Söker ett nytt spel till mig.

Permalänk

Söker ett nytt spel till mig.

Har tills nu spelat Command and Conquer 3 TW men börjar lessna aningen. Spelade dessförinnan World of warcraft men lessnade på den upprepande grindingen som spelet gick ut på.

Nu är jag på jakt efter ett nytt spel som passar mig. Det får gärna ha en välutvecklad multiplayer del, mmorpgs går bra men de får inte vara lika upprepande som wow. RTS går mycket bra men de får inte vara allt för gamla.

Tacksam för alla tips.

Permalänk
Medlem

Jag tycker om Supreme Commander. Om du inte hört talas om det är det ett stort och massivt rts spel där taktiken och strategin är mer omfattande än dem flesta andra rts spelen. Är dock ett krävande spel så om man ska köra 8 spelare behöver man rätt mycket krut i burken.
Multiplayer delen är annars väldigt solid och erbjuder allt man behöver och mer. Interfacet och styrningen över ens trupper sätter en ny standard som gör det enkelt att styra stora och omfattande arméer. Många tycker inte om spelet för att de tre raser som finns inte skiljer sig tillräckligt vilket kanske är sant dock så finns goda möjligheter för moddning som är bland det bästa och simplaste jag sett. Man kan ändra spelet rejält med bara lite enkel scriptning så troligtvis kommer det komma flera stora moddar framöver om man inte är riktigt nöjd med hur spelet är idag.