Så jevla irreterad på google picasa/foto! Hur f lägger jag upp bilder manuellt?

Permalänk
Medlem

Så jevla irreterad på google picasa/foto! Hur f lägger jag upp bilder manuellt?

Är så trött på detta automatiska sync skit och man har noll koll på vad som är på mobilen eller på nätet eller vad.
Har synca och automatisk uppdatering av, ändå verkar den tankat upp en massa bilder i typ ngt limbo på picasa/foto.

Sen har jag mappar/samlingar/album jag en gång i tiden skapat manuellt och tankat upp foton manuellt. Klockrent men får inte det att funka nu.

Har lyckats skapa ett nytt album men då jag går in i det på webben och ska välja lägga upp så får jag bara välja från de automatiskt säkerhetskopierade filerna vilka jag tror är av sämre kvalite än orginalfotona. Jag får ej access till att manuellt välja filer från datorn.

I luren om jag tar upload där så är där ingen gräns mellan vad som finns på luren och vad för foton som redan är upplagda. Så jag kan välja lägga upp bilder i det nya albumet online från album som redan ligger online och jag har access till genom luren.

Kan man på ngt sätt bara få det som kataloger utan ngt flashigt eller hjälpsamt användargränsnsitt som bara är förvirrande och inte ger en ngn som helst kontroll eller överblick?

kan ladda upp bilderna manuellt till google drive, som typ är samma som picasa/foto men de är ändå åtskilda men då kommer jag inte åt albumen via mobilen utan de måste visst ligga i picasa/foto delen av google drive.

EDIT kan man inte bara få upp katalogstrukturen på google foto och sen skapa mappar och kopiera in manuellt? Testat picasa programmet då jag trodde man kunde få upp online katalogerna i det o sen kopiera över fotona men det lyckas jag inte med.

EDIT Tanka ner ngn goolge photo uploader för dektop, direkt ville den söka och automatiskt ta backup etc, f u! Jag vill ha onlinekatalogerna och sen manuellt välja photon som ska upp. inte ngt automatiskt sync skit

Visa signatur

AMD Ryzen 1500X @ stock | Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB | Asus ROG Strix B350-F Gaming | 2x8GB 3200MHz Corsair | EVGA Supernova G3 550W | Acer XF270HUA 1440P 144MHz Freesync

Permalänk
Medlem

Ingen ????