Kan inte starta appar, utropstecken vid ikonerna.

Permalänk

Kan inte starta appar, utropstecken vid ikonerna.

Hej så här ser min startmeny ut och jag kan in te starta någon av apparna i Windows.
Någon som har fått detta problem och har en lösning: http://prntscr.com/aa3f7y

Jag har testat söka och fick upp att jag skulle köra:
Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

under Windows Power Shell.
Det flöt på bra och inga fel uppstod men det fixade tyvärr inte problemet.

Så därför vänder jag mig till er i hopp om en lösning.

Detta problem uppstod efter att jag efter en omstart hamnade i en loop av blue screens och att datorn hängde sig vid inloggning eller tidigare.

EDIT: Testade uppdatera grafikkortets drivrutiner. Och återkom till problemet att jag inte kunde göra en omstart utan fick återgå till en återställning av Windows. Apparna har fortfarande !-tecken vid sig.

Börjar bli irriterande detta och jag vill helt undvika en ominstallation av Windows vilket jag egentligen antar skulle vara enklast.

EDIT2: Under Loggboken finns massor avföljande fel:
Aktiveringen av appen Microsoft.People_8wekyb3d8bbwe!x4c7a3b7dy2188y46d4ya362y19ac5a5805e5x misslyckades med felet: Det går inte att starta programmet. Försök åtgärda problemet genom att installera om programmet. Mer information finns i loggen Microsoft-Windows-TWinUI/Operational.

Under TWinUI/Operationer hittar jag följande:
Aktiveringen av appen Microsoft.People_8wekyb3d8bbwe!x4c7a3b7dy2188y46d4ya362y19ac5a5805e5x för avtalet för Windows.BackgroundTasks blockerades med felet 0x80073CFC eftersom dess paket har tillståndet: 64.

Tillståndet varierar mellan 64 och 66 på apparna.

Visa signatur

Det sägs att om man kedjar fast ett oändligt antal apor vid var sin skrivmaskin, då kommer någon av dem att prestera ett litterärt mästerverk.
Internet har bevisat att så inte är fallet.