Reboota datorn på nytt utan att behöva skriva in en E-Mail.

Permalänk
Medlem

Reboota datorn på nytt utan att behöva skriva in en E-Mail.

Hej på er, hoppas ni alla mår någorlunda bra i dessa tider.

Jag har en fundering.
- Jag hade nämligen tänkt återställa min stationära dator för att få en nystart men skulle inte vilja skriva in en E-Mail vid uppstarten utav den. Sist jag återställde datorn min så var jag tvungen att antingen skriva in en existerande Microsoft E-Mail eller skapa en ny, alternativt skriva in mitt telefonnummer. För att återställa datorn hade jag tänkt att boota från en USB-sticka ifrån bootmenyn men sist jag gjorde det så var jag som jag nämnde ovan, tvungen att lämna Mail/telefonnummer.

Jag skulle gärna vilja göra som dom på datorbutikerna gör - Dvs inte registrera sig med något utan helt enkelt bara återställa datorn och sedan ange ett namn till den. Vet någon kunnig hur jag ska gå tillväga för att göra detta?

Allt gott, Jackie.

Permalänk
Hedersmedlem
Visa signatur

Det kan aldrig bli fel med mekanisk destruktion

Permalänk
Medlem

Man kan välja att skapa ett lokalt konto istället också på samma ställe där man ska skriva in sin email. Dock är det ganska liten text så lätt att missa. Tror det är i nedre vänstra hörnet, ingen knapp heller utan ser mer ut som en länk om jag minns rätt.

Visa signatur

5600x, x470-f, 3080 10GB

Permalänk
Medlem

Som ovan skriver: ut med nätverkskabeln. Har gjort så många gånger och det funkar fint. Tips: Om du installerar Windows 10 Pro så får du skapa lokalt konto oavsett internetanslutning.