycklar, jag menar windows 8 licenskod kostar 5 dollar om man vill köra på det, och dom fungerar...

http://www.aliexpress.com/category/712/software.html?spm=2114...

Köper man en sådan för 5 dollar och säljer för 400-500 svenska så gör man en bra hacka snabbt. Men sen förstår dom flesta att detta inte är "gröna" licenser, men det är upp till varje man att avgöra hur dom vill göra. På den svarta marknaden finns allt!

Själv är jag av typen som endast köper 100% äkta licenser från rätt källa (så i mitt fall köpte jag en licens direkt från Microsoft med Mecenat erbjudandet).

Men låt nu stackars Heinz vara i fred, det hjälper inte att jaga honom...

Om jag hade köpt en från dessa ställen, så ja, då förväntar jag mig inget mer än att det är okända licenser. Sen om de fungerar eller inte får man ta smällen själv.

Men om man frågar en säljare, på ett Svenskt forum, som Sweclockers backar upp också eftersom han fortsätter sälja dem, och han ska ha köpt dessa i en svensk butik så har jag ingen direkt anledning att tro annat.
Om du inte anser att jag ska anklaga Heinz9 för att ljuga innan jag ens har en anledning till att tro det? Eller tro att Sweclockets stöder häleri?

500kr för en 8.0 licens är inte orimligt heller då de reades ut Win 8 för <200kr, när det var som billigast. Jag var nära på att köpa några själv när det skedde, men gjorde inte det. Men jag vet en hel del som gjorde och detta har varit äkta licenser från butik med elektronisk leverans.
8.1 hade jag dock reagerat mot... men detta var just 8.0 licenser, som köptes för 2 år sedan enligt säljaren.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av KaffeMedKotlett:

.... Licenser får enbart säljas med kvitto och ska kunna uppvisas till admin / marknadsansvarige vid stick kontroll.

Jag håller med. Mjukvara bör inte få säljas utan kvitto eller "på egen risk".

Permalänk

Får du Win10?

Skrivet av Pentagram:

Blottar strupen här och erkänner att jag är en av köparna.

Vet inte hur länge min licens kommer att fungera men jag får väl i så fall krypa till korset och köpa en ny licens. Men den licensen jag köpte av @heinz9 är en så kallad Volume MAK-licens. (007 - VLK MAK)

"- KMS Client and Volume MAK product keys, are volume license keys that are not-for-resale. They are issued by organizations for use on client computers associated in some way with the organization. Volume license keys may not be transferred with the computer if the computer changes ownership. Consult your organization or the Volume Licensing Service Center for help with volume license keys."

Har du fått "Skaffa Windows 10"-appen nere i listen?
Hittade det här hos MS: "..du kör en Windows Enterprise-version som inte är kvalificerad för det här erbjudandet" tänkte om VLK MAK är en sån?

Visa signatur

CPU: i9 14900K GPU: RTX 3090 MB: Gigabyte Z790 Gaming X RAM: 32 GB DDR 5
PSU: EVGA SuperNova G3 850 CPU-Kylare: Corsair iCUE H150 RGB 360
Chassi: Aerocool APNX Creator C1 Lagring: M.2 1 TB + SSD 4 TB + HDD 4 TB

Permalänk
Medlem
Skrivet av DaddyCoolSwe:

Har du fått "Skaffa Windows 10"-appen nere i listen?
Hittade det här hos MS: "..du kör en Windows Enterprise-version som inte är kvalificerad för det här erbjudandet" tänkte om VLK MAK är en sån?

Ifall detta nu är en "Volume MAK-licens. (007 - VLK MAK)" som @heinz9 säljer vidare, bryter inte det mot vissa lagar och regler?

Visa signatur

Main | Fractal Design R4 | Asrock B550 | AMD 5600X | 32Gb | RTX 2080Ti | Corsair RM1000
Hosting Server | Asrock B550 | AMD 5700G | 64Gb | SSD: ioDrive 2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Silcan:

Öppna CMD och skriv slmgr.vbs /dli

Min står inom RETAIL channel.

Det står det även på min som är en MSDNAA/DreamSpark-licens.

Permalänk
Medlem
Skrivet av zxhosting:

Varför ska alla hoppa på @Heinz9 för det finns många här som säljer saker utan kvitto och då är det ingen som hoppar på dom utan det värka vara som att ni är emot @Heinz9 .

Dom som har köpt av @Heinz9 har inte klagat och dom har fått det som säljer har lovat.

På blocket så är det nästan alla som ljuger i sina annonser.

Skrivet av amanito:

Verkar som att alla har blivit paragrafryttare på sweclockers.. Eller så är det sommarlov med mycket fritid.

Skickades från m.sweclockers.com

Det främsta problemet är att sälja något under "falsk flagg".
Exempelvis "köp min ekologiska svenska oxfile billigt 100kr kg, egentligen kostar den 500kr/kg men idag är jag givmild höhö".
Detta låter som en jätte bra deal.
Men när det senare visade sig att det egentligen var salmonellasmittat råttkött ifrån en soptipp i Kina och du hamnade på akuten, ja då kanske det inte var värd 100kr...
Det är samma sak är det här.
En box som en person köpt på exempelvis NetOnNet kommer aldrig sluta funka, den är solklart värd 500:-, kanske till och med lite mer.

Men en nyckel som någon fått på ett oärligt sätt, exempelvis smittat en företagsdator med virus, gissat fram den, studentnycklar, dessa har inte alls samma värde, och att sälja dessa som att det vore en "ärlig nyckel" är nära på bedrägeri.

Dels kommer nyckeln att avaktiveras när det upptäcks att den används på ett sätt det inte är tänkt.
Dels stöder köparen aktivt en samling osköna kriminella personer som "arbetar" med att smitta folks datorer med virus.
Potentiellt bidrar köparen även till att MS skulle strama åt MSDN som gör att studenter får testa alla MS produkter gratis.

Ja, det finns en lång rad illasmakande bi-effekter om du ser bortom den egna snålheten.

Att andra även beter sig dåligt är den absolut sämsta ursäkten att själv göra detta. SKÄMS!
Om du är en sociopat som tycker att andra förtjänar att bli utsatta för brott, så kan jag inte säga så mycket mer än att det är väldigt synd att det är så...

Skrivet av DaddyCoolSwe:

Har du fått "Skaffa Windows 10"-appen nere i listen?
Hittade det här hos MS: "..du kör en Windows Enterprise-version som inte är kvalificerad för det här erbjudandet" tänkte om VLK MAK är en sån?

En VLK MAK (Volume License Key, Multiple Activation Key) är rimligtvis en nyckel som ett företag skaffat sig.
Dessa nycklar är giltiga, som namnet antyder, för flera aktiveringar.
Antalet beror på hur många licenser företaget som köpt nyckeln betalat för, plus ett en faktor för att det ska gå att installera om.

Efter licensperioden på 3år så kommer vanligtvis företaget att få en ny nyckel för samtliga produkter, och då blir licensmässigt den gamla nyckeln ogiltig. Jag har upplevt att det är visst glapp tills den även blir tekniskt ogiltig för nya aktiveringar eftersom kunderna ska få en övergångsperiod på sig att byta.

Men om det skulle explodera nyaktiveringar på den gamla nyckel från olika ställen i världen där företaget inte är aktivt, för att någon vill göra sig en hacka på blocket, så är det rimligt att anta att tiden innan den blir tekniskt ogiltig minskar.

Jag skulle bli väldigt förvånad om denna nyckel fungerar bra efter en uppgradering till Windows 10, eftersom företag får olika nycklar för olika versioner av Windows, och man som företag absolut inte vill att folk ska bli uppgraderade av misstag innan man har hunnit testa att alla affärsapplikationer fungerar bra i nya versionen.
Men jag arbetar inte själv för MS så det blir ju en gissning.

Permalänk
Medlem
Skrivet av DaddyCoolSwe:

Hej Alla,

Jag skulle behöva några till Windows-licenser. Kan ju köpa med student-rabatt, men kan jag slippa och komma undan billigare så vore det ju trevligt.
Den här annonsen ser ju lockande ut http://www.sweclockers.com/marknad/114202-windows-8-professio...
Men såg att han lagt upp samma annons minst en gång i veckan sedan början av juni, och med kommentarsfältet avstängt. Ska man ana ugglor i mossen?

fixa konto hos pellesoft för 120kr så får du tror det är 2 eller 4 licenser av alla windows som finns ute via dreamspark

Edit: såg nu att de ligger på 250kr

Visa signatur

here we go!

Permalänk
Avstängd
Skrivet av henkiii:

...
Dels stöder köparen aktivt en samling osköna kriminella personer som "arbetar" med att smitta folks datorer med virus.

Jag håller med om vad du säger i stort men det här vet jag inte varifrån du fått. Dessa licenser har inget med virus att göra utan är nycklar för att ladda ner och installera riktigt verifierat Windows från MS. Licenserna kan vara mer eller mindre ogiltiga men de fungerar så till vida att det går att ta ner och installera och aktivera Windows med dem utan ökad risk för virus av något slag.

Citat:

Potentiellt bidrar köparen även till att MS skulle strama åt MSDN som gör att studenter får testa alla MS produkter gratis.

Det är inte vad MSDN (eller Dreamspark som det egentligen heter) är. Skolorna betalar för alla licenser som deras studenter får, inte mycket men de är inte gratis, och priset skiljer sig beroende på antal licenser och vilka programvaror som ingår och så. Men visst har du en poäng i att skolorna hade kunnat motverka detta genom att inte ge ut så många licenser per student. Dock vet jag inte om MS bryr sig så mycket egentligen. Licenser direkt till slutanvändare är en väldigt liten del av deras business och att börja jaga de som faktiskt har försökt att betala för sig ger få fördelar för dem. De jagar ju inte ens pirater som inte betalat ett skit liksom. Däremot stänger de väl ner ebayhandlare och liknande som utnyttjar systemet i större utsträckning.

Permalänk
Medlem
Skrivet av DaddyCoolSwe:

Har du fått "Skaffa Windows 10"-appen nere i listen?
Hittade det här hos MS: "..du kör en Windows Enterprise-version som inte är kvalificerad för det här erbjudandet" tänkte om VLK MAK är en sån?

Japps. Det har jag. Win 10-Uppgraderingen beställd och windows säger själv att det är aktiverat. Det var därför jag ville skaffa en licens från första början. Tänkte det skulle bli billigare att uppgradera än att köpa en från grunden.

Visa signatur

GAMINGRIGG: I7 6700K@4,4Ghz. 32GB DDR4. EVGA GTX 1080 TI FTW3 ACX.
SERVER: Core I5 3500K 6x 2Tb WD Caviar Green.
NAS: DS1813+ 5x 4TB Wd Red.
HTPC/VR: i5-7500. 8GB DDR4. EVGA GTX 1080 FTW ACX.

Permalänk
Medlem

Netonnet säljer inte ens ESD. Har aldrig så gjort när det gäller Windows. Köper man ESD så får man kvittens till ens epost från Microsoft. ESD får inte heller säljas vidare, för att det ska vara möjligt ska det vara fullversion med kartong. Svårare är det inte. Påstår någon säljare att det är retail så är det bara för att MSDN/Dreamspark fungerar precis som retailnycklar. ESD kommer från Microsoft om det är rent och då behövs det inte hänvisas till hur man tar ner ISO. Ljuger folk så bör det väl hamna under § 7 och § 8.

Permalänk
Medlem

Har inte skolan dreamspark så kör via Pellesoft eller köp Windows Pro-licenser med Mecenatrabatten. Båda legitima sätt. Man får ju fortsätta använda Dreamsparklicensen efter studierna. Operativsystemen från Dreamspark kräver väl dock att du har en COA på datorn. Sista inte nödvändigtvis för samma version däremot. Följer man inte villkoren är det inte licensierat!

Permalänk
Medlem
Skrivet av norrby89:

fixa konto hos pellesoft för 120kr så får du tror det är 2 eller 4 licenser av alla windows som finns ute via dreamspark

Edit: såg nu att de ligger på 250kr

En licens av varje är det som gäller nu. Men det räcker ju gott och väl

Visa signatur

Main: 9900k @ 5.0GHz | 16GB @ 3400MHz CL15 | RTX 2080 @ 2100/16200MHz 12378 Time Spy
HTPC: R5 3600 @ 4.2 | 16GB @ 3600MHz CL18 | GTX 1080 @ 2088/11006MHz 8039 Time Spy

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Zunil:

En licens av varje är det som gäller nu. Men det räcker ju gott och väl

Det varierar beroende på vad skolan betalar för. När jag läste en utbildning som låg på två högskolor/universitet så fick jag bådas dreamspark och utbudet varierade mellan dem både i antal licenser och vilka programvaror som ingick. GU hade mer svenska licenser och CTH mer engelska och mer tekniska programvaror (vilket inte är så konstigt eftersom det är en teknisk högskola). Sammantaget fick jag nog sådär 12-15 licenser utspritt på 7 och 8, svensk och engelsk.

Permalänk
Visa signatur

[Bärbar1]: Steam Deck | SteamOS
[Bärbar2]: Macbook Air | M2 | Sonoma
[Stationär1]: i5 4590s | RTX3060 | Win10
[Stationär2]: MacMini | M1 | Sonoma
[Foto]: FreakyLeo on Flickr

Permalänk
Avstängd

Häxjakt, otroligt att det får ske utan att någon ingriper.

Permalänk
Medlem

Blev lite förvånad att jag inte kunde hitta hans annons ute, och ser att han blivit avstängd. Så kom man fram till om allt var fake och hur gjorde man det eller vad hände?

Permalänk
Medlem

Kvitto....

Köpte två w7 program/licenser för en herrans massa år sedan. Snurrat på två PC sedan dess. Papp lådorna slängde jag direkt, kvittona är nog förkomna sedan 5 år och licens koderna också. CD skivorna har jag möjligen kvar om jag rotar litet.

Problemet är att jag fått något slags erbjudande längst ner på skrivbordet att gratis uppgradera till w10. Det har jag tänkt att använda för att göra ominstallation, men misstänker att jag kanske måste ha licenskoder

För några år sedan startade alltid ett Microsoft program som sade att mina w7 var "Genuine Windows". Utskrift av detta borde väl funka som kvitto?

Visa signatur

Gudrun1

Permalänk
Avstängd
Skrivet av larryd:

Köpte två w7 program/licenser för en herrans massa år sedan. Snurrat på två PC sedan dess. Papp lådorna slängde jag direkt, kvittona är nog förkomna sedan 5 år och licens koderna också. CD skivorna har jag möjligen kvar om jag rotar litet.

Problemet är att jag fått något slags erbjudande längst ner på skrivbordet att gratis uppgradera till w10. Det har jag tänkt att använda för att göra ominstallation, men misstänker att jag kanske måste ha licenskoder

För några år sedan startade alltid ett Microsoft program som sade att mina w7 var "Genuine Windows". Utskrift av detta borde väl funka som kvitto?

Nja, piratkopior brukar också verifieras som Genuine om de är aktiverade genom något hack-program så det räcker nog inte. Men det går att få fram licensnyckeln genom att köra ett script. Spara nedanstående som någonting.vbs och kör så borde det funka.

Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Function

Edit: Fungerar inte på min jobbdator men det har nog att göra med att det är en volymlicens. Får bara BBBB...

Permalänk
Medlem

Hur kollar man vilken version av windows 8 Pro man har? Jag var i kontakt med Heinz men det sprack när han blev okontaktbar när man efterfrågade kvitto bild på licensnyckeln. Fast jag bjöd inte 500 iof heller.

Jag har inget OEM under produkt-idt i alla fall

Visa signatur

Corsair A850W
Intel I7-7700K Kaby Lake
Asus Z270H GAMING
16 gb RAM
msi 3080 suprim x

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blub:

Blev lite förvånad att jag inte kunde hitta hans annons ute, och ser att han blivit avstängd. Så kom man fram till om allt var fake och hur gjorde man det eller vad hände?

Han hade en ny annons uppe igår vid strax före midnatt.

Visa signatur

GAMINGRIGG: I7 6700K@4,4Ghz. 32GB DDR4. EVGA GTX 1080 TI FTW3 ACX.
SERVER: Core I5 3500K 6x 2Tb WD Caviar Green.
NAS: DS1813+ 5x 4TB Wd Red.
HTPC/VR: i5-7500. 8GB DDR4. EVGA GTX 1080 FTW ACX.

Permalänk
Medlem

Till mig skrev han att han får tag på sina nycklar från blocket...
Känns lite udda?

Visa signatur

CPU: i7-7700K 4,0ghz GPU: Asus strix 1080 gaming 8gb
Mobo: Asus Z270H socket1151
RAM: 16GB Corsair Vengeance LPX 3200mhz HDD: st2 1TB 7200 rpm,
SSD: 1st 525GB Crucial mx300, 1 st 240GB Corsair Force LE PSU: EVGA supernova G2 850w
Skärm: Asus Swift ROG och AOC 32"

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pentagram:

Han hade en ny annons uppe igår vid strax före midnatt.

Moderatorerna här på SC brukar vara ganska snabba men hur det kommer sig att ingen officiell representant sätter stopp för de här annonserna? Det måste väl vid det här laget vara ställt bortom alla rimliga tvivel hur det står till med de här annonserna?