Youtube lanserar Premium Lite

Permalänk
Medlem
Skrivet av Pie-or-paj:

Jag hittade till slut en fuling. Gå till https://youtube.com/premiumlite i private/incognito mode så att du är utloggad, du måste då få erbjudandet om att skaffa premium lite. Jag fick "This offer is not available" i Firefox och Chrome men fick erbjudandet i Vivaldi så bara testa olika browsers tills du får fram det. När du får det, välj "Get premium" så att du kommer till den vanliga premium sidan, välj sedan "try premium" så kommer du till en sida där du kan välja vilken nivå du vill köpa, inklusive premiumlite. Denna URL kan du slutligen kopiera in i en webbläsare där du är inloggad och fortsätta wizarden och beställa lite.
Jag hade avslutat mitt premiumabonnemang innan jag gjorde ovan vilket jag misstänker att du behöver göra för att wizarden ska fungera.

"Purchases and memberships" ser lite konstigt ut för mig nu då jag fortfarande inte kan skaffa lite på mitt konto, men samtidigt har det aktivt så möjligtvis detekterar Google det och blir sura på något sätt. Så testa på egen risk!

Stort tack! Sjukt skumt att de gömt möjligheten att nedgradera, de förlorar såklart pengar men ändå..

Permalänk
Skrivet av xSean145:

Jag har aldrig fått Youtube Music att låta bra i hörlurarna. Tycker det låter som en kratta och därför har jag Spotify. Gör jag något fel eller är det någon inställning man måste ändra?

Du har olika val i inställningarna. Ställ det på högst i både data och wifi. Jag kan inte klaga alls och jag streamar alltid och har inget nedladdat.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bosse-mobil:

Du har olika val i inställningarna. Ställ det på högst i både data och wifi. Jag kan inte klaga alls och jag streamar alltid och har inget nedladdat.

Har använt Youtube Music ända sen jag lärde mig i den här tråden hur man ändrar kvaliten.
Fungerar utmärkt!

Spotify sa jag upp i samband med det.