Permalänk
Medlem

HP OfficeJet G95 nätverksproblem

tjena
sitter med en HP OfficeJet G95 och ska installera den men när man kommer till att ställa in dess nätverksegenkaper så "fastnar" installationen, man kan trycka på knappen och så rullar det på lite sedan kommer den tillbaka till samma punkt i installationen. Har en HP DirectJet printserver eller något sådant.

Någon som vet vad som kan vara fel?

Permalänk
Medlem

Jag har försökt installera den medföljande programvaran till en G95 på en win xp sp2 maskin men det funkade inte.

Däremot går det utmärkt att använda sig av "basic" funktionen på G95:an, dvs själva printern om man använder sig utav printerserverns installationsprogram och väljer att köra IPX/SPX istället för TCP/IP.

Av någon anledning finns inte det alternativet när jag försöker göra samma sak på den senaste versionen av HP:s installationsprogram som finns att tanka på näetet (den versionen krävs för att funka med win xp sp2).

Om du kommer fram till en lösning så skriv gärna den här. Själv har jag planerat att ringa till deras support. Det som är lite intressant med allt detta är att sisst jag ringde HP så sa han jag pratade med att "skit i TCP/IP, kör IPX/SPX det funkar så mycket bättre" (vilket det förståss gjorde då).

Hur tusan förklarar man då att HP har tagit bort denna funktion på nya installationsprogramvaran och inte ens hittar printern på IPX/SPX när man kan installera den via annan programvara???

Visa signatur

SYSTEM ERROR, smash your head against the keyboard to continue

Permalänk
Medlem

precis det problemet jag har! IPX/SPX har funkat fint innan men nu hittar jag inte skivan och HP har ju som sagt tagit bort det från senaste versionen, korkat värre. blir väl till att leta!

Edit: Du tror inte att man kan få installationsfilen av dig på något vänster?