Permalänk
Medlem

Bra köp?

Jag är inte så kunnig då det gäller bärbara datorer så jag undrar om det här en en bra dator för pengarna? Det är förövrigt min mor som funderar på att köpa den, så den ska användas till surfning se filmer men jag kommer också att spela spel på den så den ska också klara av att spela inte så jättekrävande spel på.
http://www.expert.se/Product/Product.aspx?id=1540737
Om ni har läst det senaste reklamutskicket av expert så går datorn på 1kr och det ingår modem men självklart så är det abbonemang. Men hon vill ju att det ska följa med trådlöstinternet. Så har ni något annat tips eller ska jag slå till?

/Tack på förhand

Permalänk

Jadu. Den där modellen är inge vidare bra och du kommer få svårt med att spela överhuvudtaget. När man tittar på sådana här riktigt billiga bärbara så är det verkligen bara surf och skrivmaskiner som de duger till.

Om du vill kunna lira några lir så är det ett grafikkort som gäller och då går man upp en prisklass.

Men visst för den utan några krav överhuvudtaget är det nog en bra dator. Men jag rekomenderar 2gb ram när man avänder vista.

Permalänk
Medlem

Tyvärr är det bara så att när man kryper ned i de prisklasserna som denna datorn ligger i så får man vad man betalar för.
Tillverkarna måste ju spara in på allt för att kunna sälja dem för det priset, så man ska nog inte ha några förväntningar alls på en sådan dator.

Visa signatur

Flest teknikprylar när man dör vinner.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Z0rk Tyvärr är det bara så att när man kryper ned i de prisklasserna som denna datorn ligger i så får man vad man betalar för.

Det här är ju bevisat genom Medison laptopsen för 1000kr, dom som beställde fick ju ingen dator alls

Visa signatur

Alexander Engvall
Asus V2S [ c2d T7300 2.0GHz | 2GB ram | 8600M GS 256MB | 160GB hdd 5400rpm | 14,1" 1440*900 | Windows Vista Business ]