Permalänk

Logitech G15 problem med Vista

Har sedan ett par dagar kört en version av Vista på datorn tillsammans med ett logitech g15, problemet är att jag idag startade om datorn och när jag kom in i windows och skulle skriva lite så blir ALLT fel... Några tangenter öppnar den här datorn, några andra tror att dom betyder delete även fast dom inte gör det, alla tangenter har blandat sig helt!
Fattar inte vad problemet är, har installerat om tangentbordet ett antal gånger men utan resultat. Har även en kopia av XP installerat på en annan hårddisk och problemet finns även där. Tangentbordet börjar även blinka i ungefär samma takt som hdd lampan :S Någon som vet vad det kan vara för fel?!

Mycket tacksam för svar! Mvh Norre

Visa signatur

"Abit AV8-3rd Eye Amd 64 3500+@2700Mhz 2 x Kingston HyperX 2-2-2-5-1 512Mb Club 3D Ati Radeon X800XT PE 256 MB 200gb S-ATA Maxtor DiamondMax"

Permalänk
Medlem

tästa annat tangentbord? funkar annat så är de dax för nytt på garantin

Permalänk
Medlem

G15 använder drivrutiner, drivrutiner för G15 kanske inte är klara för Vista ?

Permalänk
Medlem

Precis, G15 behöver drivrutiner men ändå ska basicfunktionerna fungera utan någon drivrutin så om det är samma problem på xp med drivrutinerna låter det som om det är något fel på tangetbordet. Testa lite saker som annan usb-port, annan dator etc.